Optimal Energetisk Immunitet

Optimal Energetisk Immunitet

Modtag rens og opgradering af din Universelle Energetiske Immunitet via kanaliseret foredrag og meditation med deltagelse af de højeste og kærligste energier i universet.

Meditationen er optaget LIVE 4. maj 2020

Læs mere om produktet

Der er så meget mere at være opmærksom på end den cocktail af foruroligende sanseindtryk, der kommer fra TV og mennesker omkring os – og som meget forståeligt forstyrrer vores dagligdag så meget. Der findes også en hel verden af NYT LYS, nye kærlige muligheder og ny inspiration som presser sig på for at blive lukket ind – og HJÆLPE. I verden og i dig. Med en optimal energetisk immunitet og FORBUNDETHED kan vores kroppe være rolige nok til at tage alt dette IND. Fra dette NYE udgangspunkt kan vi bevare centreringen og mærke vores stærke og kærlige jeg – selv i kaos.

Uanset hvor lysende vi ellers er, så er vi mennesker, og vi kan alle komme til at føle frygt eller sorg, det skal vi ikke forsøge at undgå. Menneskelighed handler også om at hjælpe os selv med AL den kærlighed og omsorg, der er brug for, hvis disse følelser kommer forbi.

Bemærk: Meditationen kan ikke træde i stedet for vanlig lægelig behandling – eller sundhedsstyrelsens anbefalinger.

Pris: 97kr inkl. moms

Relaterede varer

Bog Magiske Hverdagsgudinder, ONLINE version (pdf)

Bog Magiske Hverdagsgudinder, ONLINE version (pdf)

Det er NU – midt i verdens kaos – at du har brug for den gudindekraft, som du ikke tror, du har!  Her er bogen om og til de dejlige, magiske hverdagsgudinder (M/K) som vi inderst inde ALLE er - der er allerede knapt 400, der har købt bogen lige fra...

Sensitivitet, hormoner & sanser

Sensitivitet, hormoner & sanser

6 Magiske Meditationer - videoudgave fra efterår '19 Forfrisk din krops systemer, så du kan SANSE, ELSKE & LEVE på ny. Få NY energividen om din krop - og DYB heling. Dette er hjælpen til dig hvis du... Føler dig generet af bestemte sanseindtryk...