Bare wow!

Tusind tak for konsultationen, det var helt fantastisk det du gjorde. Bare wow! Dejligt at møde dig, en der forstår mig. Og rart at have en i nærheden jeg kan gå til en anden gang når jeg har brug for at blive overstrømmet af lys!

– Jesper, 32 år

Du har gjort underværker med mig!

Du har gjort underværker med mig. Jeg har det bare SÅ meget bedre kropsligt og bevæger mig meget friere og hurtigere og uden smerter og anstrengelse. Det er virkelig helt vidunderligt og nyt for mig og jeg er dig dybt taknemmelig.

– Gunvor Kramshøj Larsen, pensioneret overlæge

Skøn kombination af nørdet lægevidenskab og powerfull healing - TAK!

Tusind tak for dine magiske meditationer, jeg har modtaget i løbet af året. Det er en skøn kombination af nørdet lægevidenskab og powerfull healing, du har gjort en stor forskel for mig i 2019. TAK!

– Iben Birgitte Nielsen

Der må være rigtig godt gang i udrensningen - det er fantastisk

Jeg har været mega træt og har sovet om dagen også, og jeg har drukket en masse vand. Så der må være rigtig godt gang i udrensningen – det er fantastisk. Vi snakkes ved. God dag.

– Anja Elneff

Den lægefaglige indsigt og de spirituelle evner har gjort dybt indtryk på mig…

Jeg har et par gange konsulteret Marianne for at få bedre forståelse af mine maveproblemer. Her har både den lægefaglige indsigt og de spirituelle evner gjort dybt indtryk på mig.

– Helle Hald, advokat

Jeg slap af med min grundlæggende følelse af stress...

“Jeg har fulgt en del af dine healingssessioner online, og havde den glæde, at opleve at i kurset “Sensitivitet, hormoner og sanser” , der gik healingen med henblik på binyrerne rent ind, og jeg slap af med min grundlæggende følelse af stress – hvilket jeg er så taknemmelig over, så tusind tak for hjælpen.”

– Gitte Lund-Jensen

Jeg har fået en klart bedre vejrtrækning

Tak Marianne for dine dejlige meditationer. Jeg har fået en klar bedre vejrtrækning siden vi startede denne meditationsrække. føler større rum i indåndingen og større lethed i åndedrættet.

– Bodil Bæk

Dit nyhedsbrev har ramt plet hver eneste gang

Vil gerne sige dig tusinde tak for de seneste 10 ugers healings-ord. De har ramt plet hver eneste gang, og jeg har arbejdet seriøst med ord og energi og taget essensen ind i mit hjerte. Tusinde tak og tak for, at du gør det, du gør…

 – Berit

6-årig datter ked af det i 2 mdr – healing af mor hjalp…

I dag var min datter bare glad – havde ondt i maven et par gange før afgang, men hun bad ikke om at blive hjemme fra skolen, som hun gjorde før. Jeg “går” forsigtigt, men er lykkelig – TAK TAK TAK!

– Lena Kristoffersen

Du er dog helt vildt inspirerende

Du er dog den mest skønne kvinde og helt vildt inspirerende. Jeg er så glad for at jeg deltog i workshoppen. Jeg håber at du på et tidspunkt igen giver behandlinger i nærheden af Skanderborg. Glæder mig til at modtage Cd’en. Gør som soluret – tæl kun de lyse timer…

– Gitte Frydensbjerg

En helt vidunderlig dag!

Tusind tak for en helt vidunderlig dag til lykke workshop. Det var en fantastisk oplevelse, som altid vil stå for mig som noget ganske særligt. Så TAK skal du have. Jeg synes jeg har mærket en følelse af frihed og en lettelse i mit sind eller krop – eller hvor det nu sidder. En meget STOR TAK.

–  U.

Der sker noget skønt hver gang - det virker!

Har netop igen lyttet til din skønne cd med feminin energi. Der sker noget skønt hver gang – Det virker ;o)
Jeg falder ofte i søvn, men tror at kroppen “oplever videre”… TAK

– Pia Hjorth

Der er sket KÆMPE fremskridt med mit helbred

En af de ting jeg manifesterede gennem forløbet hos dig * var bedre helbred, og der er sket KÆMPE fremskridt på den front. Jeg er jo stadig så imponeret over, at det faktisk lykkedes mig at manifestere godt helbred til sidst og få styr på sygdomme, jeg havde haft siden jeg var 13 år, og som jeg ikke engang vidste, hvad var!! Jeg er så klar til at manifestere mit liv i endnu bedre retninger, og måske er det moderenergien, der er bedst til det.

– Iben Jørgensen

* New Feminine Energy gruppe

Der er sket fantastiske ting med min krop

Siden min healing er der sket fantastiske ting med min krop. Jeg behøver ikke længere de to panodiler hver aften til at sove på, som jeg har taget det sidste halve år. Mine skuldre er kommet mere i niveau, og den deformitet som “gigten” havde forårsaget på mit brystben er næsten helt væk. For VILDT :-

– Anette S. Nielsen, Vejle

Jeg tager store spring fremad hver gang

Healings-aftenerne hos dig har gjort en stor forskel, og er blevet et markant lys i mørket for mig, for jeg får meget ud af dem og ta’r nogle store spring fremad hver gang, så også en tak til dig og dine hjælpere højere oppe

– Peter

Nervesmerter forsvandt

Jeg oplevede healing af nervesmerte i venstre skulderblad ved fuldmånemeditationen sidst, for det er jeg meget taknemmelig 🙂

– Henriette Carstens

Sikke en energi - var helt høj bagefter

Kære Marianne – Tusind tak for et forrygende foredrag i Skærbæk, og jo jeg kunne mærke masser af healing. Sikke en energi. Jeg var helt høj bagefter. Tak for at du tog turen herover. 

– Jette Jakobsen

Du forbandt de gamle præstinders visdom med den moderne læge!

Du er bare så fantastisk – og får det bedste frem i os alle. Det må da kaldes lys og kærlighed. Ved du at du burde skrive en bog, eller være klar på, at det du kan er det som gode forfattere skriver om i det store udland! Det var som du formåede at forbinde de gamle præstinders visdom med den moderne læge. Flot gået.

– Ulla Balle Laursen, lærer & kinesiolog

Jeg har følt mig ensom og skyldig indtil jeg læste dine ord

Jeg skriver til dig fordi du skal vide at du har betydet helt enormt meget for, at jeg har fået det godt med mig selv. Jeg har brugt masser af tid ved psykolog men det har ikke hjulpet mig ift den styrke jeg har fået med dine ord i baghovedet. I lang tid har jeg ikke kunne tilgive mig selv for at jeg havde løjet om to vigtige episoder i mit liv, jeg har følt mig så ensom og skyldig pga løgnene, indtil jeg læste dine ord om at tilgive sig selv. Det har virkelig gjort en forskel. Tusind tusind tak for dine meget meget kloge ord.

– M

PS: M har ikke været til behandling hos mig men er blevet helet ved at læse og “indtage” den universelle energi der gives i en af mine gratis tekster specifikt om TILGIVELSE, – se her: Guder, sundhed & sandhed..

Udtalelser om mit arbejde

Her finder du tilbagemeldinger fra klienter, kursister og deltagere i forbindelse med mine aktiviteter både fysisk og ONLINE gennem de seneste 15-20 år.

Udtalelser om kanalisering og spirituel vejledning finder du indirekte i alle udtalelser, fordi det er indvævet i ALT hvad jeg laver.

God fornøjelse – håber vi ses fysisk eller ONLINE – Kærligst Marianne

Konsultationer

Bare wow!

Tusind tak for konsultationen, det var helt fantastisk det du gjorde. Bare wow! Dejligt at møde dig, en der forstår mig. Og rart at have en i nærheden jeg kan gå til en anden gang når jeg har brug for at blive overstrømmet af lys!

- Jesper, 32 år

Det er jo så overbevisende når alle mine dårlige symptomer er væk

Jeg har sovet godt og har ingen smerter i hoften og føler at jeg har fået styrken tilbage. Det er så skønt og jeg er så taknemlig. Du har min aller aller største anbefaling, det var/er så spot on og der er for mig noget at arbejde med. Det er jo så overbevisende når alle mine dårlige symptomer er væk. Særlig Tak til dig og Maria Magdalene.

- Karen Tobiassen

Du har gjort underværker med mig!

Du har gjort underværker med mig. Jeg har det bare SÅ meget bedre kropsligt og bevæger mig meget friere og hurtigere og uden smerter og anstrengelse. Det er virkelig helt vidunderligt og nyt for mig og jeg er dig dybt taknemmelig.

- Gunvor Kramshøj Larsen, pensioneret overlæge

ONLINE Meditationer & kurser

Jeg slap af med min grundlæggende følelse af stress…

Jeg har fulgt en del af dine healingssessioner online, og havde den glæde, at opleve at i kurset “Sensitivitet, hormoner og sanser”, der gik healingen med henblik på binyrerne rent ind, og jeg slap af med min grundlæggende følelse af stress – hvilket jeg er så taknemmelig over, så tusind tak for hjælpen.

Om Magiske Meditationer ONLINE

- Gitte Lund-Jensen

Skøn kombination af nørdet lægevidenskab og powerfull healing – TAK!

