Optimal Energetisk Immunitet

Optimal Energetisk Immunitet

Modtag rens og opgradering af din Universelle Energetiske Immunitet via kanaliseret foredrag og meditation med deltagelse af de højeste og kærligste energier i universet.

Meditationen er optaget LIVE 4. maj 2020

Læs mere om produktet

Der er så meget mere at være opmærksom på end den cocktail af foruroligende sanseindtryk, der kommer fra TV og mennesker omkring os – og som meget forståeligt forstyrrer vores dagligdag så meget. Der findes også en hel verden af NYT LYS, nye kærlige muligheder og ny inspiration som presser sig på for at blive lukket ind – og HJÆLPE. I verden og i dig. Med en optimal energetisk immunitet og FORBUNDETHED kan vores kroppe være rolige nok til at tage alt dette IND. Fra dette NYE udgangspunkt kan vi bevare centreringen og mærke vores stærke og kærlige jeg – selv i kaos.

Uanset hvor lysende vi ellers er, så er vi mennesker, og vi kan alle komme til at føle frygt eller sorg, det skal vi ikke forsøge at undgå. Menneskelighed handler også om at hjælpe os selv med AL den kærlighed og omsorg, der er brug for, hvis disse følelser kommer forbi.

Bemærk: Meditationen kan ikke træde i stedet for vanlig lægelig behandling.

Pris: 97kr inkl. moms

Relaterede varer

Sensitivitet, hormoner & sanser

Sensitivitet, hormoner & sanser

6 Magiske Meditationer - videoudgave fra efterår '19 Forfrisk din krops systemer, så du kan SANSE, ELSKE & LEVE på ny. Få NY energividen om din krop - og DYB heling. Dette er hjælpen til dig hvis du... Føler dig generet af bestemte sanseindtryk...

Klar hjerne og friske organer

Klar hjerne og friske organer

6 Magiske Meditationer - videoudgave fra forår '19 Kick-start din krops energi og mærk dit fulde spektrum! Dette er hjælpen til dig når… - du ønsker mere energi til din krop og klarhed i din hjerne*! - du simpelthen gerne vil OPGRADERE dine indre...

NY bog i 2021

NY bog i 2021

Jeg er i gang med at brygge på en spændende bog... Jeg forventer at den udkommer i løbet af 2021... Hvis du er NYSGERRIG så klik ind på knappen herunder og skriv dig op til INTERESSELISTEN for min bog., så du hører nærmere... Når jeg ved mere, så...