NY bog i 2021

NY bog i 2021

Kategori: Bøger | Produkter

Jeg er i fuld gang med at brygge på en spændende bog om de dejlige, magiske hverdagsgudinder som vi inderst inde ALLE er.

Bogen vil hjælpe dig med at finde frem til hende og pakke hende ud!

Den handler om at befri din kraft, opløse din selvmodstand og skabe en helt ny, grundlæggende RO i kroppen. Det er ikke nok at du kender din kraft, først når den er befriet helt inde i det dybeste af din krop og dine celler, så kan du bruge den konkret i dit liv. Bogen vil vise dig hvordan. Den er primært for kvinder, men mænd der gerne vil befri deres egen feminine kraft kan også være nysgerrige her. 

Jeg forventer at den udkommer i løbet af 2021 og allersenest 1/12.

Hvis du er NYSGERRIG så klik ind på knappen herunder og skriv dig op til INTERESSELISTEN for min bog, så du hører nærmere, så snart der er nyt, og du bliver først til at få et godt tilbud. Er du allerede tilmeldt? Så bare glæd dig – det gør jeg.

Når jeg ved mere, så kommer der også mere info lige her :o)

JA – Glæd dig – det gør jeg…

– Kærligst Marianne

Læs mere om produktet

Mere om bogen kommer HER på et tidspunkt…

Pris:  info om forudbestilling kommer HER på et tidspunkt

Relaterede varer

Sensitivitet, hormoner & sanser

Sensitivitet, hormoner & sanser

6 Magiske Meditationer - videoudgave fra efterår '19 Forfrisk din krops systemer, så du kan SANSE, ELSKE & LEVE på ny. Få NY energividen om din krop - og DYB heling. Dette er hjælpen til dig hvis du... Føler dig generet af bestemte sanseindtryk...

Klar hjerne og friske organer

Klar hjerne og friske organer

6 Magiske Meditationer - videoudgave fra forår '19 Kick-start din krops energi og mærk dit fulde spektrum! Dette er hjælpen til dig når… - du ønsker mere energi til din krop og klarhed i din hjerne*! - du simpelthen gerne vil OPGRADERE dine indre...

New Feminine Energy CD – download

New Feminine Energy CD – download

Energimedicin for krop og sjæl (2013) CDen New Feminine Energy - Energimedicinsk Klargøring & Kodninger rummer indkodet healing til din krop og sjæl. Den guddommelige musik er skabt af Paul Armitage, den guidede meditation af Marianne Kirkskov...