Tusind tak for dine magiske meditationer, jeg har modtaget i løbet af året. Det er en skøn kombination af nørdet lægevidenskab og powerfull healing, du har gjort en stor forskel for mig i 2019. TAK

Om Magiske Meditationer ONLINE

- Iben Birgitte Nielsen

Jeg mangler ord til at sige hvor meget det betyder for mig…

Kæmpe tusinde tak for dit kursus om magiske hverdagsgudinder. Jeg mangler ord til at sige hvor meget det betyder for mig… Du er en fantastisk kvinde i verden, der hjælper os… Det er super overvældende. Det er så smukt, at vi også hjælper andre kvinder og måske mænd i verden.

Om Magiske Hverdagsgudinder ONLINE

- Karen Nagel, læge

Børn & unge

6-årig datter ked af det i 2 mdr – healing af mor hjalp…

SMS 1 – mor skriver til mig:

Jeg vil gerne bestille en tid til min ældste datter på “snart” 6 år :o) hun klager jævnligt over ondt i maven og er markant mere træt end hun plejer at være – det har stået på et par måneder, jeg har været tålmodig og afventende men nu skal der gøres noget. Mange hilsner fra Lena


SMS 2 – og skriver igen efter sin egen behandling:

Kære Marianne – tusinde tak for en fantastisk behandling i mandags. Min datter blev afleveret onsdag uden gråd, torsdag og fredag lige så. Hun vil stadig gerne blive hjemme fra børnehave men jeg sporer en tydelig ændring. Jeg har det fantastisk, om end stadig lidt spændt på om gamle trygheds vaner dukker op igen – men jeg føler mig glad, rolig og rund – og så elsker jeg mit lysleder hjerte. Tak for alt hvad du har gjort for mig, min datter og min familie :o)


SMS 3 – 3 dage senere…

I dag var min datter GLAD, havde ondt i maven et par gange før afgang, men hun bad IKKE om at blive hjemme. Jeg “går” fortsat “forsigtigt”, men er lykkelig :o) – TAK TAK TAK

- Lena Kristoffersen

CD’er

Den må svække angst og fremme selvhelbredende kræfter…

Den ville være rigtig fin til stressede eller syge, hvadenten det er alvorlig fysisk eller psykisk sygdom. Den må svække angst, afmagt, fremme selvhelbredende kræfter, heale, give tryghed, svække ensomhedsfølelse og åbne for hjertet, være livgivende. Jeg kunne blive ved og ved. Og vil absolut anbefale den til alle og enhver. Den er bare så flot.

Om CD URBS SOLARIS

- Gunvor Kramshøj Larsen, overlæge

Der sker noget skønt hver gang – det virker!

 

Har netop igen lyttet til din skønne cd med feminin energi. Der sker noget skønt hver gang – Det virker ;o).

Jeg falder ofte i søvn, men tror at kroppen “oplever videre”… TAK

Om CD New Feminine Energy

- Pia Hjorth

Jeg har ALDRIG oplevet noget lignende ved at lytte til en healingsCD!

Jeg har ALDRIG har oplevet noget lignende ved at lytte til en healings CD! Jeg var anspændt og sorgfuld, da jeg lagde mig, men efter få minutter begyndte de indefrosne tårer at løbe i en lind strøm – og kroppen føltes mere og mere renset. Energierne, din stemme, ordene… det var ubeskriveligt… Du har nogle helt specielle evner, og din kærlighed lyser ud af hvert et ord, du siger. TAK.

Om CD New Feminine Energy

- Lene

Workshops

Du er dog helt vildt inspirerende…

Du er dog den mest skønne kvinde og helt vildt inspirerende. Jeg er så glad for at jeg deltog i workshoppen. Jeg håber at du på et tidspunkt igen giver behandlinger i nærheden af Skanderborg. Glæder mig til at modtage Cd’en. Gør som soluret – tæl kun de lyse timer…

Om Workshop om multidimensionalitet

- Gitte Frydensbjerg

Der er sket KÆMPE fremskridt med mit helbred

En af de ting jeg manifesterede gennem forløbet hos dig var bedre helbred, og der er sket KÆMPE fremskridt på den front. Jeg er så klar til at manifestere mit liv i endnu bedre retninger, og måske er det moderenergien, der er bedst til det.

Om New Feminine Energy, healingsgruppe

- Iben Jørgensen

Det rykker for vildt…

Ja tak for en usædvanlig go workshop med høj kærligheds energi i et super flow og power. Så hurtigt vi alle flyttede os og forløste og alt fyldtes bare af kærlighed. Tak. Vild med din måde at arbejde på i gruppe. Så fedt!

Om workshops: Kvantemekanik & spiritualitet for behandlere

- Anja Kamedula

Meditationsaftner

Nakkesmerterne forsvandt… utrolig meget ro og lys

Vi vil hermed sige 1000 tak for en fantastisk aften i går. Vi fik virkelig meget ud af det på hver sin måde. Tom lider af kroniske nakkesmerter og havde meget ondt, da han kom. Efterfølgende var smerterne væk, og her til morgen havde han det stadig godt. Jeg fik utrolig meget ro i går og ser meget lysere på det hele.

- Merete & Tom

Nervesmerter forsvandt…

Jeg oplevede healing af nervesmerte i venstre skulderblad ved fuldmånemeditationen sidst, for det er jeg meget taknemmelig 🙂

- Henriette Carstens

Jeg tager store spring fremad hver gang…

Healings-aftenerne hos dig har gjort en stor forskel, og er blevet et markant lys i mørket for mig, for jeg får meget ud af dem og ta’r nogle store spring fremad hver gang, så også en tak til dig og dine hjælpere højere oppe!

- Peter

Foredrag

Sikke en energi – var helt høj bagefter

Kære Marianne – Tusind tak for et forrygende foredrag i Skærbæk, og jo jeg kunne mærke masser af healing. Sikke en energi. Jeg var helt høj bagefter. Tak for at du tog turen herover. 

- Jette Jakobsen

Du forbandt de gamle præstinders visdom med den moderne læge!

Du er bare så fantastisk – og får det bedste frem i os alle. Det må da kaldes lys og kærlighed. Ved du at du burde skrive en bog, eller være klar på, at det du kan er det som gode forfattere skriver om i det store udland! Det var som du formåede at forbinde de gamle præstinders visdom med den moderne læge. Flot gået.

- Ulla Balle Laursen

Så stærk en healing under dit foredrag – jeg er smertefri!

Så kommer du og giver så stærk en healing i salen under dit foredrag i Kolding. Jeg mærkede det meget stærkt og har siden været smertefri og er blevet mig selv igen. Det er da fantastisk og jeg er dig dybt taknemmelig. Jeg har det så godt.

- Elin Hansen

Flere udtalelser

Børn & unge

6-årig datter ked af det i 2 mdr – healing af mor hjalp…

SMS 1: Jeg vil gerne bestille en tid til min ældste datter på “snart” 6 år :o) hun klager jævnligt over ondt I maven og er markant mere træt end hun plejer at være – det har stået på et par måneder, jeg har været tålmodig og afventende men nu skal der gøres noget. Mange hilsner fra Lena

SMS 2: Kære Marianne – tusinde tak for en fantastisk behandling i mandags. Min datter blev afleveret onsdag uden gråd, torsdag og fredag lige så. Hun vil stadig gerne blive hjemme fra børnehave men jeg sporer en tydelig ændring. Jeg har det fantastisk, om end stadig lidt spændt på om gamle trygheds vaner dukker op igen – men jeg føler mig glad, rolig og rund – og så elsker jeg mit lysleder hjerte. Tak for alt hvad du har gjort for mig, min datter og min familie :o) (NB: Det var mor og kun mor, der fik behandlingen…)

– Lena Kristoffersen

4 årig pige 1: Rask efter 2 år med tilbagevendende feber

Jeg var forbi med min datter S. (4 år gammel) i starten af december for behandling af hendes febertilfælde. Og jeg tror endelig at vi har fundet den rigtige behandlingsform. For hun blev syg to dage efter med meget høj feber, og siden da har hun ikke haft sine febertilfælde. Det er nu to måneder siden hun blev rask, og vi har ikke haft så lang en friperiode. Hun har så til gengæld haft andre sygdomme, bla. en omgang med snot og hoste, og det er også bemærkelsesværdigt, da hun i nu to år stort set aldrig har været forkølet. Så det er helt rart at se at hun nu kan have en almindelig børnesygdom. :o)

Samtidig har hun været mindre øm under fødderne når vi var til zoneterapi, det svinger lidt, men nu kan vi nøjes med hver fjortende dag/3. uge uden at hun bliver voldsomt øm.

Jeg håber virkelig det er din behandling som har skubbet hende i den rigtige retning, for vi ønsker jo at hun slipper af med det.

Og derfor vil jeg gerne have en ny tid, så vi kan følge op på den første behandling.

Med venlig hilsen

– JA, Group Financial Manager

 

4 årig pige 2: Klar forandring i løbet af 2 dage – vil gerne samarbejde nu!

Allerførst vil jeg sige tak fordi du har brugt tid på S., det er helt fantastisk at hun nu er rask efter 2 år sygdom. Og jeg kan ikke lade være med at tænke på at hvordan og hvor længe ville hun have været påvirket af dette, hvis vi ikke tilfældigvis havde forsøgt denne behandling.

