Axishealing

Skrevet af Marianne Kirkskov

5. oktober 2020

Axishealing – for en bæredygtig energistruktur

Hvis du er træt, syg, deprimeret – eller simpelthen har “ondt i livet”, så kan det være fordi din energistruktur i din krop ikke er på plads. Denne tilstand kan have varet fra måneder til årtier eller hele liv.

Hvis vi skal have det godt og bruge vores FULDE potentiale midt i en masse nye udfordringer så har vi brug for en NY og bæredygtig energistruktur i vores krop. En energistruktur der i sig rummer eksistensen af vores sjæl og ånd – og også vores fysiske jordforbindelse.

Med en sådan bæredygtig energistruktur kan vi nærmest (meta)fysisk hente energi og ressourcer både fra moder jord gennem en rodstruktur – og fra himmelen og universet gennem en kronestruktur i toppen af vores hoveder. Vores krop er IKKE en isoleret struktur og vi lever IKKE kun af vand og mad…

Vores fulde potentiale kan kun udfoldes når vi – og vores krop – er i energetisk samklang og forbindelse med både jorden og universet. Fra denne tilstand kan vi harmonisk dele vores eget særlige bidrag og klang tilbage til jorden og universet.

Igennem denne energistruktur flyder også spirituel energi, indsigter, intuitioner, åbenbaringer, lys og kærlighed, og en tilstand af samhørighed.

Axishealing er udviklet af speciallæge, kinesiolog og healer Marianne Camille Tiffanie Kirkskov siden 2006 i Stjernebroen Lægecenter i et helingssamarbejde mellem hundredevis af klienter vejledt af deres allerhøjeste essens – samt de højeste universelle kærlighedsenergier.

Axishealing tilsigter at heale de grundlæggende energiakser i kroppen, så de fungerer korrekt. De kan være blokerede af følelser, tanker, fysiske problemer, karmiske udfordringer, og det er disse blokeringer der løses op for på den absolut mest kærlige måde. Særligt den lodrette akse der fungerer som en lyskanal fra det yderste af universet og ned igennem kroppen og til det inderste af jorden er helt essentiel for videre udvikling.

– Er du terapeut? Lær mere om axishealing (LINK til kurser)

Måske vil du også læse … 

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.