Om mig

Fra lægearbejde til healing og energimedicin

Om Marianne Camille Tiffanie Kirkskov

Fra kitler til krystaller…

Jeg er oprindeligt uddannet speciallæge i almen medicin og har undervejs arbejdet på sygehuse i 7 år, som praktiserende læge i 5 år og som vagtlæge i 13 år. Sideløbende har jeg taget følgende videreuddannelser i energimedicinske og komplementære helingsformer: DK-kinesiolog, Merlin Sacred Healer, Spirituel Vejleder og certificeret NES-behandler.

I år 2000 oprettede jeg min egen private klinik og helingscenter Stjernebroen. I efteråret 2013 sluttede jeg endeligt med at arbejde som læge, for at hellige mig mit spirituelle helingsarbejde i Stjernebroen fuldstændig. Lige siden har jeg arbejdet med mere end tusinde klienter og deltagere i workshops, foredrag, meditationer og ONLINE kurser.

Min passion…

Min passion er i enhver sammenhæng at videregive konkret, kærlig healing til mennesker og grupper med det formål at ALLE må blive HELE på alle planer – og dermed blive i stand til at skabe og mærke deres egen glæde, kærlighed, sundhed og rigdom.

Min vision er, at ægte forståelse og ægte redskaber til støtte for sand sundhed må komme til syne i alle (sundheds)systemer – både offentlige og private – både indeni os selv og i vores familier.

Det er en fornøjelse at se og opleve mennesker og grupper, der bliver helet, smerter der forsvinder, indre og ydre pinsler der smelter…

Jeg elsker…

Jeg elsker at have klienter, holde workshops og foredrag i hele landet – jeg bliver altid rørt og glad over hvad der kan lade sig gøre, når mennesker åbner sig for heling med helt utroligt kærlige universelle energier. Det sker ikke sjældent at både tårer og latter er en gæst under behandlinger og arrangementer – både for deltagerne og for mig selv…

Livet er en fantastisk gave – kunsten er at blive i stand til at mærke det…

Det kreative udtryk bruger jeg i healingerne – og det bliver af og til udtrykt i malerier, se galleri. Jeg er gift med en dejlig mand og er mor til to dejlige drenge. I bogen “Lægekunst i det 21. århundrede” kan du læse mere om kinesiologi – og min vej til den. Mine tanker om den mere spirituelle side af livet og i forhold til sundhed (med kanalisering etc).

Stjernebroens
Nyhedsbrev

Modtag gratis kanaliseringer og inspirationer til dit indre og dit liv, så du bedre kan navigere i denne forandringsfyldte tid.

Modtag samtidig nyt om begivenheder og behandlinger i Stjernebroen.

Modtag GRATIS GUDDOMMELIGT HEALINGSORD ugentligt i 10 uger.
- og skab mere heling, glæde og kærlighed i dit liv NU - tilmeld HEALING TIL DIG NU.

 

“Healingen fra dit nyhedsbrev kommer helt til Vestjylland!"

– Gunhild Holt Hansen, glad læser

Tilmeld nyhedsbrev

Uddannelser og CV

Uddannelser
Lægelig uddannelse

1993 – Cand. med.

2000 – Speciallæge i Almen medicin

Kinesiologi uddannelse

1999/2002 – DK-kinesiolog, Professionel Praktiserende Kinesiolog ® (Dansk Pædagogisk Kinesiologi-skole)

Spirituel uddannelse

2006/2007 – Merlin Sacred Healer (Healingsuddannelse over 9 mdr. afsluttende med spirituel rejse i Glastonbury, England)

2006/2007 – Destiny, (spirituel uddannelse over 9 mdr. i kanalisering, spirituel vejledning, healing, regression, indiansk visdom, v. Birgit Elisabeth Friis Emdal, (www.christspirit.com.)

Energimedicinsk uddannelse

2012/2013 – Certificeret NES-behandler. NES ProVision scanning, Nutri-Energetics-Systems, www.neshealth.com

Spirituelle rejser
2014 juni

New York – Ground zero: Erkendelse og energiarbejde. På stedet findes store vandfaldsagtige, helende portaler med regnbue-energi som smelter og transformerer smerten og skaber nyt liv for de mennesker, der kommer der og som var involveret i 11/9.

2012 august

Spirituel rejse med Jonette Crowley til Rumænien med opløsning af gamle negative energier i landskaber og åbning af orginale lysende portaler. Dybere erkendelser af egne energier, skabelse af helende energi-essenser til brug i klinikken.

2011 november

1 uge spirituel rejse på Malta med spirituelt medie og universel energiarbejder Jonette Crowley. Åbning af porte og energier ved Ggantija templet i anledning af 11-11-11, m.m. Skabelse af essenser til brug for healing.

