Forord og brugsvejledning

Forord og brugsvejledning Denne "blog-bog" og disse skriverier om "Guder, sundhed & Sandhed" er jeg i mange år...

Opsang på en onsdag

Jeg sidder her med en brændende fornemmelse i hjertet. Jeg har lyst til at skrige ud til verden – til mennesker –...

Den smukke Planet

Den smukke planet Vi er allerede hele! - Den smukke blå planet Sind, krop og ånd. Tanker, følelser og krop. Negre,...

Det der med Gud??

Hvad er så det der med Gud og guder...?    På en måde er tiden løbet fra religionerne. På mange måder er mennesker i...

Godt og skidt – findes det??

ALT er kraft! Når vi dømmer, giver vi kærligheden det røde kort... Når vi vælger kærligheden ophører frygten og...

Nægt ikke kærlighed

Nægt ikke dig selv din egen kærlighed Angst, had, jalousi, frygt. Alle dissse følelser. Måske siger du, at det ikke er...

Stinkdyr og bobler

Luk "Stinkdyrene" ud og bobler af fred, glæde og kærlighed ind Som så mange gange før ved jeg ikke helt, hvad jeg skal...

Tusind rare øjne

Tusind rare øjne... Jeg ved ikke rigtig om jeg har lyst til at skrive nu. Det er sent. Alligevel mærker jeg en brænden...

Se på børnene!

Se på børnene! Lige nu er det vist på tide, at jeg skriver videre. Jeg kan mærke, hvordan de alle står bag mig. Jeg...

Tilgivelse

Dette indlæg er en del af mine tanker om GUDER, sundhed & Sandhed, skrevet af "missionæren, der ikke ville være...

Guder, Sundhed & Sandhed

Kære Ven!

Tilbage i 2006 begyndte det store pres for “ord, der vil ud”, og dengang besluttede jeg, at det skal de have lov til… 

I de nedenstående tekster har jeg derfor givet mine ord fri. De ord, som jeg i mange år valgte at overse, overhøre og løbe fra. Jeg er nu “indhentet”, og resultatet er op til dig at glæde dig over, elske at hade, forkaste eller forgylde efter behag. Teksterne her udgør min første bølge af tekster – en slags “blog-bog” ;o). Indholdet er universelt menneskeligt – og stadig aktuelt.

Jeg ønsker dig alt godt i verden – jeg ønsker for dig at du må opdage dig selv på den ene eller anden måde.

Hvad enten vi tror det eller ej, så er jorden på vej mod mere lys og mere kærlighed – Hvis du følger din vej med åbent sind og åbne øjne er du på vej i himmerige. Hvis du vælger at gå baglæns og lukke øjnene er du stadig på vej i himmerige, men det kan ske, at du falder og slår dig undervejs…

Vi går alle på kærlighedens vej, andet er umuligt…

Brugsvejledning

Gud, Allah, Bouddha, Krishna, Kristus, Shiva, kraften, det guddommelige, essensen, den højeste visdom, den højeste bevidsthed, Helligånden, den universelle kærlighed, (fortsæt selv)….
 

Kært barn har mange navne. Pga. mine rødder i en kristen kultur er det mest naturligt for mig at bruge navnene Gud/ universel kærlighed, så i denne bog vil du møde disse benævnelser flere gange end de andre. Disse benævnelser er dog ikke mere sande end andre, og jeg vil opfordre dig til at kalde ”det” hvad du vil – kald det noget, der virker for dig!

Det vigtige er ikke, hvad ”det” kaldes, men hvad ”det” er. Så udskift blot i dit stille sind ”Gud” med det, der forekommer rigtigt og meningsfyldt for dig!

Forord og brugsvejledning

Forord og brugsvejledning

Forord og brugsvejledning Denne "blog-bog" og disse skriverier om "Guder, sundhed & Sandhed" er jeg i mange år gået i en stor bue udenom, den har været uskrevet i lang tid. På den måde kan man sige, at jeg har gået baglæns og holdt mig for...

Opsang på en onsdag

Opsang på en onsdag

Jeg sidder her med en brændende fornemmelse i hjertet. Jeg har lyst til at skrige ud til verden – til mennesker – inklusive mig selv: Så tag dog jeres kraft tilbage! Hvordan kan det være, at I sådan fornægter jeres egen kraft - jeres eget lys....

Den smukke Planet

Den smukke Planet

Den smukke planet Vi er allerede hele! - Den smukke blå planet Sind, krop og ånd. Tanker, følelser og krop. Negre, indianere, ”hvide mennesker”. Depression, angst, glæde. Arme, ben, hoveder og torsoer. Hud, hår og negle. Celler, organer og...

Det der med Gud??

Det der med Gud??

Hvad er så det der med Gud og guder...?    På en måde er tiden løbet fra religionerne. På mange måder er mennesker i langt højere grad nu parate til at finde troen, måderne og værdierne i vores egne hjerter. Religionerne giver stadig liv til mange...

Godt og skidt – findes det??

Godt og skidt – findes det??

ALT er kraft! Når vi dømmer, giver vi kærligheden det røde kort... Når vi vælger kærligheden ophører frygten og dommen. Inspirationerne venter på mig, håber jeg. Det jeg skal skrive i dag føles svært, uhåndterligt. Jeg ved også, at jeg ikke selv...

Nægt ikke kærlighed

Nægt ikke kærlighed

Nægt ikke dig selv din egen kærlighed Angst, had, jalousi, frygt. Alle dissse følelser. Måske siger du, at det ikke er noget, du kender til, og måske er det sandt, at du ikke går og mærker alt dette til hverdag. Men jeg siger dig, at jeg elsker dig...

Stinkdyr og bobler

Stinkdyr og bobler

Luk "Stinkdyrene" ud og bobler af fred, glæde og kærlighed ind Som så mange gange før ved jeg ikke helt, hvad jeg skal skrive om lige nu. Jeg har bedt om inspiration, og jeg har lyst til at skrive. Stearinlysene er tændt og jeg sidder her parat. Så...

Tusind rare øjne

Tusind rare øjne

Tusind rare øjne... Jeg ved ikke rigtig om jeg har lyst til at skrive nu. Det er sent. Alligevel mærker jeg en brænden i brystet og tænker på, hvad det mon er, der gerne vil ud nu? Jeg længes tit efter at komme tilbage til universet. Når jeg...

Se på børnene!

Se på børnene!

Se på børnene! Lige nu er det vist på tide, at jeg skriver videre. Jeg kan mærke, hvordan de alle står bag mig. Jeg mærker den støtte, der umærkeligt er omkring mig. I dette rum, hvor jeg sidder, er rummet fortættet af nærvær, af accept og...

Tilgivelse

Tilgivelse

Dette indlæg er en del af mine tanker om GUDER, sundhed & Sandhed, skrevet af "missionæren, der ikke ville være missionær". Det er op til dig, om der er sandhed i ordene for dig. Det er op til dig, om du kan bruge det til noget. Ordene er...