Spirituelle læger 

Læger der ønsker noget mere…

sol svg

Netværk for spirituelle læger i Danmark

Dette netværk er et interesse-netværk grundlagt i 2009 af Marianne Kirkskov. Det er for alle læger, der ærligt undersøger eller ønsker at undersøge nye koncepter og muligheder for sundhed, behandling, opnåelse af helhed og indre fred både for sig selv – og for klienter, pårørende eller patienter. Det er for de læger, der – som patienterne ofte gør – tænker: ”Der må være noget mere…”

Det er et forum hvori det er tiltænkt, at medlemmerne kan ytre sig trygt i en ny kultur der baseres på accept af forskellighed, nytænkning, gensidig støtte og inspiration. Således en nærende kultur der kan give den enkelte læge bedre muligheder for at øge ”frirummet” til de inderste tanker, øge energien og for at gøre op med følelsen af ”Palle alene i læge-verdenen”.

Læger er også mennesker…

Bliv medlem

Medlemskab er for læger/tandlæger. For indmeldelse kontakt admin(a)spirituellelaeger.dk.

Læs mere om netværket

Vi har erfaret at mange mennesker efterspørger en spirituel læge, og det er skønt.  Alt der er værd at vide om os står opdateret på vores offentlige hjemmeside. Det betyder at vi desværre ikke kan hjælpe jer personligt med at finde en spirituel “egen læge”.

Du kan læse mere om netværket her – offentlig hjemmeside

Artikler

“Spirituelle læger samler sig i netværk” 150110

“59 læger samlet i netværk” 170124

Tilkendegiv din støtte

Du kan fortælle din læge/tandlæge om netværket, og du kan “synes godt om” støtteside på facebook

66 mennesker til foredrag med Marianne Kirkskov i Kolding – flere mærkede healing under guidet meditation:

Så kommer du og giver så stærk en healing i salen under dit foredrag i Kolding. Jeg mærkede det meget stærkt og har siden været smertefri og er blevet mig selv igen. Det er da fantastisk og jeg er dig dybt taknemmelig. Jeg har det så godt.

- Elin Hansen