Efter vores besøg i fredags kan vi nu se den fremgang jeg havde forventet at se efter sidste gang. Hun var åbenbart ikke kommet helt i balance efter forrige gang. Så det er dejligt at se at hun nu for alvor kan koncentrere sig om at blive stor. Og det er dejligt at vi ikke skal kæmpe så meget med hende som vi skulle før. Hun er simpelthen blevet parat til at gøre tingene selv nu. Det er mange små ting vi har observeret her over weekenden som alle peger på at nu går det fremad.

–      Hun er begyndt at tage tøj på selv uden brok

–      Hun går ud og vasker hænder når vi beder hende om det

–      Hun tager jakke og sko på selv

Hun går oftere på toilettet uden at vi skal gå med

Så det er rigtig dejligt at mærke at hun nu kan komme videre i sin udvikling. Vi kommer igen hvis der bliver behov.

Med venlig hilsen

– J.A.

Konsultationer

Tusind tak for konsultationen, det var helt fantastisk det du gjorde.”

Bare wow! Dejligt at møde dig, en der forstår mig. Og rart at have en i nærheden jeg kan gå til en anden gang når jeg har brug for at blive overstrømmet af lys!”

– Jesper, 32 år

Efter 1 healing: “Det er jo så overbevisende når alle mine dårlige symptomer er væk.”

“Jeg har sovet godt og har ingen smerter i hoften og føler at jeg har fået styrken tilbage da jeg har testet benet på trapper… Det er så skønt og jeg er så taknemlig. Du har min aller aller største anbefaling, det var/er så spot on og der er for mig noget at arbejde med. Det er jo så overbevisende når alle mine dårlige symptomer er væk. Særlig Tak til dig og Maria Magdalene.”

– Karen Tobiassen

Konsultation: Jeg føler mig lettere og lysere – en følelse af “Åh endelig!”

“Kære Marianne – Det var en stor oplevelse hos dig. Meget større end jeg kunne give udtryk for. Og en “at last “ sensation (en følelse af “åh endelig!). Tak for det. Jeg føler mig meget lettere og lysere, men også træt og tung i hovedet. Som du beskriver, man kan få det. Og så drømmer jeg voldsomt.”

– Susanne

NES-scan & healing: “Det føles allerede som dråberne giver noget klarhed”

“Tusind tak, er meget glad for at jeg har været hos dig. Tak for dine informationer til mig. Jeg sidder stille i ro så tit jeg kan, og det bliver til mere end 1 gang om ugen. Det føles allerede som dråberne giver noget klarhed. Jeg ser frem til at processen udvikler sig.”

 – Anne

Healing: “…følte mig fri og som et nyt menneske…”

“Jeg vil gerne takke dag tusind mange gange, havde en healings session ved dig hos jonna. Jeg gik ind til det med en stor forventning og håb, meget spændt på hvordan jeg ville reagere og nok også en smule nervøs. Du skal have stor ros for den oplevelse jeg gik derfra med, fyldt med ro, glæde, kærlighed, følte mig fri og som en nyt menneske. Jeg har nu virkelig overskud, samt en masse frigjort energi. Endnu engang tusind tak, du er en stjerne.

– Kærligst Jens Langborg-Hansen

NES-scan & Healing: “følte stærkt jeg skulle søge dig…”

“Jeg har aldrig tidligere været tiltrukket af healing som behandling, men følte stærkt jeg skulle søge dig. Den healing du gav mig, var meget overraskende for mig. Men alligevel med en genkendelse af dine udsagn. Jeg følger nøje din dråbebehandling, og betragter din behandling som en renselse. Den viden jeg fik om min fortid, vælger jeg helt at lægge bag mig, betragte det som det er, nemlig fortid der ikke kan ændres. Men som jeg nu kan blive frigjort fra, hvilket jeg tænker på med glæde. Jeg ser frem til at følge dine meditationsaftener.”

– Kamma Tranum

Nyhedsbrev, konsultation, kanalisering, workshop: Mesterlære for livet. “Tak fordi du er her på jorden lige nu!”

Endnu en gang tusind tak for en dejlig mail fra dig. Jeg havde netop ønsket mig at få en skøn mail i dag, og så kom denne her.

Tak for alle oplysningerne og for kanaliseringen. Jeg blev inspireret til at ringe til min bedste veninde og vi fik bare den skønneste samtale. Du aner ikke hvor meget det har betydet for mig at komme hos dig til konsultation og kursus. Tak fordi du findes og er her på jorden lige nu!

– Eva Lykke

Efter 1 healing: Der er sket en stor forandring. Kan meget bedre være i min krop.

Jeg vil bare lige sige TAK for din healing og din tid med mig for knap 14 dage siden! Jeg kan meget bedre være i min krop nu, der er sket en stor forandring. Jeg har lettere ved at udtrykke mig klart og ærligt, og er blevet overrasket over mig selv. Mit overskud er steget, og jeg kan bedre klare at være sammen med mange.

Jeg er rigtig glad for det, og vil ikke tøve med at henvende mig igen!

– Kærlig hilsen Lene

Healing: Friere vejrtrækning og mere energi og overskud…

Tak for en fantastisk healing i sidste uge. Jeg fik givet slip på virkelig belastende gamle ophobede traumer omkring angst for adskillelse og død og har siden været mere i kontakt med min indre glæde og begejstring, samt har fået en friere vejrtrækning og mere energi og overskud

– Kh. Hanne Pilgaard

Healing: En af de bedste oplevelser i mit liv…

Af hjertet tak. Jeg føler en dyb glæde, kærlighed og taknemmelighed over din ” behandling” i dag. Jeg føler mig set og fuldstændig forstået. Du har givet mig en af de bedste oplevelser i mit liv.

– Stort knus Jeanette Birch

Healing: “Et dårligt mønster har forladt mit system forever…”

Tusind tak for en super healing i sidste uge 🙂 virkelig transformerende og healende. Jeg følte mig som nyfødt bagefter! Et dårligt mønster har forladt mit system forever, en ny ro og tillid til verden har indfundet sig. Jeg ærer mig selv!

– Kærlig hilsen Hanne Pilgaard

Healing: Jeg ser behandlingen hos dig som startskuddet til slutfasen til det spændende nye…

Jeg havde en session hos dig i april sidste år, hvor du fik beskeden til mig: “at jeg kommer til at blive en helt særlig kinesiolog, som gør tingene på min egen måde.” Nu får du lige opfølgningen på den bemærkning for det hele er gået meget stærkt og det står nu klart for mig, hvad der lå i beskeden. Jeg har fået kontakt med City of Light og hjælper nu andre med at komme i kontakt. Se hjemmesiden her: http://city-of-light.dk/

Jeg ser behandlingen hos dig som startskuddet til slutfasen, hvor jeg blev gjort helt klar til dette spændende nye. Tænker du vil synes det er interessant at høre, hvad der siden skete… 

(Besked er modtaget 21/2-15 – Shanti har siden lavet sit eget fantastiske helingscenter med de højeste universelle energier i City of Light.)

– Mange hilsner, Shanti

Healing: Sygemeldt med stress – nu er jeg fyldt med kærlighed…

Jeg bliver simpelthen nødt til at dele en helt fantastisk oplevelse jeg har haft idag hos Marianne Kirkskov i stjernebroen.

Jeg har nu været sygemeldt med stress i knap 8 måneder og er ved at være temmelig desperat efter at få min “gamle fungerende hjerne” tilbage. Jeg har gjort alt det rigtige: sund kost, motion, ro og meditation, men der mangler ligesom noget.

Marianne healede mig i en times tid og hold da op for en oplevelse – jeg kan ikke sætte andre ord på end at det var meget overvældende, rørende, varmende, afslappende og helt igennem fantastisk – alt hvad hun sagde kunne jeg bruge til noget – jeg føler mig nu fyldt med kærlighed til mig selv og verden og klar til at gå min egen vej, hvor den nu fører mig hen. Og ikke mindst har mit hoved det meget bedre. Skal selvfølgelig derop til opfølgning om et par uger.

– Kh Pernille Kruse

Healing: “Hjertesmerter” har jeg ikke mærket siden…

Tak for en god oplevelse og møde med dig til healing i Hylke den 12. januar. Jeg oplever nu størrer fred med mig selv og min familie, en ny indre ro – dejligt. Og de “hjertesmerter” jeg før har følt af og til, har jeg ikke mærket til siden, godt du fik alt det ophobet “raseri” forløst og renset ud.

– Kærlig hilsen fra GHH

Healing: “Der er sket fantastiske ting med min krop”

Siden min healing er der sket fantastiske ting med min krop. Jeg behøver ikke længere de to panodiler hver aften til at sove på, som jeg har taget det sidste halve år. Mine skuldre er kommet mere i niveau, og den deformitet som “gigten” havde forårsaget på mit brystben er næsten helt væk. For VILDT 😀

– Anette S. Nielsen, Vejle

Kinesiologi/healing mm: “Du kan få ro på mit system…”

Kære Marianne, jeg har allerede anbefalet dig til de smukke sjæle jeg kender.

Jeg anbefaler dig, fordi du er dygtig, effektiv og kærlig. For mig er du en ‘klippe’, fordi du ganske enkelt kan få ro på mit system, ved kærligt at fortælle hvad der sker og hvor jeg er på vej hen. Jeg har prøvet kanalisering, healing, kinesiologi og fuldmånemeditationer. Jeg er meget taknemmelig over at kende dig.

– Med kærlighed – Inger

Healing: “Jeg vil så gerne sige dig tak for vores skønne, smukke og dybe møde”

Nu er det ved at være en måned siden, jeg var hos dig. Jeg har efterfølgende befundet mig i en ordløs, indre proces, men nu skal du have et par ord fra mig:

Jeg vil så gerne sige dig tak for vores skønne, smukke og dybe møde. Du bekræftede mig i, at jeg er der, hvor jeg skal være. Du støttede og forstærkede min egen healingsproces. Sammen befandt vi os i et tidløst og kraftfuldt kærlighedsfelt. Af hjertet tak. Du mødte og forstod mig som det enestående, lysende væsen, jeg er, fordi du selv er lysende kærlighed. Tusind tak!

– Anna Grete

Healing: Mærker en klar ændring i min grundlæggende tryghed.

Lige en tilbagemelding på healingen i tirsdags. Jeg kan mærke en klar ændring i forhold til min grundlæggende tryghed og der sker fortsat ændringer. Min krop og sjæl arbejder hele tiden. Jeg er dybt taknemmelig for al den hjælp og healing jeg får fra dig.

Derudover oplever jeg, at jeg er guds velsignet med hjælpere fra de højere lag. Mine englevenner og også nogle jeg ikke er sikker på hvem er. Men de er der, og jeg er helt overvældet. Nogle gange føles nærværet fra dem lige så kraftigt, som jeg har oplevet det i Brasilien. De kan være der i timevis, hvis jeg meditere. Jeg oplever bare og har ikke de store ord eller viden om det og det var jo også lidt, som du sagde det ville være forleden.

– Kærlig Hilsen A

Healing: Jeg nød i den grad at være i dine hænder/energier…

Tusind tak for i dag. Det var en dejlig, stor og en lille smule overvældende oplevelse, men jeg nød i den grad at være i dine dejlige omsorgsfulde (moderlige) hænder/energier – tak for det, du er et rigtigt dejligt menneske.

Du kom med mange vigtige informationer for mig, og jeg har forsøgt at få det hele ned i min dagbog. Jeg tror jeg ved hvilke beslutninger jeg skal i gang med at tage, så jeg glæder mig faktisk.. Det er dejligt efter at have levet så mange år i frygt for hvad som måtte komme.

– Kærlig hilsen Lone Hjorth

www.learnbyhorses.com

Kinesiologi på messe: I løbet af en halv time havde du kureret mig!

“For flere år siden blev jeg behandlet af dig på en messe med tarmproblemer – og i løbet af en ½ time havde du “kureret” mig, det er jeg dig evig taknemmelig for, mine toiletbesøg er helt utroligt regelmæssige…”

(Note: Jeg mødte KF på messe i sept. 2012 –  Sund Livsstil –  og hun skrev glad et kort til mig med ovenstående tekst.)

– Kh KF

Efter 1 healing, 72 årig kvinde: Smerterne i maven helt væk – Jeg er meget gladere…

70-årig kvinde som var trist, ked af det og med lav energi og tilbagevendende smerter i maven.

Havde også problemer med rygsmerter og mærkede en slags ”pladsmangel” mellem brystkassen og hoften. Det med ryggen havde varet i mange år – husker at hun som 47-årig følte det som at ”energien blev suget ud af hænder og fødder”.  Under behandlingen (healing, juni 2013) kunne hun mærke, at der kom en følelse af mere plads – blev ligesom ”dejligt bred” over brystkassen, og der kom ny energi til stede.

”Alle omkring mig – incl. mig selv – har bemærket stor forandring…. Jeg fik det meget bedre med det samme”

Ved 2. behandling 4 mdr. senere fortæller hun, at hun efter første behandling (healing) fik det meget bedre med det samme. Smerterne i maven forsvandt faktisk helt og har ikke været der siden. Ægtefællen havde bemærket at hun pludselig var blevet meget gladere, og fysioterapeuten havde bemærket: ”Du er jo helt åbnet op nu i din venstre skulder!” Og selv beretter hun ligeledes at hun med det samme havde mærket en væsentlig forbedring. Hun var meget tæt på at aflyse en planlagt operation for galdesten, fordi der jo ikke længere var smerter.

Denne beskrivelse er skrevet af mig (Marianne Kirkskov) og godkendt af klienten (“MP”)

– MP

Healing: Fantastisk healing – jeg er fyldt af god energi

Nu er der gået 14 dage siden jeg var i dit kærlige og healende selskab. Og jeg må endnu en gang takke dig fra det dybeste i mit hjerte for en fantastisk healing. Jeg er stadig fyldt af god energi og masser af store følelser. Masser af kærlighed til dig du skønne kvinde.

– Gitte Frydensbjerg

Healing: Nu er mine skuldre helt lige – en utrolig ro i kroppen…

Jeg ville lige sige tusind tak for sidst. Det gav mig rigtig meget og jeg havde det fantastisk bagefter 🙂 jeg plejer at være helt skæv oppe ved mine skuldre men nu er de helt lige 🙂 jeg har fået lidt ondt i mine lægge, men det er som om jeg går anderledes så måske er det derfor 🙂 jeg har stadig en utrolig ro i kroppen og en klar forbindelse optil, det er jeg dybt taknemmelig for.

– Henriette R.

Healing, Skanderborg: det var så stort for mig…

“Jeg vil gerne sende mine  kærligste hilsner til dig  fra min hjerte  med stor tak  for din healing i dag i Skanderborg . Det var så stort for mig .. det følges bare så rigtigt ..  lige som om .. jeg har besøgt mine forældre dejlige varmt og kæret … 1000 1000 tak.”

– Natalia B.

Healing: “Jeg vil så gerne sige dig tak for vores skønne, smukke og dybe møde”

Nu er det ved at være en måned siden, jeg var hos dig. Jeg har efterfølgende befundet mig i en ordløs, indre proces, men nu skal du have et par ord fra mig:

Jeg vil så gerne sige dig tak for vores skønne, smukke og dybe møde. Du bekræftede mig i, at jeg er der, hvor jeg skal være. Du støttede og forstærkede min egen healingsproces. Sammen befandt vi os i et tidløst og kraftfuldt kærlighedsfelt. Af hjertet tak. Du mødte og forstod mig som det enestående, lysende væsen, jeg er, fordi du selv er lysende kærlighed. Tusind tak!

– Anna Grete

Healing & CD: Fantastisk grounding – stress blev renset væk

Tusind tak for en fantastisk healing i mandags. Jeg har fortsat med at suge til mig af de gode energier. Det gav en fantastisk grounding og jeg føler mig mere i pagt med moder jord og den fantastiske sommerenergi, der er i øjeblikket og med min egen sjæl.

Noget stress blev renset væk og jeg har taget den helt med ro i den sidste uge, dog også pga. Betændelse i min stortå. Det er næsten somom det ikke er helt tilfældigt, at jeg er blevet “sat ned” i en liggestol og har siddet og suget sommerens energi og de nye energier.

Jeg har lige hørt din nye cd igen (New Feminine Energy) og kan tydeligt mærke en forbindelse mellem cd’en og den healing jeg fik i mandags. Super combi 🙂

– Hanne Pilgaard

Healing: Sådan skulle det være for alle mennesker at gå til læge…

1000 tak, Marianne for en vidunderlig behandling hos dig! Sådan skulle det være for alle mennesker at gå til læge.

Jeg er fuldstændig sikker på, at du er pioneer indenfor fremtidens lægekunst, nemlig healingens kraft, som jeg betragter som én af de allermest virkningsfulde metoder indenfor vores ny tids “medicin/lægebehandling”. Det energetiske felt må justeres, når vi mennesker har ubalancer, som afstedkommer fysiske symptomer – og du, Marianne, er en mester i at udføre dette!

En fantastisk dejlig oplevelse at gå til læge, som har samme holistiske indfaldsvinkel på det hele menneske, som én selv – og som tager sig tid til opmærksom, kærlig lytning og som anvender sin empati, sin intelligens og sit hjerte i forholden sig til éns situation i samarbejde med den åndelige verden, som er med i hele behandlingen.

1000 tak for at du gør dét, du gør, og er dét fine, skønne menneske, du er, Marianne. Kærlighed & lys

– Pia H

ONLINE meditationer og kurser

“Dejlig dejlig meditation. Tårerne løb helt af sig selv bagefter. Føles som forløsning. Og ja kærligheden er stor og den gør godt i min krop. Tusind tak fordi du er dig og alt det du giver videre til os alle. Meget taknemmelig.”

– Pia Frank

“Tak for en vidunderlig healing. Det har lindret og healet enormt omkring mit nyre-lænde område, hvor jeg har haft en krampagtig tilstand og smerter i længere tid. Jeg kunne især mærke det dagen efter, hvor området føles helt anderledes blødt, roligt og levende. Tror jeg er ved at blive rebooted og genfødt – og det tager lidt tid for kroppen at åbne for alle energierne og give sig hen. 1000 tak igen Marianne og alle de åndelige engle og mestre, som har healet os i forløbet. Det har været pragtfuldt – som altid – at være med.

