Bestil foredrag

Fra kitler til krystaller – om sundhed, spiritualitet & hjælp til selvhjælp

Bestil foredrag

Tidligere foredrag

1. At turde “ikke at ville nøjes” – om at være spirituelt arbejde læge og menneske

Historien om min vej fra almindelig læge – til læge på en ny måde. Om pludselig at føle sig draget af krystaller, indre liv, intuition, inspirationer fra den åndelige verden, kinesiologi og andre alternative terapiformer. Om kolbøtterne undervejs – om alle de indre spørgsmål, domme, glæder, frygt og forhåbninger på vejen.

2. Kroppens flydende kommunikation

Om sammenhængen mellem immunsystem, hormonsystem og nervesystem igennem “flydende informations-molekyler” i kroppen. Forståeligt for ikke fag-folk.

3. Ny Tids Sundhed

F.eks. energimedicin, vitaminer & mineraler, gamle og ny paradigmer indenfor sundhed og sygdom.

4. Healing og Spirituel Vejledning

Information om behandlingsformerne, hvad de kan bruges til, hvad baggrunden er etc. Incl. kanaliseret, guidet, helende meditation til foredragsdeltagerne.

Deltagere i foredrag siger…

Du forbandt de gamle præstinders visdom med den moderne læge!

Du er bare så fantastisk og får det bedste frem i os alle. Det må da kaldes lys og kærlighed. Tak for det.

Du er en modig kvinde, der ved eksempler fra dig selv får os til at forstå “at der skal graves”, at “man kan smide sig på gulvet og græde”, – og det er bare det. Det er en del af menneskelivet.
Ved du at du burde skrive en bog, eller være klar på, at det du kan er det som gode forfattere skriver om i det store udland!

Vi vil gerne have en dansker der skriver det – og som fortæller om det feminine og sensitive univers og tør vedgå at sensitivitet er en stor brugbar og sund ressource

- Ulla Balle Laursen

Så kommer du og giver så stærk en healing i salen under dit foredrag i Kolding

Jeg mærkede det meget stærkt og har siden været smertefri og er blevet mig selv igen. Det er da fantastisk og jeg er dig dybt taknemmelig. Jeg har det så godt

- Elin Hansen