Opsang på en onsdag

Skrevet af Marianne Kirkskov

9. juni 2007

Jeg sidder her med en brændende fornemmelse i hjertet. Jeg har lyst til at skrige ud til verden – til mennesker – inklusive mig selv: Så tag dog jeres kraft tilbage! Hvordan kan det være, at I sådan fornægter jeres egen kraft – jeres eget lys. Hvordan kan det være, at jeres samhørighed med verden stopper der, hvor kroppen hører op og ”omverdenen” begynder! Hvorfor gør I jer selv så små! Hvis I vidste, hvor store I hver især er inderst inde med hensyn til kraft og kærlighed, så ville I selv skrige og blive dybt og glædeligt rystede over jeres eget potentiale! Alle tanker virker i verden! Jeres effekt standser ikke ved grænsen på jeres krop! Enhver indre tilstand vil energetisk påvirke verden – den nære og den fjerne. I ville have svært ved at fatte, at alt dette virkelig kan være jer! Så derfor forekommer det betryggende permanent at dække potentialet til.
 
Kære venner – den går ikke længere:
Det, der er derinde kommer ud – forlæns eller baglæns – afhængig af om du ønsker at se det eller ikke. Det vil ske. Det kan være en nem eller svær fødsel, den kan være langvarig eller kort, men barnet kommer ud!
 
Alle de lag, der ligger imellem dig og dit potentiale vil blive udfordret til at lægge sig, åbne sig, afsløre sig selv. Alle slørene, der ligger omkring din sande kærlighed vil begynde at løftes, for det står skrevet! Hvis du går det i møde, kan det være en glædestid – hvis du vender ryggen til og regner med, at du kan springe over, så tager du fejl. Du vil på den ene eller anden måde blive mindet om dét, som du er her for, dit store potentiale, din store kærlighed, som verden har brug for, såvel som du selv! Kærlighed som er pakket ind og gemt væk kan føles  som smerte, og smerte kan skabe frygt, og til sidst kan du ikke tro på, at det, der blev gemt væk i virkeligheden er kærligheden, og derfor har du ikke lyst til at se på dit indre! Men dette er IKKE sandheden.
 
Jeg siger dig, at dybt inde finder du ALTID kærligheden – hvis ikke du finder kærlighed, så må du kigge ENDNU dybere – sådan er det! Og det gælder for ALLE mennesker – både dig og din nabo! Det er dét, der er så svært for mennesker (incl. mig selv!) at fatte. Jorden og du selv og dine medmennesker har brug for DIN kærlighed. TIDEN ER NU kommet til, at dette indre må fattes, at dette indre må komme frem i lyset. Sådan er planen med jorden og med mennesker. Jo mere du stritter imod din egen indre kærlighed, jo mere vil din virkelighed tilsyneladende være besværet og ”gøre modstand” i mod dig. Den vil hele tiden minde dig om, at gå vejen i dit hjerte i stedet for at følge gamle udtjente normer og regler – og stritte imod.
 
Derfor:
 
Tillad ombygningen af dit indre! Hav tillid til processen og støt dig selv med kærlige tanker!  Vær tro mod dit hjerte! Unddrag dig ikke længere ansvaret for dit bidrag i verden. ALLE har et væsentligt bidrag! Vid at du har et valg. Vælg dit bidrag med omhu hvadenten det er i tanke, tale eller handling – og sidst men ikke mindst:
Stol på at du gør dit bedste – uanset hvad dette måtte være – indre ”ombygning” kan også kræve fred og ro! At skænke dig selv kærlige tanker er OGSÅ at hjælpe verden!
 
Har du lyst, så brug denne bøn, skriv den, mal den, syng den, læg den under hovedpuden…
 
Bøn/beslutning:
 
Jeg tillader nu ombygningen af mit indre. Jeg stoler nu på, at processen forløber som den skal, og at universet og min sjæl sammen har styr på det! Jeg er tro mod mit hjerte – og jeg støtter mig selv med kærlige tanker, særligt når alting føles svært! Jeg anerkender og har tillid til, at mit bidrag er væsentligt og kærligt – og at jeg allerede har bidraget med mere, end jeg selv er klar over. Lyset skinner på min vej!

Alt dette i kærlighed til dig og den du VIRKELIG er – og i kærlighed til Moder Jord.

Måske vil du også læse … 

Forord og brugsvejledning

Forord og brugsvejledning

Forord og brugsvejledning Denne "blog-bog" og disse skriverier om "Guder, sundhed & Sandhed" er jeg i mange år...

Den smukke Planet

Den smukke Planet

Den smukke planet Vi er allerede hele! - Den smukke blå planet Sind, krop og ånd. Tanker, følelser og krop. Negre,...

Det der med Gud??

Det der med Gud??

Hvad er så det der med Gud og guder...?    På en måde er tiden løbet fra religionerne. På mange måder er mennesker i...

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.