Spirituelle rejser

Magiske og helende oplevelser på steder med HØJ energi

Spirituelle rejser

Jeg har altid rejst meget, og jeg har selv haft nogle meget stærke oplevelser på mine personlige spirituelle rejser til blandt andet Nepal, Egypten, Brasilien, Malta og Rumænien.

Nu er det tid for mig at tage grupper med ud i verden – og det er jeg også i fuld gang med! Vi har været i Assisi, og Glastonbury har også været på listen, men den tur blev afholdt som sommerkursus i Danmark med stor succes. Det er faktisk ikke nødvendigt at være fysisk til stede for at dyb helingsenergi kan hentes ind fra verdens skønne steder. Jeg forventer flere kurser i Danmark – med energi fra de steder jeg har besøgt!

Min drøm er at næste (fysiske) tur kan gå til sydfrankrig og Lourdes, og jeg giver lyd i nyhedsbrev så snart der er mere om dette.

Så skriv dig op til nyhedsbrev, hvis du vil være sikker på at være først til at høre mere, når der er NYT. Kig også i kalenderen for at se efter rejser/kurser.

Deltagere i Assisirejsen udtaler…

Din tilrettelæggelse og indhold var lige i skabet…

Af hjertet tak for en vidunderlig rejse i Assisi. Jeg håber virkelig, at du selv havde en dejlig uge og at det gjorde dig godt, på alle måder, at du er landet og i det hele taget bliver taget godt vare på, af dig selv, dine nærmeste og af hele universet.

Din tilrettelæggelse og indhold, var lige i skabet. Det var en fantastisk dejlig gruppe, med forskellighed, kærligt rummet og respekteret. Jeg er meget taknemmelig og har ikke endnu helt fattet, hvad der er sket.

Der var for mig healing på rigtig mange planer, både ved at være i energien på stedet, være en del af gruppen og møde disse dejlige kvinder og ikke mindst healingerne og processen i kurset – og healingen fortsætter…

En kærlighedsstrømning i mig bliver dybere og jeg udfordres og smelter hele tiden. Der er mere fylde, frihed og mere kraft på en blid og nænsom måde. Jeg sender dig de allerkærligste tanker og kram og kys.

- Henriette Carstens

Om Glastonbury sommerkursus – på Tåsinge

Af hele mit hjerte: tak for 5 vidunderlige dage med stærke og ind imellem overvældende energier og erkendelser. Tak for dig Marianne

- Bente Mortensen

Jeg har aldrig oplevet noget så stærkt.

Tusind tak for en helt fantastisk god tur til Assisi. Jeg er stadig helt felt fyldt op af kærlighed, gode oplevelser og ikke mindst af dit fantastiske kursus. Og nu en uge efter nyder jeg stadig at kunne gå uden smerter. Jeg har aldrig oplevet noget så stærkt. Jeg ønsker dig det bedste. Flot klaret at du kunne give så meget til så mange

- Elin Hansen

Om Glastonbury sommerkursus – på Tåsinge

Tak alle kvinder  – I er alle vidunderlige, og jeg er dybt takemmelig for at være en del af den vidunderlige cirkel – Mit hjerte siger tak og på gensyn

- Suzy Hendriksen Lehnert