Hjælp til at bevæge dig i uvished og “tåge”

Vancouver Island, tåge

Skrevet af Marianne Kirkskov

1. november 2022

Fra lineær tankegang til HOLOGRAFISK OPFATTELSE …

Der er så meget brug for, at vi SKIFTER vores opfattelse af det, der er foran os og omkring os. Der sker en gigantisk UDRENSNING af gamle “det er jo sådan, at…” og “jeg kan jo se, at …” – tankemåder. Faktisk sker der en kæmpe udrensning af gammel, lineær tankegang. En ny “holografisk opfattelse” fødes.

Det er denne NYE holografiske opfattelse, der bringer os VIDERE i denne “tågede” tid med uvished.

MEN – at det kan føles “tåget” og forvirrende – er faktisk FINT, for det bringer os til at “træne” denne ny, holografisk opfattelse:

 

Måden du opfatter på gør hele forskellen

“Åh, det føles så tåget og uklart det hele – jeg kan bare ikke SE hvad jeg skal gøre! Jeg kan ikke komme videre!”

(Lineær tankegang)

“Åh, det er tåget. Sikke en masse dejlig vanddamp. Jeg lader min krop og hele mit system OPSUGE alle disse milliarder af vanddråber – fyldt med LIV, LYS og ny information, som jeg skal bruge for at SE min vej indvendigt. Jeg opsuger nu ALT DET jeg har brug for. Det er helt fantastisk at modtage alle disse fine nye vibrationer, som hjælper mig. Jeg er heldig.”

(Holografisk, udvidet opfattelse)

At anvende den holografiske opfattelse giver dig og din krop præcis den vibration, der gør, at der med større sandsynlighed kommer indfald og hændelser, der bringer dig “tættere på” det du ønsker dig. NYSKABELSE er sandsynlig.

At anvende den lineære tankegang her bringer din vibration ned til et sted, hvor nyskabelse reelt ikke kan ske.

 

Mere om TÅGE – og hvad du kan gøre

Ja, når det er tåget, kan du ikke se langt … Men i stedet for at sætte dig opgivende ned, fordi du ikke kan overskue, hvilken plan du skal lægge for din fremtid, så giv dig selv noget LINE, MENS du tager dit næste skridt! “Jamen jeg kan jo ikke tage det næste skridt, når jeg ikke kan se vejen”, siger du måske.

Jo det kan du. Du har bare brug for at OPGIVE IDEEN om, at vejen til dine drømme går ad en lige linie, hvor du kan se og har planlagt det hele på forhånd!

Tværtimod har du brug for at opdage, at “den lige vej” går i zig-zag! Det vigtige er, at du tager et skridt mere. For du har brug for i første omgang at BEVÆGE DIG i en NY retning, for at du kan få en ny synsvinkel og “se noget andet” og herefter blive klogere på dit næste NYE skridt, som gør at du igen kan se noget nyt. Stille, skridt for skridt bliver du klogere, og kan gradvist nærme dig det, der giver dig FRYD.

At blive stående – paralyseret af tåge (læs: uvished) – er den sikreste vej til stilstand.

 

Mine råd til dig …

DØM IKKE PÅ FORHÅND – MEN STYRK DIT “NU”

Døm ikke på forhånd, om dit næste skridt er “fremad” eller “bagud”, men mærk efter, om dit skridt giver dig en oplevelse af at være relevant i nuet. Nuet er på mange måder det eneste vi har, og at have vores fokus der, hjælper os med at tage os af vores NU på kærlig vis. At værdsætte og tage dig kærligt af dit NU giver et løft til det næste NU, der kommer.

Alene DET er allerede med til at skabe en ny vej for dig – er med til at kaste nyt lys på det næste mulige, kærlige skridt.

SØG DIN INTUITION

Hav tillid til og styrk din INTUITION. Det er din intuition, der fortæller dig om, hvad der potentielt kan være i “tågen” for dig.

INVITER BEVIDST LYS, KÆRLIGHED OG HJÆLP IND

… i dig og din krop, så du kan SLIPPE og heles fra gamle mønstre og begrænsninger – og så du bedre kan vælge det næste skridt. Vær selv årsag til at kunne se og mærke mere – ved at ønske dig alt dette.

Jeg ønsker dig alt det bedste – verden er i gang med at blive NY – og det er DU også! Glæd dig og hav tillid – og ikke mindst træk vejret!

Masser af forandringsknus til dig – Marianne

 

Find din indre Fugl Fønix

Kan du mærke, at du sidder fast i tunge tilstande og følelser – og at det er svært at komme videre? Har du en kæmpe længsel indvendigt efter at være befriet – og at kunne MÆRKE DIT EGET LYS, som du godt ved du har? Længes du efter at være GLAD for at være dig? At TRO PÅ, at præcis din “konstruktion” som menneske er en GAVE både til dig selv og andre? At finde “meningen med dig”?

Det er klart at vi bliver i tvivl om os selv, hvis vores kroppe er fyldt med gammel skyld, sorg og vrede over at være blevet negligeret, talt ned til, ikke-respekteret, undsagt, ignoreret og afvist 1000vis af gange gennem vores liv. Udført af andre – eller af os selv …

MEN – når energimæssigt tunge vibrationer (skyld, sorg, vrede, forurettethed) slet og ret renses UD af systemet, så kan glæde, ro og lethed FÅ PLADS i kroppen – midt i det hele. Jeg hjælper din krop frem til at være REN og FULDT OPGRADERET, så den kan rumme en ny, lettere og gladere version af dig selv. Det betyder, at du vil kunne MÆRKE en reel forskel og ny lethed, nye tanker, nye lettere følelser. Ja, du kan opleve, at du faktisk er “blevet ny”. Med nye rødder og NYT liv.

Alle har deres eget unikke udgangspunkt – og jeg “læser” specifikt DIG og DIT systems behov og ALLERHØJESTE POTENTIALE for lysende forvandling.

Ved hjælp af de højeste, transformerende og lysende regnbueenergier får du hjælp til at blive FØDT ind i den NYE DIG. Er det den hjælp du ønsker? Så er dette klippekort til dig:

“Fugl Fønix – din befrielseshjælp til krop og sind”, 3 sessioner fysisk/ONLINE.”

Har du brug for at tage det mere trinvist? Så kan du læse mere om konsultationer og booke din egen konsultation lige her: 

skræddersyet konsultation til dig

Måske vil du også læse … 

Axishealing

Axishealing

Axishealing - for en bæredygtig energistruktur Hvis du er træt, syg, deprimeret - eller simpelthen har “ondt i livet”,...

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *