New Feminine Energy – FYSISK CD

New Feminine Energy – FYSISK CD

Kategori: CD'er | Produkter

Fysisk CD. Energimedicin for krop og sjæl (2013)

CDen New Feminine Energy – Energimedicinsk Klargøring & Kodninger rummer indkodet healing til din krop og sjæl. Den guddommelige musik er skabt af Paul Armitage, den guidede meditation af Marianne Kirkskov – og sidst men ikke mindst: Universets barmhjertige healende frekvenser opstår et sted imellem tale og musik.

Lyt til lydklip her: https://www.youtube.com/watch?v=cCEvOdwmxKg&feature=emb_title

NB: Denne CD findes også som download – klik her

Læs mere om produktet

Del 1: Body Infusion of Grace

Del 2: Rainbow Mist of Feminine

Intentionen med CDen er at rense både din fysiske krop og din sjæl for gamle mønstre (del 1 – 30 min) således at du er parat til at modtage nye, gavnlige og kærlige kodninger” både i celler og sjæl bagefter…(del 2 – 30 min.).

“Musikken er vidunderlig og det er din tale og indhold også! Kærligheden “lyser” ud af musikken og dine ord!”

– Annette

“Jeg modtog CD’en i går og vil bare lige fortælle dig, at jeg ALDRIG har oplevet noget lignende ved at lytte til en healings CD! Jeg var anspændt og sorgfuld, da jeg lagde mig, men efter få minutter begyndte de indefrosne tårer at løbe i en lind strøm – og kroppen føltes mere og mere renset. Energierne, din stemme, ordene… det var ubeskriveligt…”

– Lene

Pris: 169kr inkl. moms og porto

Relaterede varer

Bog Magiske Hverdagsgudinder, ONLINE version (pdf)

Bog Magiske Hverdagsgudinder, ONLINE version (pdf)

Det er NU – midt i verdens kaos – at du har brug for den gudindekraft, som du ikke tror, du har!  Her er bogen om og til de dejlige, magiske hverdagsgudinder (M/K) som vi inderst inde ALLE er - der er allerede knapt 400, der har købt bogen lige fra...

Sensitivitet, hormoner & sanser

Sensitivitet, hormoner & sanser

6 Magiske Meditationer - videoudgave fra efterår '19 Forfrisk din krops systemer, så du kan SANSE, ELSKE & LEVE på ny. Få NY energividen om din krop - og DYB heling. Dette er hjælpen til dig hvis du... Føler dig generet af bestemte sanseindtryk...