(NB: Eva beskriver effekt af at lytte til en genudsendelse af en meditation i Magiske Meditationer ONLINE)
– Eva Lykke

 

“Tusind tak for en vidunderlig meditation. Har været næsten smertefri efter en meget lang periode med smerter i ryg og venstre ben og hofte. Dårlig tyktarm, tungsind og ekstrem træt. Helt fantastisk. Af hjertet tak. Af hjertet tak for at du formidler denne vidunderlige energi.”
– Tove Sønderdahl

 

“Jeg har aldrig oplevet så stærk en meditation. Jeg havde i mange dage inden haft problemer med min venstre fod. Jeg var fast besluttet på at jeg fredag skulle have en ny henvisning til den fys. som satte min fod på plads sidst. Så kom din meditation – gik dybt ind og satte en healing igang, og da du omtalte blære medianen fik jeg en kæmpe reaktion gennen kroppen. Jeg oplevede smerten smelte væk, og har ikke haft mærket noget til det siden. Nu er det 4 dage siden fantastisk – tusind tusind TAK.”

– Elin Hansen

Magiske Meditationer ONLINE: “Er jo helt afhængig nu… – det passer hver gang til det der sker i mit liv…”

Tusind tak igen for den fantastiske sidste meditation af efterårs runden. Glæder mig til det næste forløb som jeg også er meldt på, er jo afhængig nu!!! Og passer hver gang til det der sker i mit liv, enten som hjælp eller andre gange som bekræftelse på hvad jeg selv mærker og ser.

– Anja Diana Kamedula

Magiske Meditationer ONLINE: “…skøn kombination af nørdet lægevidenskab og powerfull healing – TAK!”

Tusind tak for dine magiske meditationer, jeg har modtaget i løbet af året. Det er en skøn kombination af nørdet lægevidenskab og powerfull healing, du har gjort en stor forskel for mig i 2019. TAK!

– Iben Birgitte Nielsen

Magiske Meditationer ONLINE: “Jeg slap af med min grundlæggende følelse af stress…”

Jeg har fulgt en del af dine healingssessioner online, og havde den glæde, at opleve at i kurset “Sensitivitet, hormoner og sanser” , der gik healingen med henblik på binyrerne rent ind, og jeg slap af med min grundlæggende følelse af stress – hvilket jeg er så taknemmelig over, så tusind tak for hjælpen.

– Gitte Lund-Jensen

Video med adventsmeditation: “Den mest kraftfulde online meditation jeg har oplevet, tårerne trillede…”

Kære kære Marianne – Har lige hørt din advents meditation. Tusind tusind tak. Det var absolut den mest kraftfulde online meditation jeg har prøvet. Tårerne trillede, slap så meget.

-Tina

Magiske Meditationer ONLINE: “Jeg var irriteret og rastløs inden, jeg er ved at flyde over af taknemmelighed lige nu”

Kære Marianne. Må bare sige til dig, at jeg er ved at flyde over af taknemmelighed lige nu. Af hele mit hjerte tak for det du formidler. Jeg har lige ligget i mit orangeri og genhørt livsmodige lunger, valgt fordi min intuition ville den og guidet af mine hjælpere. Jeg har haft en fantastisk oplevelse, set farver, mønstre, uendelighed, mærket kærlighed og taknemmelighed i hele min krop. Jeg var irriteret og rastløs inden, men bare fredfyldt lykkelig og taknemmelig nu. Af hjertet tak. Knus, lys og kærlighed.

– Hanne Skov Sandhaug

Magiske Meditationer ONLINE: “JA, healingen går igennem – jeg er glad for at jeg turde prøve.”

Kære Marianne – Først tusind TAK for foreløbig 2 meditationer, det har været helt fantastisk at være med på video og ja, healingen går igennem, så jeg er så taknemlig for, at du blev ved med at sende mail om at være med on line, jeg er glad for at jeg turde prøve. Jeg synes også, at det er rigtig spændende at høre alle de indslag der kommer på chattene, det gør mig lidt obs på de forandringer der kommer og glæden over det. Nu vil jeg rigtig mærke efter OG huske jordforbindelsesøvelser. Og sidst men ret væsentligt, du er da en fornøjelse at se på skærmen, dit smukke og skælmske ansigt, som giver anledning til at smile igen til dig, super dejligt.

– Gunhild

Magiske Hverdagsgudinder ONLINE kursus: “Jeg føler større ro og fred nu og har fået håbet om fremtiden igen”

Kære Marianne – nu har jeg lyttet til dine meditationer adskillige gange og bliver jeg glad, ja du tror det måske ikke, men du er simpelthen fantastisk. Dit sprog, din rolige og omsorgsfulde tilgang til det spirituelle, din evne til at modtage energien og videre formidle den, er så dejlig og meget smuk. Jeg synes det har været en turbulent periode, med mange følelser fra hele mit liv og formodentlig også tidligere liv, der har været oppe at vende, for at kunne blive transformeret. Jeg syntes, at jeg havde arbejdet så meget med transformationskinesiologen og mine traumer at jeg faktisk troede, jeg var ved at være igennem følelseshavet og så viser det sig, at der via dine meditationer stadig sidder så meget tilbage, som nu atter engang er blevet vendt. Jeg føler større ro og fred nu og har fået håbet om fremtiden igen, så tusind tak Marianne.

– Tove Sønderdahl

Magiske Hverdagsgudinder ONLINEkursus: “Dejlig dejlig healing, tårer triller…”

Dejlig dejlig healing, tårer triller og hedeture, føler jeg har et springvand i toppen af mit hovede, får altid lyst til kaffe efter disse sessioner. Tak for lys!!!

– Susanne Bjørnskov

Magiske Hverdagsgudinder (ONLINE kursus): “På arbejdet har jeg fået de arbejdsopgaver, jeg holder allermest af”

Kære Marianne – tusind tak for dit online forløb, som har været meget spændende og lærerigt. Jeg hoppede på, når jeg kom hjem fra undervisning. Det har undret mig, at selv om jeg kom midt i et forløb, har jeg kunne mærke energien strømme i mod mig. Hvad er der sket?

  • På arbejdet har jeg fået de arbejdsopgaver, jeg holder allermest af. Det er ikke længere noget med overarbejde, det hele passer, med at folk selv har aflyst, så der bliver plads til det, jeg synes er sjov.
  • Jeg har altid godt kunne lide farver på tøj, men pga lidt tagen på i vægt, var jeg begyndt, at bruge mere dæmpede farver (grå, sorte bukser). Tænk – det kan jeg slet ikke få på efter mødegangen omkring farver. Må skifte til alt mit røde tøj, nogle gange lysblå/ mørkeblå.
  • Plastervirksomhed og det at hjælpe folk har fået et boost
  • Den største oplevelse var til Allehelgen, hvor jeg var til Gudstjeneste i Løkken kirke. Da præsten går på talerstolen, kan jeg mærke den varme prikkende energi, som også kommer ved dine meditationer. Lige efter kommer lyset igennem vinduet og rammer ned på mig. Jeg kigger mig omkring, men det rammer kun mig. Jeg er badet i lys under hele prædiken.
  • I aftes sidder jeg og skal finde en mail adresse – så indkommer der en SMS fra vedkommende og vi får udvekslet besked, og selvfølgelig har jeg plads i min kalender dagen efter.

Der er magi i luften. Endnu engang tusind tak dit rare væsen og imødekommende måde at guide på.

 – Tove Pedersen

Magiske Hverdagsgudinder (ONLINE Kursus): “…det er magisk at kunne mærke en kreds af andre kursister, og genhøre det igen og igen…”

Tak for et fantastisk kursus, helt igennem magisk, enkelt og kærligt på samme tid. Det er et kursus jeg gerne anbefaler. Og så er det magisk at kunne mærke en kreds af andre kursister, og genhøre det igen igen.

– Ulla Balle Laursen, kinesiolog og lærer

Magiske Hverdagsgudinder (ONLINE kursus): “…hvilken energi du kan formidle – jeg bliver helt rørt bare ved at skulle skrive om det…”

Det har været en spændende rejse at deltage i Magiske Hverdagsgudinder på flere måder. Først var der det tekniske om hvordan det ville forløbe: Jeg klarede det, det var lettilgængeligt. På det åndelige plan fungerede det stærkt, hvilken energi du kan formidle. Jeg bliver helt rørt bare ved at skulle skrive om det. Jeg fanger din energi meget tæt, ved ofte hvad du har på sinde inden du udtaler det. Jeg glæder mig til at genhøre det hele igen. Én af øvelserne bruger jeg rigtigt meget – Har brugt den i forbindelse med et meditations forløb. Den er bare så stærk. PS: I dag fik jeg flere roser for noget arbejde. Første gang var jeg lige ved at gøre som jeg plejer: ”det var da ikke noget…” – men mærkede så Hverdagsgudinden og sagde tak m.m. Det kunne jeg så variere, da de næste kom og gav ros.

– Anne-Marie

Magiske Hverdagsgudinder (ONLINE kursus): “Jeg har kunnet mærke energien selv på play back”

Tak for et godt forløb – og jeg har endda ikke været med live to gange, men har kunnet mærke energien på play back.