2010 oktober

18 dgs. spirituel rejse sammen med 2 andre læger til Abadiania, Brasilien med healing fra mediet kaldet John of God.

2009 marts

1 uge spirituel rejse til Luxor i Egypten v. Asger Lorentsen, Den Gyldne Cirkel. Meditationer og Akhenatons lære. Hatshepshut & Hathors templer, m.v.

Kurser & konferencer
2011 / 27-28-8

2-dages kursus med Paul McCarthy: “Star Seed Workshop 1+2”

2011 / 11. maj

1-dags kursus i Bach’s blomsteressenser, uddannelsens trin 2, v. Susanne Løfgren

2011 / 4. maj

Aftenforedrag med Bruce Lipton, cellebiolog, forfatter til bogen “intelligente celler”

2011 / april

2 dages kursus, “Lyssanger”, v. Maria Trayhorn, www.lyssanger.dk

2010 / sept-nov

NES part 1 & 2, 4-dages kursus i anvendelse af NES Provision, energimedicinsk scanning, Kbh.

2009 / april

1-dags workshop “Regressiv Cellesang med ræsonnanseffekt” v. Githa Ben-David

2009 / januar

Byron Katie “The Work”, 2-dages workshop, Kbh.

2008 / sept

European Quantum Energy Medicine Conference, Copenhagen – 3 dage

2006 / 2007

Tema- og Visionsweek-end, Danske Kinesiologer – 2 dage

2005

Quintessens, duftkursus v. kinesiolog Mette Pedersen – 1 dag

2005

Kommunikation/Kend dine egne ressourcer, v. Karen Simonsen, Danske Kinesiologer – 32 lektioner

2004

Healing principles, teahcer-traning course

2003

Blueprint 2 – kinesiologi-kursus – 36 lektioner

2002 / 2003

Introduktionskursus i forskningsdesign og metode, 7 undervisnings-dage, arrangeret af Videns- og Forskningscenter for Alternativ Behandling (ViFAB)

2001

Shellessenser, v. kinesiolog og Shell-essensformidler Bessie Mørk Hagen – 3 dage

2000 / april – okt. 

6 mdr løbende praktisk vejledning og introduktion til akupunktur af tutorlæger og akupunktører Hans Meyer/Jesper Olsen. Der opnås færdighed i praktisk akupunkturbehandling af visse almindelige lidelser.

1993 / 2000

Diverse lægevidenskabelige 1-dagskurser

Ansættelser
2000 / 2005

Lægevikar i almen praksis, 2-3 dage år. uge – Lægerne i Strandgade 95, 3000 Helsingør

1993 / 2000

Klinisk fuldtidsarbejde på hospital med henblik på turnusuddannelse og speciallægeuddannelse. Afdelinger: Ortopædkirurgi, organkirurgi, gynækologi, medicin, psykiatri. Derefter 6 mdr. i almen praksis.

1987 / 1989

Studievejleder ved Det lægevidenskabelige Fakultet (KU)

Tillidshverv
2005 / 2007

Formand for Danske Kinesiologers Sjællandsafdeling.

 

Artikler, bøger & film

Artikler

Bøger & film

Stjernebroen – egen bogudgivelse, Saxo Publish 2021:

“Magiske Hverdagsgudinder”

En bog for kvinder – og for mænd der vil kende deres feminine kraft. En guddommelig, healende og opmuntrende guide på vejen til egen kraft og til fornyet selvværd, selvtillid, ny egenomsorg og dyb RO i kroppen. Der er beskrevet de universelle regler, du skal kende for at kunne skabe via spirituel magi. 

– læs mere og køb bogen her

 

Stjernebroen – del af antologi af Lasse Skovgaard, Hovedland 2003:

 ”Lægekunst i det 21. Århundrede”
 
Tekster af 15 forskellige læger med uddannelse og erfaring indenfor specifikke alternative terapiformer. Forfatterne giver deres bud på hvorledes der kan skabes bro imellem det etablerede sundhedsvæsen og det alternative område. Jeg har skrevet kapitlet vedrørende metoden og behandlingsformen kinesiologi.

Stjernebroen – medvirken i bog/DVD, Helle Laursen, Holistisk Produktion:

Nye veje til sundhed – beretninger om børn, alternativ behandling og en ny sundhedsforståelse”.

Et øjenåbnende og debatskabende møde med sundhed i Danmark år 2006…

Familier, hvis børn har haft glæde af alternativ behandling fortæller deres historie, forskning på området bliver berørt og der indgår dialog imellem læger og forskere, der arbejder i begge verdener. Der præsenteres nye muligheder for at forstå sundhed og sygdom i et bredere perspektiv end det, der i øjeblikket er gældende indenfor det etablerede system. Jeg medvirker i projektet og filmen sammen med læge og hypnotisør Poul Lundgaard Bak + mange andre.