Kinesiologi i Stjernebroen

– en integreret del af Axishealing

Muskeltest

Kinesiologi betyder læren om bevægelse. Metoden er baseret på en særlig muskeltest, der anvendes til at finde ubalancer af fysisk, følelsesmæssig, mental eller spirituel art. Kinesiologisk muskeltest udføres oftest på klientens arm, men…

Mine behandlinger har udviklet sig over årene i mere og mere intuitiv retning. Derfor vil du opleve at jeg ikke tester direkte på dine arme men på anden vis, som du ikke nødvendigvis opdager, og kinesiologi hos mig er nu en helt integreret del af Axishealing. Alt i alt er det hele 100 % intuitivt og helt specifikt tilrettet dig. På den måde så får du altid den bedste behandling og behøver ikke at tænke så meget på behandlingsform – men bare vide at du får den hjælp du skal bruge.

Hvis du ønsker at få glæde af kinesiologisk muskeltest hos mig så skal du booke tid til Axishealing eller anbefalet konsultation.

Udtalelser fra kunder og klienter

Tusind tak for konsultationen, det var helt fantastisk det du gjorde. Bare wow! Dejligt at møde dig, en der forstår mig. Og rart at have en i nærheden jeg kan gå til en anden gang når jeg har brug for at blive overstrømmet af lys!

Jesper, 32 år

8 mdr sygemeldt med stress, nu er jeg fyldt med kærlighed. Og mit hovede har det meget bedre.

Meget overvældende, rørende, varmende, afslappende og helt igennem fantastisk

Pernille Kruuse

Jeg vil gerne sige et stor TAK for min konsultation hos dig i går. Det føltes som om mit indre blev pillet fra hinanden og højtryksrenset. Nu er jeg hudløs og stadig rolig. Jeg forstår ikke hvad du gør, men det virker, og jeg er fuld af ærefrygt og taknemmelighed.

Louise