Urbs Solaris CD

Urbs Solaris CD

Kategori: CD'er | Produkter

Fysisk CD, energi fra det gamle Egypten (2009)

Energierne er fra det gamle Egypten, “opsamlet” under rejse med Asger Lorentsen i 2009. 50 min kanaliseret, indtalt meditation (Marianne Kirkskov) med guddommelig musik (bl.a. Frank Lorentzen), optaget live i salen, Den Gyldne Cirkel, frederiksværk.

Ekstra spor med LYDLØS healing!

NB: Denne CD findes også som download – klik her

Læs mere om produktet

“Der er så meget HJERTE i den CD og ja, jeg oplever straks healingen på “Silent Healing”, og den fortsætter efter klikket som tegn på at CD’en er slut. CD´en må svække angst, afmagt, fremme selvhelbredende kræfter, heale, give tryghed, svække ensomhedsfølelse og åbne for hjertet, være livgivende.”

– Gunvor Kramshøj Larsen, overlæge

”Jeg følte mig meget tilstede i mig selv. Jeg følte, der var en god healing – som en summen i kroppen… Jeg kunne forestille mig, at jeg vil bruge “Silent Healing”, når jeg har noget specifikt, jeg gerne vil heales for.”

– Tina

”Jeg har igennem mange år benyttet guidede meditationer, men har aldrig før oplevet så tydelig healende effekt som jeg oplever på dine. Alle dine meditationer, inkl. Silent Healing, giver mig en varm følelse omkring hjertechakraet, rigtig rart!”

– Stenbukken

Pris: 169kr inkl. moms og porto

Relaterede varer

Sensitivitet, hormoner & sanser

Sensitivitet, hormoner & sanser

6 Magiske Meditationer - videoudgave fra efterår '19 Forfrisk din krops systemer, så du kan SANSE, ELSKE & LEVE på ny. Få NY energividen om din krop - og DYB heling. Dette er hjælpen til dig hvis du... Føler dig generet af bestemte sanseindtryk...

Klar hjerne og friske organer

Klar hjerne og friske organer

6 Magiske Meditationer - videoudgave fra forår '19 Kick-start din krops energi og mærk dit fulde spektrum! Dette er hjælpen til dig når… - du ønsker mere energi til din krop og klarhed i din hjerne*! - du simpelthen gerne vil OPGRADERE dine indre...

NY bog i 2021

NY bog i 2021

Jeg er i fuld gang med at brygge på en spændende bog om de dejlige, magiske hverdagsgudinder som vi inderst inde ALLE er. Bogen vil hjælpe dig med at finde frem til hende og pakke hende ud! Den handler om at opdage din kraft, opløse din...