– Illa Jepsen

Magiske Hverdagsgudinder (ONLINE kursus): “Du har gjort magi til noget også jeg kan bedrive…”

Kære Marianne. Vil nå at sige dig af hjertet tak for et helt fantastisk forløb. Jeg har følt mig så tryg i dine hænder og du har gjort magi til noget også jeg kan bedrive… og helt sikkert blive god til, for at blive i Pippi sproget. Jeg har været vild med din oplæsning af kanalisering, hvor der har været så meget kærlighed. Din omsorgsfulde måde at tage hånd om os alle og dygtighed, har virkelig været en fantastisk oplevelse. Vil bare glæde mig til mere af det. Af hjertet TAK!

– Hanne Sandhaug

Magiske Hverdagsgudinder (ONLINE kursus): “Jeg er klart bedre til at manifestere.”

Af hjertet tak for et helt fantastisk forløb. Det har virkelig rykket meget for mig.
Jeg er klart bedre til at manifestere. Ønsker meget at du laver flere onlineforløb fremover.

– Anja Smaakjær

Magiske Hverdagsgudinder (ONLINE kursus): “Jeg mangler ord til at sige hvor meget det betyder for mig…”

Kære Marianne – kæmpe tusinde tak for dit kursus om magiske hverdagsgudinder. Jeg mangler ord til at sige hvor meget det betyder for mig… Du er en fantastisk kvinde i verden, der hjælper os… Det er super overvældende. Det er så smukt, at vi også hjælper andre kvinder og måske mænd i verden.

– Karen Nagel, læge

Magiske Hverdagsgudinder (ONLINE kursus): “Alt til at forstå og brugbart, følte mig tryg ved materialet og dig.”

Alt til at forstå og brugbart, følte mig tryg ved materialet og dig, ikke noget mystisk, grå magi. Jeg har brugt de to første meditationer en del. Og flere af øvelserne. Er blevet mere bevidst om og glad for at bruge farver som middel mod målet. Og mere bevidst om intention, hensigt og middel, frekvens. Jeg har været glad for hele forløbet, gode healinger og meditationer, som jeg kunne mærke. Har ikke før været på sådan online kursus. Er klar til et nyt online med dig. Tak for denne gang.

– Jette Ferdinand Pedersen

Workshops

Workshop for behandlere: “Det rykker for vildt…” 2014

Sakset fra facebook efter workshop i Odense, sept 2014:
“Kvantemekanik & Spiritualitet for behandlere – Fra himlens regnbue til kroppens DNA”

Anja skrev: “Ja tak for en usædvanlig go workshop med høj kærligheds energi i et super flow og power. Så hurtig vi alle flyttede os og forløste og alt fyldtes bare af kærlighed. Tak . Vi er så vandt til at tænke at smerte må være negativt men hvor rigtig alt smerte igår var blot kærlighed der var klemt og ikke ku komme ud eller at vi ikk gav lov at modtage al den kærlighed der er . Vild med din måde at arbejde på i gruppe. Så fedt!

– Anja Kamedula, kraniosacralterapeut, Odense

Kort efter skrev Anja videre til mig:
Og jeg tillader mig jo at bruge din måde at arbejde med akserne på. Både selv men absolut også med mine klienter og de rykker for vildt !!! Den ene i går sagde et kvarter før hendes booket tid var gået at nu skulle hun ikke have mere i dag. Og hun var vildt glad tilfreds og booket ny tid.

Mesterlære: “Det er fantastisk at opleve at så stærk energi opstår, når vi er flere samlede…” 2011

Tak for to berigende, følelsesmæssige stærke og indsigtsfulde dage på dit kursus i mesterlære. Personligt har jeg fået meget ud af indholdet på disse dage. De ting du præsenterede for os, gav rigtig meget mening for mig.

Jeg har nu fået hjælp til at slutte FRED med min forestilling om at det er for sent for mig, at gå i gang med og videreudvikle mig på bl.a. det spirituelle område, så jeg kan bruge det til at hjælpe andre. Jeg har nu fået ro i mig selv til at lade tingene komme, når jeg er klar til det.

Det har været meget stort og følelsesladet for mig at opleve og blive bevidst om, at det jeg har ønsket eller drømt om at være en del af (være i kontakt med de universelle kræfter) er noget jeg allerede har i mig. Jeg har opnået ACCEPT af dette, og at jeg udvikler det mere og mere, hvis jeg selv giver det lov og plads i mit liv . Fantastisk og en kæmpe gave

Det er fantastisk at opleve at så stærk energi opstår, når vi er flere samlede. Det har hjulpet mig til at være mere bevidste om at føle efter budskaber, også når hverdagen bliver hektisk og ”almindelig”.

– Med kærlig hilsen B.

Mesterlære: “Enorm tilfredshed og dyb taknemmelighed…” 2011

Jeg glæder mig også meget over det dejlige kursus og jeg vil meget gerne deltage i mesterlære 3. Jeg har brugt cd en dagligt, og jeg har købt en flot bog, som jeg flittigt benytter. Der sker meget – både på det indre og det ydre plan, og jeg føler en enorm tilfredshed. og dyb taknemmelighed.

Når jeg bruger cd en går det meget stærkt med at komme ind i energierne, jeg bliver meget hurtigt 1 med energierne og det føles meget naturligt nu. Jeg har også fået lavet et par billeder færdige hvor jeg brugte energierne. Jeg brugte en del af påsken til at gennemgå manualen og reflektere.

– Lisbeth

Workshop: …helt vildt inspirerende…

Tusind tak for sidst. Du er dog den mest skønne kvinde og helt vildt inspirerende. Jeg er så glad for at jeg deltog i lørdags*. Jeg havde desværre ikke mulighed for at booke en behandling hverken søndag eller mandag, men håber at du på et tidspunkt igen giver behandlinger i nærheden af Skanderborg.

Glæder mig til at modtage Cd’en. På forhånd tak. Gør som soluret – tæl kun de lyse timer

(*workshop om Multidimensionalitet i Skanderborg 2012)

– Gitte Frydensbjerg

Healingsworkshop 2008: Helt nede på jorden

Jeg har aldrig før været på nogen former for healingskurser, har altid set det som noget, som kun få udvalgte kunne lære. Du har formået at få det helt ned på jorden og gøre det meget ligetil. Noget alle har evne til. Selv har jeg tidl. oplevet, at ptt. har sagt, at jeg healede, men jeg har ikke selv kunnet “åbne” eller “lukke” når jeg ville. Du har så fint beskrevet hvordan man skaber et healingsrum, og det gør det væsentlig lettere. Der er så megen kærlighed i din beskrivelse i manualen, så der er energioverførsel bare ved at læse manualen igen og igen.

Men jeg har fortsat svært ved at tro på mine evner i den retning. Selv om healing jo er mange ting og mit nærvær også er en form for healing Jeg har læst manualen flere gange, men mest er det mig selv, jeg healer.

Jeg åbner mig for healingsenergierne, og det er skønt. Jeg føler, at der arbejdes så meget med mig fra åndelig side, og jeg tillader det i meget højere grad at ske. Jeg har dog øvet lidt på sygeplejersker, og det har været fint. Og en enkelt yngre læge, som helt “smeltede”. Så noget sker der. Min opmærksomhed på energierne er blevet større, og jeg er klar over, at træning hjælper.

– A.

En helt vidunderlig dag – Lykke-workshop sept. 08

Tusind tak for en helt vidunderlig dag. Det var en fantastisk oplevelse, som altid vil stå for mig som noget ganske særligt.

Det jeg oplevede var så dyrebart for mig, at jeg ikke har kunnet dele det med nogen.  Derfor er det godt, at jeg har fået så meget materiale med hjem, så når week-enden kommer, vil jeg give mig selv lov til at gennemgå det hele igen og fordybe mig i det. Mine tanker har alligevel i ledige stunder kredset om de ting, du lukkede op for, så det vil være let og rart for mig at gå ind i det igen. Samtidig har det ligget i underbevidstheden og nye ting er dukket op.

Så TAK skal du have.  Jeg synes jeg har mærket en følelse af frihed og en lettelse i mit sind eller krop – eller hvor det nu sidder. Nu glæder jeg mig til i morgen, onsdag aften, og er spændt på hvad den vil bringe af spændende ting. Mange kærlige hilsener og tanker med en meget STOR TAK.

– Fra U.

Sundhedsskole 2008

Jeg må bare sige dig tak for en rigtig dejlig og inspirerende aften. Jeg følte at stort set alt du sagde idag ramte fuldstændig plet hos mig.Jeg kendte mig så godt igen i din beskrivelse af at være slået tilbage til start, men alligevel fornemme at man kommer stærkere tilbage. Det er lige der jeg er nu. Visualiseringen var absolut også en af de mere “farverige” og “overbevisende” jeg har oplevet. Så igen Tusind tak.  Det var netop hvad jeg havde brug for idag.

– Tina Heiermo

Foredrag

“Jeg er så vild med dine hænder, som healer, så det føles som berøring, der sker SÅ meget!”

Tusind tak, Marianne, for et skønt foredrag om din Assisi tur, jeg nød hvert minut. Du har en dejlig måde at formidle på, dine billeder står så tydelige; det sorte og hvide slør, blomsterne i hænderne, så smukt! Din måde at bruge intentioner på, sagde mig rigtig meget. Hvorfor gøre det småt, i stedet for at tro på, at også jeg godt kan gøre det større!

Jeg er så vild med dine hænder, som healer, så det føles som berøring, der sker SÅ meget! I nat vågnede jeg ved, at du bekræftede den energimæssige katedral i mig, det var meget stærkt! Tak for den måde, du er på! Jeg glæder mig til næste gang.

(PS: Lene fortæller om oplevelse ved gruppehealing under Assisi foredrag)

– Lene Blicher

“Sikke en energi – var helt høj bagefter”

“Kære Marianne – Tusind tak for et forrygende foredrag i Skærbæk, og jo jeg kunne mærke masser af healing. Sikke en energi. Jeg var helt høj bagefter. Ps. Tak for at du tog turen herover. De kærligste hilsner…”

– Jette Jakobsen

“Totalt befriende!” 

Tusind tak for en fantastisk aften. I din historie fandt jeg så mange ting jeg kunne bruge i min egen situation 🙂 Totalt befriende! Glæder mig til at høre om hvornår du kommer til Vejle igen.

(Om foredraget “Fra kitler til krystaller”  holdt i Vejle midtby 2013)

– Anne

“Du forbandt de gamle præstinders visdom med den moderne læge!”

Du er bare så fantastisk- og får det bedste frem i os alle. Det må da kaldes lys og kærlighed. Tak for det.

Du er en modig kvinde, der ved eksempler  fra dig selv får os til at forstå ” at der skal graves”, at ” man kan smide sig på gulvet og græde”, – og det er bare det. Det er en del af menneskelivet. Men bagved er der en hensigt+ frekvens der bare kan gøre en forskel.  Du brugte det og jeg har brugt det hver dag siden i lørdags (= workshop).

Ved du at du burde skrive en bog, eller være klar på, at det du kan er det som gode forfattere skriver om i det store udland! Vi vil gerne have en dansker der skriver det-  og som fortæller om det feminine og sensitive univers og tør vedgå at sensitivitet er en stor brugbar og sund ressource.

Jeg mediterede igen i dag og fik dit foredrag at se, som en pyramide, 3 diminisional og som blev forvandlet til en diamant. Det var som du formåede at forbinde de gamle præstinders visdom med den moderne læge. Flot gået.

(Om Workshop om multidimensionalitet, Skanderborg og foredrag  “At turde ikke at ville nøjes…” – om at være spirituel læge, Kolding.)

– Ulla Balle Laursen

DKUC Dansk Kursus og Uddannelsescenter: “Du har fået mange roser af deltagerne efterfølgende!”

Endnu en gang tak for et fantastisk levende, inspirerende og informativt foredrag/oplæg. Du har fået mange roser af deltagerne efterfølgende 🙂 og tak for healingen til T. – det var vigtigt!

– Bjørn Herold Olsen, leder af DKUC

“Så stærk en healing under dit foredrag – jeg er smertefri!”

Tusind tak for en dejlig aften i Kolding i mandags.Jeg vil gerne fortælle dig om mit lille mirakel som er stort for mig, Jeg har i ca. en månedstid haft problemer med smerter i mine ben – og jeg kunne næsten ikke komme ud af sengen. Jeg fik jeg 3 behandlinger hos en kiropraktor. Han satte ryggen på plads, men det var ikke godt. Så fik jeg en god behandling hos en kinesiolog i Vejle og mærkede en bedring, men stadig humpede jeg. Jeg fik rigtig god behandling en læge og akupunktør i bl.a. Kolding. Det var rigtigt godt og jeg kunne mærke hvordan spændingerne løsnede, smerterne blev mindre og jeg kunne gå uden at halte.

Så kommer du og giver så stærk en healing i salen under dit foredrag i Kolding. Jeg mærkede det meget stærkt og har siden været smertefri og er blevet mig selv igen. Det er da fantastisk og jeg er dig dybt taknemmelig. Jeg har det så godt.

– Elin Hansen

“Din energi ramte mig meget personligt – jeg følte mig ét med dig”

Tak for et inspirerende foredrag 2/10-13 I Huset i Holbæk. Du havde en lethed, ærlighed og enkelthed i ordforbrug der ramte mig meget personligt. Det samme gjorde din energi. Du satte meget få ord på dine guider, og ingen navne på energierne. For mig var det ok, fordi jeg følte mig ét med dig. Personligt har jeg mange indre kampe med manglende tillid til min formidling og sætter store krav til min formulering.

Men din kanalisering og dit nærvær bærer frugt, mærker jeg:-) Jeg har en eksamens opgave der skal afleveres medio november. Men efterfølgende vil jeg deltage i noget af dine tilbud. Jeg ønsker selv at turde tage skridt ud af min praksis som syge plejerske, da jeg føler det er for tungt at leve autentisk med min spiritualitet.

Så tak for den du er og det du viderebringer.

– Lys, kærlighed og nydelse, Mette

CD'er

Meditationsaften/CD: “Jeg har stort udbytte af, at du fortæller om, hvad der rører sig i universet.”

Jeg står i en sorgfuld situation lige nu, hvor man kan sige at fortid er blevet nutid. Healingen ved meditationsaftner og din CD som jeg lytter til herhjemme, hjælper mig med at rumme og være med det, der er. Indtil jeg har vished om, hvad jeg skal gøre. Efter i torsdags er min proces kommmet et nyt sted hen.

– Kærlig hilsen Annette

Meditationsaften/CD: “Betydelig bedring af min venstre skulder…”

Dejligt at møde dig personligt og ikke ‘bare’ elektronisk. Det var berigende at opleve din ‘healinsperformance’ (undskyld udtrykket, misforstå mig ikke). Stærk oplevelse. Betydelig bedring af min ve. skulder, spec.også efter meditation hjemme på “New feminin Energy” CD’en. CD’en var ‘nærmest vidunderlig’, musikken perfekt til din fine stemmes kærlige guidning.

– Kærligst Karen Marie Kjeldgaard

CD New Feminine Energy: “Kan tydelig mærke en forbindelse mellem CDen og den healing jeg fik”

Jeg har lige hørt din nye cd igen (New Feminine Energy) og kan tydeligt mærke en forbindelse mellem cd’en og den healing jeg fik i mandags. Super combi 🙂

– Hanne Pilgaard

CD New Feminine Energy: “Der sker noget skønt hver gang – det virker!”

Har netop igen lyttet til din skønne cd med feminin energi. Der sker noget skønt hver gang – Det virker ;o)
Jeg falder ofte i søvn, men tror at kroppen “oplever videre”… TAK

– Pia Hjorth

CD New Feminine Energy: “Jeg har ALDRIG oplevet noget lignende ved at lytte til en healings CD!”

Jeg modtog CD’en i går og vil bare lige fortælle dig, at jeg ALDRIG har oplevet noget lignende ved at lytte til en healings CD! Jeg var anspændt og sorgfuld, da jeg lagde mig, men efter få minutter begyndte de indefrosne tårer at løbe i en lind strøm – og kroppen føltes mere og mere renset. Energierne, din stemme, ordene… det var ubeskriveligt…

Senere drømte jeg, at min afdøde far kom til mig i levende live og sagde, at først nu var det værd at komme tilbage til Jorden. Jeg har tænkt meget på ham for nylig – og savnet ham, så det var en fantastisk smuk oplevelse, der gik meget dybt…

Min kæreste og jeg har haft intense problemer i parforholdet. I nat oplevede jeg, at vi begge blev velsignet af de healende energier, der stadig var til stede i soveværelset. Du har nogle helt specielle evner, og din kærlighed lyser ud af hvert et ord, du siger.

– Lene

URBS SOLARIS CD: “Jeg må indrømme, at lige da jeg hørte din stemme kneb jeg en tåre”

Tak for hurtig modtagelse af CD, og hvor er den vidunderlig at lytte til, der er virkelig gang i nogle helt skønne og varme energier. Jeg må indrømme, at lige da jeg hørte din stemme kneb jeg en tåre. Det er en dejlig varm og omsorgsfuld stemme du taler med, rigtig dejligt at lytte til.

Nu har jeg faktisk gået og lyttet til CDen nogle gange, hvor jeg har været igang med forskellige gøremål. For mig virker det sådan, at jeg lytter “mere” opmærksomt til det du siger, d.v.s. jeg falder ikke i søvn, det kan godt hænde sig, hvis jeg lægger mig. Det er mange gode ting du sætter gang i.

– Gunhild

URBS SOLARIS CD: “Den giver mig en dejlig ro.”

Jeg har nu hørt din CD nogle gange og vil lige fortælle dig, at den giver mig en dejlig ro selv Silent healing er bare dejlig. Den første gang tænkte jeg på, hende kender jeg og nød din stemme, men nu er der ikke noget der kan forstyrre mig imens jeg hører CD’en. SKØNT. Held og lykke til dig

– H.

URBS SOLARIS CD: “Alle tracks fik mig til at føle mig meget veltilpas og afslappet”

Kærlighedens sværd”
Indledningen var supergod og gav mig en fin jordforbindelse og en mere fri vejrtrækning. Visualiseringen gav mig en god tyngde i kroppen. Jeg følte mig meget tilstede i mig selv.

