3 Super-Ceremonier til støtte for AFSLUTNINGER og BEGYNDELSER

3 Super-Ceremonier til støtte for AFSLUTNINGER og BEGYNDELSER

3 LEVENDE, kærlige, kanaliserede ONLINE ceremonier til støtte for NØDVENDIGE AFSLUTNINGER og NYE BEGYNDELSER i dit liv (optaget sommer 2023) – alt er kanaliseret fra Lady Portia.

Bliv – igen og igen – bragt tilbage til dit SUNDE FOKUS, din egen INDRE LYSMAST, til KÆRLIGHED og FRED, så du kan have RO i kroppen, være afklaret og gå videre – trods kaos.

“Du vil føle dig fornyet, beroliget og holdt på maven”

– Lady Portia 

Det har vi allesammen brug for MASSER af gange i denne SKIFTETID, hvor Pluto smutter tilbage for at “rydde det sidste op” i Stenbukkens tegn – inden den endeligt vil gå fremad ind i vandmandens tegn for de næste ca 20 år. Denne oprydning er en nødvendig, uundgåelig, fantastisk og til tider temmelig kaotisk affære!

Vi er i transit!

Ja, vi står alle i en tid med nødvendige afslutninger og nye begyndelser i vores liv. Noget styrkes og fødes – og noget falder bort fra vores liv. Vi står på “livets banegård” med alt hvad dertil hører af nye og gamle inputs, der blander sig med hinanden. Det kan på en gang være en forvirrende og håbefuld tilstand, og samtidig er det helt nødvendige processer for os alle.

Ceremonierne kommer fra højeste sted og får “det gamle” til at glide uhindret ud af dig – og det nye til at tage form, med nyt mod, ny tillid, nyt LYS og ny kærlighed. Der vil være meget høje, forvandlende OG beroligende frekvenser til stede.

Du kan bruge ceremonierne igen og igen – det kan anbefales!

Det får du …

  • 3 x 1 timers kanaliseret, kærlig, forvandlende ceremoni (video)
  • Mini-foredrag om hvad SKIFTETID er, hvordan du bruger den violette flamme.
  • Kanaliserede beskeder fra Kuthumi, Maria Magdalena, Lady Portia
  • Adgang til særlig side, hvor du kan gense/genlytte i minimum 1 år
  • Mulighed for download

“Dejlig dejlig healing, tårer triller og hedeture, føler jeg har et springvand i toppen af mit hovede, får altid lyst til kaffe efter disse sessioner. Tak for lys!!!”

– Susanne Bjørnskov

Læs om indhold af ceremonier

Ceremoni & Meditation 1 – Energikompasset (27/6 2023)

Ceremoni for sund skelneevne, positive tilvalg og fravalg, så du holder dit fokus der, hvor du har brug for, det skal være.

Ceremoni & Meditation 2 – Du er skaberen af kærlighed og LIV (28/6 2023)

Du er skaberen af dit liv, og dette er ceremonien, hvor al  modstand imod det falder væk, så du kan opdage din egen sande magi og evne til at være årsagen til kærlighed i (din) verden.

Ceremoni & Meditation 3 – Åbning af Fredsrummet (26/6 2023)

Vi skaber rummet for den højeste klang af englesang og fred i dit indre, din egen sandeste tilstand, den tilstand hvori du ved at du allerede er elsket og på plads midt i det hele – selv mens du stadig er vej. Det rum hvorfra al anden fred opstår.

INFO

Ceremonierne er kanaliserede og på vegne af Lady Portia.

Der vil være kanaliseret ceremoni, meditation og vejledning – helt dugfrisk.

Der indgår kanaliserede, helende beskeder fra Maria Magdalena og Kuthumi udover Lady Portia

Se/lyt/gense alle ceremonier frit i minimum et år. Download inkluderet.

Pris: 597 kr inkl. moms /inkl. downloads samt adgang i minimum et år

RABATMULIGHED: Hvis I er 3 venner der følges ad og køber samtidigt så er den 3. person GRATIS – kontakt mig for rabat. 

Relaterede varer

Bog Magiske Hverdagsgudinder, ONLINE version (pdf)

Bog Magiske Hverdagsgudinder, ONLINE version (pdf)

Det er NU – midt i verdens kaos – at du har brug for den gudindekraft, som du ikke tror, du har!  Her er bogen om og til de dejlige, magiske hverdagsgudinder (M/K) som vi inderst inde ALLE er - der er allerede knapt 400, der har købt bogen lige fra...

Sensitivitet, hormoner & sanser

Sensitivitet, hormoner & sanser

6 Magiske Meditationer - videoudgave fra efterår '19 Forfrisk din krops systemer, så du kan SANSE, ELSKE & LEVE på ny. Få NY energividen om din krop - og DYB heling. Dette er hjælpen til dig hvis du... Føler dig generet af bestemte sanseindtryk...

Klar hjerne og friske organer

Klar hjerne og friske organer

6 Magiske Meditationer - videoudgave fra forår '19 Kick-start din krops energi og mærk dit fulde spektrum! Dette er hjælpen til dig når… - du ønsker mere energi til din krop og klarhed i din hjerne*! - du simpelthen gerne vil OPGRADERE dine indre...