OPSKRIFT: Skab din egen healing af dig selv.

Skrevet af Marianne Kirkskov

9. marts 2021

Universet er altid parat til at hjælpe…

– men det har brug for en tilladelse fra dig for at det kan komme igennem. Det er faktisk en meget respektfuldt ordning! Måske tænker du at det er svært at kommunikere med universet, men det er det IKKE!

Fake it until you make it!

Se for dig at du selv rummer al den viden og forbindelse der skal til, for at du kan lykkes med at skabe forbindelse til universet og healing af dig selv! For det gør du…

– Marianne Kirkskov

I virkeligheden kan du kommunikere med universet præcis som det føles rigtigt for dig, men herunder får du en vejledning som du er fri til at bruge. Den virker både for sig selv – men også som optakt til hvis du har booket en fjernhealing.

Universet ved allerede alt der er værd at vide om dig og du er ”registreret” med det samme. Det betyder at du ved bøn eller fjernhealing slipper for at forklare noget som helst – du anmoder simpelthen bare om hjælp. Så forestil dig blot, at du og alle ubalancer – og potentialer – er SET. Når du har givet tilladelse, så kan Universets kærlige energier komme ind og give hjælp til at forløse dette. Min oplevelse er, at det altid er uendeligt kærligt, rørende og forløsende at samarbejde med universet.

Støtte til healing til dig:

Jeg er skaber af min egen lykke – derfor tager jeg ansvar for mit liv

Jeg følger ALTID mit hjerte – uanset hvad der måtte komme

Jeg begynder med at elske det der er NU

Gør ikke livet sværere end det er!

Søg enkelheden, vær vis og ydmyg

In and do the job and out!

(Energien i disse sætninger er inspireret af mesteren Merlin)

Vejledning før fjernhealing:

Sådan skaber du TILLADELSE og åbner helt konkret døren for at universet kan komme ind og hjælpe:

Vælg de ord for ”det højeste” som virker rigtige for dig. Skriv herefter nedenstående linier ned så ordret som muligt. Kun hvis der er noget, der strider imod dit inderste skal du ændre det eller udelade det.

”Jeg tillader nu det guddommelige/Gud/den højeste kraft/(andet der for dig er det højeste) at hjælpe mig med at slippe de gamle blokeringer og låse, der ligger i min krop og organer fra dette liv eller tidligere, således at alt transformeres til lyse, kærlige og helbredende energier, og således at jeg kan leve mit liv på bedste måde for mig selv og alle andre. Jeg beder om, at transformationen og overførslen må være nænsom for mig og alle andre, der måtte være indblandet. Jeg takker for at det bedste sker for mig.”

Du kan også til slut tilføje et personligt emne, eller angive et specifikt problem, som du ønsker hjælp til. Bare i stikord. Dette trin er dog ikke nødvendigt, da der altid vil blive taget vare på dig på bedste måde.

Denne bøn er KRAFTFULD og kan anvendes alene, men den kan også anvendes sammen med en booket fjernhealing, da det vil forstærke resultatet.

God fornøjelse – de højeste energier er allerede med dig, hvis du vil det!

– Helende knus til dig fra mig – Marianne

Måske vil du også læse … 

Axishealing

Axishealing

Axishealing - for en bæredygtig energistruktur Hvis du er træt, syg, deprimeret - eller simpelthen har “ondt i livet”,...

3 Kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *