Axishealing

Få dine energiakser i kroppen på plads, så du har det godt og kan bruge dit FULDE potentiale.

Hvad er Axishealing?

 

Axishealing er en metode, der opløser dine dybeste underbevidste stress mønstre i krop og sind, så din krop kan fungere naturligt, og du kan have det godt. Der nås helt ind til blokeringer i din krops organer, væv og systemer – både fra nutid og fortid. Her smeltes de største smerter blidt og kraftfuldt via højtvibrerende LYS og KÆRLIGHED.

I sammenhæng hermed opgraderes dit energisystem og dine universelle energiakser til den højest mulige version. Det betyder at du så kan være forbundet med både din egen krop, himmelen og jorden – og at du kan gøre brug af al den nye indstrømning af lys og kærlighed som bliver mere og mere tilgængelig her på planeten. Med en helt ny og styrket gennemstrømning af din egen smukke energi igennem din krop, så giver det dig oplevelsen af NY glæde og mening med dig og dit liv.

Axishealing er grundstenen i min behandling og indgår altid i min anbefalede konsultation.

portræt klient lilla

Det er jo så overbevisende når alle mine dårlige symptomer er væk.

Jeg har sovet godt og har ingen smerter i hoften og føler at jeg har fået styrken tilbage da jeg har testet benet på trapper… Det er så skønt og jeg er så taknemlig. Du har min aller aller største anbefaling, det var så spot on og der er for mig noget at arbejde med. Det er jo så overbevisende når alle mine dårlige symptomer er væk. Særlig tak til dig og Maria Magdalene.

- Karen Tobiassen

”Axishealing er grundlæggende en kærlighedsoplevelse, der udvider din kærlighed til dig selv og verden.”

Hvordan foregår Axishealing?

Axishealing er altid uendeligt kærligt, rørende og forløsende. Alt i respekt for hvad der er bedst for dig.

Dufte, krystaller, lyde og blomsteressenser kan inddrages i healingen. Healingen er en sammensmeltning af al den viden og alle de uddannelser Marianne Kirkskov har taget. Du får ikke lægelige diagnoser under healing – men du får masser af specifik intuitiv information om de følelses/krops-sammenhænge, der præcis kan gælde for dig. Du ligger eller sidder behageligt undervejs. 

Axishealing er den opgradering du har brug for

Med al den forandring der findes i verden nu og fremover, så har vores kroppe, organer og energisystemer virkelig brug for opgradering med nye og bedre programmer – ligesom vores computer. Når vi er opgraderede kan vi få FULDT UDBYTTE af alle forandringerne i stedet for at stresse over dem, og vi kan være det i vores liv og i verden, som vi gerne vil være. Vores kroppe har brug for opgradering for at HELE vores universelle og kærlige væsen kan være INDENI kroppen og ikke kun udenfor. 

Hvor kommer Axishealing fra?

Denne healingsform er udviklet af spirituel læge Marianne Kirkskov igennem de seneste 20 år via klientarbejde, universel inspiration og konkret samarbejde med universet.

Udtalelser fra kunder og klienter

Følte stærkt jeg skulle søge dig.

Jeg har aldrig tidligere været tiltrukket af healing som behandling, men følte stærkt jeg skulle søge dig. Den healing du gav mig, var meget overraskende for mig. Men alligevel med en genkendelse af dine udsagn. Jeg følger nøje din dråbebehandling, og betragter din behandling som en renselse. 

- Kamma Tranum

Føler mig lettere og lysere – åh endelig!

Kære Marianne – Det var en stor oplevelse hos dig. Meget større end jeg kunne give udtryk for. Og en følelse af “åh endelig”! Tak for det. Jeg føler mig meget lettere og lysere, men også træt og tung i hovedet. Som du beskriver, man kan få det. Og så drømmer jeg voldsomt.

- Susanne

Stor forandring – kan meget bedre være i min krop.

Jeg vil bare lige sige TAK for din healing for 14 dage siden! Jeg kan meget bedre være i min krop nu, der er sket en stor forandring. Jeg har lettere ved at udtrykke mig klart og ærligt, og er blevet overrasket over mig selv. Mit overskud er steget, og jeg kan bedre klare at være sammen med mange. 

- Lene