Energimedicinsk NES scanning

Hjælp til krop og sind ved stress og kroniske symptomer

NES ProVision® scanning

NES betyder “Nutri Energetics System”. NES scanning giver information om blokeringer i dit energisystem ved at aflæse kroppens Bio-Magnetiske Felt (Human Body Field).

Dette felt kan blokeres af gamle traumer, forgiftninger eller andre belastninger og forhindre din krop i at helbrede sig selv.

Ved hjælp af behandling med “Infoceuticals” (dråber) korrigeres og gendannes din krops naturlige Bio-Felt, og kroppens selvhelbredende evne kemisk, fysisk, mentalt, emotionelt og informationsmæssigt forbedres.

Infoceuticals indeholder filtreret vand, 5 % alkohol – samt meget små mængder spormineraler, som ved en patenteret proces er indkodet med specifik bio-information. Informationen interagerer med dit Bio-Felt.

portræt klient lilla

Tilbagemelding NES-scan & healing: “Det føles allerede som dråberne giver noget klarhed”

Tusind tak, er meget glad for at jeg har været hos dig. Tak for dine informationer til mig. Jeg sidder stille i ro så tit jeg kan, og det bliver til mere end 1 gang om ugen. Det føles allerede som dråberne giver noget klarhed. Jeg ser frem til at processen udvikler sig.

- Anne

NES ProVision® systemet er et banebrydende, kvantemedicinsk scannings- og behandlingssystem, udviklet på baggrund af ny viden om energi og information i kroppens Bio-Felt. Når kroppen får den korrekte og nødvendige information, så vil den automatisk begynde at helbrede sig selv.

Dette er det grundlæggende princip for NES-scanning og behandling med Infoceuticals (informationsdråber).

NES ProVision® kan anvendes til

Mere energi

At øge din egen evne til at lade op fysisk, følelsesmæssigt – og i dit inderste, så du er frisk længere.

Stress & uro

At få mere ro i kroppen og hjælp til andre fysiske og følelsesmæssige stress-symptomer, f.eks. søvn.

Større velbefindende

At øge generel sundhedstilstand og støtte udrensning fysisk, følelsesmæssigt og spirituelt.

Kroniske symptomer

At øge dine selvhelbredende evner specifikt, så din krop bedre kan hele sig selv hvor der er behov.

Stjernebroens
Nyhedsbrev

Modtag gratis kanaliseringer og inspirationer til dit indre og dit liv, så du bedre kan navigere i denne forandringsfyldte tid.

Modtag samtidig nyt om begivenheder og behandlinger i Stjernebroen.

Modtag GRATIS GUDDOMMELIGT HEALINGSORD ugentligt i 10 uger.
- og skab mere heling, glæde og kærlighed i dit liv NU - tilmeld HEALING TIL DIG NU.

 

“Healingen fra dit nyhedsbrev kommer helt til Vestjylland!"

– Gunhild Holt Hansen, glad læser

Tilmeld nyhedsbrev

Effekter af NES-behandling i Stjernebroen – cases

1) Større udholdenhed og alment overskud, færre muskelsmerter

Overordnet set markant forbedring af almene tilstand jf. patienten selv. Derunder også mindre behov for hvile, større spontanitet og færre følelsesudbrud. Klar bedring af nakke, øget bevægelighed. (Hos 51-årig kvinde med kronisk bindevævssygdom efter 3. NES-scan)

2) Stærk reduktion af kroniske lændesmerter

Efter 1 md. med dråberne. (Hos teenager)

3) Mere udadvendt og begyndt sport

Efter 1 md. med dråber. Også begyndt flere sociale aktiviteter. (Hos voksen kvinde)

4) Mere energi og udholdenhed i muskler, mere glæde

Samt mindre brug af smertestillende. Andre i omgangskredsen har bemærket denne forandring. (Hos kvinde m. mangeårige kroniske smerter og muskeltræthed.)

5) Mod sædvane intet sygefravær pga. kronisk håndeksem

Efter 2 mdr. med dråber. Bedring af hænder og større tiltro til at kunne forblive i det valgte erhverv. (Hos yngre kvinde med kronisk håndeksem)

Ønsker du NES-scanning, så book “anbefalet konsultation” . Du modtager altid en unik behandlingskombination, som vi sammen tilpasser til dig og din situation.

NES ProVision® og energimedicin

NES ProVision® er et af de nyeste energi-medicinske systemer baseret på mange års forskning og udvikling. Flere tusinde behandlinger er gennemført bl.a. i Tyskland af læge Dr. Folker Meissner.

Energimedicin – kvantemedicin – er opstået i kølvandet på de seneste årtiers landvindinger indenfor kvantefysik, kvantebiologi. Forskning på dette område er i rivende udvikling og giver mulighed for at forstå sundhed og sygdom på helt nye måder. Denne nye kvanteviden – som beskæftiger sig med ”de allermindste deles natur” (dvs. mindre end atomer og elektroner) – synes at harmonere med østens gamle viden om f.eks. energibaner (meridianer). Tilstedeværelsen af ”energier” i forbindelse med f.eks. akupunktur, healing og andre komplementære metoder synes nu at kunne forklares.

NES ProVision® og stress

Vi er selvhelbredende væsener, og så snart vi ”holder op med at stå i vejen for os selv” – så vil mulighederne vise sig og heling ske. NES ProVision kan være med til at hjælpe dig med at opløse gamle (evt. ubevidste) stressende energimønstre, tanker og vaner, så der ikke længere står noget i vejen for at du kan finde fred og ro igen. Flere studier viser en positiv effekt af NES behandling på stress, uro og følelsesmæssig stabilitet, m.m. NES kan med stor fordel kombineres med andre metoder og teknikker i Stjernebroen

NES ProVision® og forskning

  • Et forskningsstudie med 200 deltagere har vist at 96 % af de patienter der modtog aktive dråber (infoceuticals) oplevede subjektiv bedring af det primære symptom. (Eks: vejrtrækning, mavesymptomer, smerter)

Der er udført flere mindre studier af virkningerne af NES scanning og behandling, deriblandt et studie, der viser effekt på stress. Læs mere om dette på https://www.neshealth.com/clinical-trials/

NES ProVision® og anden medicinsk behandling

Behandling med Infoceuticals er fuldt foreneligt med medicinsk behandling.

Udtalelser fra kunder og klienter

NES-scan & Healing: “følte stærkt jeg skulle søge dig…”

“Jeg har aldrig tidligere været tiltrukket af healing som behandling, men følte stærkt jeg skulle søge dig. Den healing du gav mig, var meget overraskende for mig. Men alligevel med en genkendelse af dine udsagn. Jeg følger nøje din dråbebehandling, og betragter din behandling som en renselse. Den viden jeg fik om min fortid, vælger jeg helt at lægge bag mig, betragte det som det er, nemlig fortid der ikke kan ændres. Men som jeg nu kan blive frigjort fra, hvilket jeg tænker på med glæde. Jeg ser frem til at følge dine meditationsaftener.”

- Kamma Tranum