Oasen”
Specielt visualiseringsdelen med den grønne farve virkede godt for mig. Jeg følte mig meget fredfyldt og rummelig bagefter.

Urbs Solaris – Solens Hænder”
“Solens Hænder” gav mig en kærlig følelse i kroppen og en følelse af samhørighed.

“Silent Healing”
Jeg følte, der var en god healing. Jeg mærkede det som en summen i kroppen samtidig med, at jeg følte meget glæde og følte mig meget afslappet.

Jeg tror, den første visualisering vil fungere rigtig fint for mig i situationer, hvor jeg føler mig forvirret og uklar omkring, hvad jeg skal. Og også i situationer, hvor jeg ikke føler, jeg er helt tilstede i kroppen. Jeg kunne forestille mig, at jeg vil bruge “Silent Healing”, når jeg har noget specifikt, jeg gerne vil heales for.
Alle tracks fik mig til at føle mig meget veltilpas og afslappet.

K. har endnu ikke nået at høre hele CD’en. Men han har hørt “Oasen” og “Urbs Solaris”. Han synes, det er 2 rigtig dejlige visualiseringer, som fik ham til at slappe godt af. I øvrigt vil jeg også sige, at din stemme passer rigtig godt til visualiseringerne. Det var en rigtig god oplevelse. Så en stor tak for en skøn CD, som jeg er sikker på, at både K. og jeg kommer til at benytte os meget af.

– Kh, Tina

URBS SOLARIS CD: “…har aldrig før oplevet så tydelig healende effekt”

Så har jeg nydt dine meditationer nogle gange og kan give dig tilbagemelding: Jeg har igennem mange år benyttet guidede meditationer, men har aldrig før oplevet så tydelig healende effekt som jeg oplever på dine. Alle dine meditationer, inkl. Silent Healing, giver mig en varm følelse omkring hjertechakraet, rigtig rart!

– Stenbukken

URBS SOLARIS CD: “Der er så meget HJERTE i den CD…”

Den er helt overvældende dejlig, meget bedre end jeg havde forestillet mig muligt. Ikke sådan forstået at jeg ikke troede at den ville blive god, men SÅ GOD.

Overordnet er din stemmeføring og betoning meget tilladende til overgivelse, kærlig, tryghedsskabende, al rummende. Flot at du forstår at bringe nærvær, nuet ind så det virkelig opleves og tilliden og troen på at det virkelig sker (ikke kun vil ske – men faktisk SKER lige NU). Der skabes åbning så kærligheden kan tages ind. Jeg føler ubetinget tillid, føler mig vejledt, båret og hjulpet. Får også følelsen at at være værdsat og af værdi også for andre. Og at det er tilladt uden skyld eller skam. Får følelse at at være en del af universet, at høre til på lige fod med andre. Og tilladelse til at tage imod den kærlighed som gives og at det er fint at give sig selv omsorg også.  Der er også trøst at hente.

Underlægningsmusikken er vidunderlig, understøtter det jeg skriver ovenfor og din stemme.  Den også meget “lys og let og glædesfuld” i stemningen. Teknisk er den ligeledes helt perfekt, lydene fra syngeskål/ klokke er smukke, musikken toner smukt ud og Tracks er rigtig flotte.

“Kærlighedens sværd” er lige tilpas i længden, ligesom  de andre. Den giver ved sin røde farve  og krigeren med sværdet STYRKE, og samtidig oplevelse at at man er beskyttet, ikke alene, tilladelse til at bruge sværdet da det er med kærlighed. Opfordringer til at blive bevidst om sine begrænsende forestillinger, og stoppe med at leve efter dem og tilladelse og hjælp til nye frihed gennem bekræftelser og egne valg er rigtig flot. Også følelse at selv at kunne gøre noget, ikke opleve afmagt eller at være offer. Det er smukt. Det er vist ikke bare mig der har brug for det.

“Oasen” er virkelig dejlig. Jeg føler mig badet og renset, fyldes med en dejlig energi som skal komme alle i universet til gavn. Jeg bliver rigtig glad af den. Får billeder af smuk natur, af krystallerne, af vandet, farverne, solen, varmen . Er i himmeriget og der er plads til alle andre samtidig. Jeg føler også kroppens fysiske renselse og de selvhelbredende kræfter i kroppen.

“Urbs solaris” er også rigtig dejlig.  Oplevelse af at blive løftet og båret af varme og kærlige hænder, tomhed og ensomhed eksisterer ikke, alt er jo som det lige skal være. Jeg giver slip på kontrol, overgiver mig til hvad der nu er, lige hvad jeg har brug for.

Der er så meget HJERTE i den CD og ja, jeg oplever straks healingen på “Silent Healing”, og den fortsætter efter klikket som tegn på at CD’en er slut. 

Jeg synes, at den ville være rigtig fin til stressede eller syge, hvadenten det er alvorlig fysisk eller psykisk sygdom. Den må svække angst, afmagt, fremme selvhelbredende kræfter, heale, give tryghed, svække ensomhedsfølelse og åbne for hjertet, være livgivende. Jeg kunne blive ved og ved.  Og vil absolut anbefale den til alle og enhver.

– Gunvor Larsen, overlæge

Nyhedsbreve & blogindlæg

“Fantastisk indsigt – og tilgivelse…”

(tilbagemelding på healings ord fra “Healing til dig NU!” – gratis bonusgave som du kan få når du tilmelder nyhedsbrev)

Kære Marianne. Jeg har behov for at skrive og fortælle hvor kraftfuld dine Healings ord er for mig. Jeg har i lang tid bearbejdet et brud, hvor en veninde ikke ville være ven med mig mere.

I dag med dine ord i meditation får jeg en fantastisk indsigt i det kærlige hun har gjort for mig. For kun gennem den smerte, det var og miste hende, fik jeg den indsigt, for at leve i kærligheden må jeg se det kærlige i alt. Havde jeg ikke haft smerten var jeg måske ikke kommet ind til tilgivelsen til os begge. Så vi begge kan leve med fred, glæde og kærlighed.

– A

“Healingen fra dit nyhedsbrev kommer helt til Vestjylland!”

Healingen fra dit nyhedsbrev kommer helt til vestjylland!

– Gunhild Holt Hansen, glad læser

Blog om tilgivelse: “Jeg har følt mig ensom og skyldig indtil jeg læste dine ord…”

Kære Marianne

Jeg skriver til dig fordi du skal vide at du har betydet helt enormt meget for, at jeg har fået det godt med mig selv.

Jeg har brugt masser af tid ved psykolog men det har ikke hjulpet mig ift den styrke jeg har fået med dine ord i baghovedet.

Jeg er kommet til et sted i mit liv, hvor jeg nu ved at der venter mig en masse godt og at jeg har fantastisk meget kærlighed at give til de mennesker jeg møder på min vej.

Jeg har i det meste af mit liv troet, at jeg var et dårligt menneske, en der kunne finde på at lyve om at have ondt i maven for at få opmærksomhed, en der bare kunne aflure koderne til hvordan man kunne få folk til at synes om sig. I lang tid har jeg ikke kunne tilgive mig selv for at jeg havde løjet om to vigtige episoder i mit liv, jeg har følt mig så ensom og skyldig pga løgnene, indtil jeg læste dine ord om at tilgive sig selv. Det har virkelig gjort en forskel. Tusind tusind tak for dine meget meget kloge ord.

Offeret i mig (den del af mig, der har lidt under at tro, at jeg ikke var værdig til andres kærlighed eller anerkendelse) har næsten tilgivet mig selv, fordi det er helt tydeligt, at jeg bare manglede omsorg og opmærksomhed og tilladelse til at være andet end glad som barn. Jeg gjorde blot mit bedste for at få kærlighed og opmærksomhed fra mine forældre.

– Kh M

(PS: M har ikke været til behandling hos mig men er blevet helet ved at læse og “indtage” den universelle energi der gives i en af mine tekster specifikt om TILGIVELSE, – se her: Guder, sundhed & sandhed…)

Køb dine CD’er her 

New Feminine Energy CD – download

New Feminine Energy CD – download

Energimedicin for krop og sjæl (2013) CDen New Feminine Energy - Energimedicinsk Klargøring & Kodninger rummer indkodet healing til din krop og sjæl. Den guddommelige musik er skabt af Paul Armitage, den guidede meditation af Marianne Kirkskov...

Urbs Solaris CD – download

Urbs Solaris CD – download

Energi fra det gamle Egypten (2009) Energierne er opsamlet under spirituel rejse med Asger Lorentsen i 2009. 50 min kanaliseret, indtalt meditation (Marianne Kirkskov) med guddommelig musik (bl.a. Frank Lorentzen), optaget live i salen, Den Gyldne...

Urbs Solaris – FYSISK CD

Urbs Solaris – FYSISK CD

Fysisk CD, energi fra det gamle Egypten (2009) Energierne er fra det gamle Egypten, "opsamlet" under rejse med Asger Lorentsen i 2009. 50 min kanaliseret, indtalt meditation (Marianne Kirkskov) med guddommelig musik (bl.a. Frank Lorentzen), optaget...