Tro, håb og kærlighed

Tro, håb og kærlighed

Styrkelse af hjerte og lunger – og NY vejrtrækning – NYT liv.

Kanaliseret foredrag og helende meditation, nyeste spirituelle koder og opgraderinger v/ spirituel læge Marianne Kirkskov, Stjernebroen Lægecenter.

Din helende hjælp ved uvished, utryghed og frygt – og hvis du ønsker generel styrkelse og opmuntring.

Læs mere om produktet

Jeg oplever selv, at jeg kan blive grebet af frygt og bekymring for hvordan det skal gå med mig, mine medmennesker, samfundet, alle virksomhederne og alle dem, som er sårbare. Og det går direkte i mine lunger og i mit hjerte. Jeg kan mærke, når energien bliver lav her, og det er ikke rart.

Men jeg oplever selv absolut også hvordan jeg kan blive grebet af “fryd uden grund”, en oplevelse  af at midt i al forandringen, alle restriktionerne og al uvisheden kan der opstå noget NYT og stærkt og SUNDT. Det er virkeligt fantastisk. Det er en meget POTENT tid. Der er virkelig noget at komme efter uanset hvor lidt det ser sådan ud lige nu.

Derfor har jeg lavet denne meditation til os allesammen – inklusive mig selv – så vi kan opgraderes til at UDVIDE vores kapacitet for TRO, HÅB & KÆRLIGHED. Det vil være STYRKENDE for vores fysiske HJERTE & LUNGER, så vi kan tage del i en grundlæggende NY BELIVENDE VEJRTRÆKNING.

Meditationen er optaget ONLINE den 12. april 2020

Pris: 97kr inkl. moms

Relaterede varer

Bog Magiske Hverdagsgudinder, ONLINE version (pdf)

Bog Magiske Hverdagsgudinder, ONLINE version (pdf)

Det er NU – midt i verdens kaos – at du har brug for den gudindekraft, som du ikke tror, du har!  Her er bogen om og til de dejlige, magiske hverdagsgudinder (M/K) som vi inderst inde ALLE er - der er allerede knapt 400, der har købt bogen lige fra...

Sensitivitet, hormoner & sanser

Sensitivitet, hormoner & sanser

6 Magiske Meditationer - videoudgave fra efterår '19 Forfrisk din krops systemer, så du kan SANSE, ELSKE & LEVE på ny. Få NY energividen om din krop - og DYB heling. Dette er hjælpen til dig hvis du... Føler dig generet af bestemte sanseindtryk...