Aktivering af kosmisk moderlys

Aktivering af kosmisk moderlys

AKTIVERING AF KOSMISK MODERLYS i din krop

Meditationen er kanaliseret og optaget LIVE i maj 2019 i forbindelse med en session med min Magisk Modercirkel spirituelle gruppe – både med kvinder og mænd :o). De har siden berettet om magiske forandringer i deres liv…

Læs mere om produktet

Moderenergien er SÅ nødvendig i denne tid med ALLE de forandringer der er!

Forsøg ikke at forstå… men overgiv dig til alle lyde – og lyt helt til enden… – der vil være lidt ”liv” ved siden af min tale – det du kan høre er rysten af hænder, lidt klappen, vejrtrækninger – alt sammen kanaliseret igennem min krop til støtte af DIN healing og rensning.

Du dykker ind i fantastisk RUBINSTØV undervejs…

Pris: 97kr inkl. moms

Relaterede varer

Sensitivitet, hormoner & sanser

Sensitivitet, hormoner & sanser

6 Magiske Meditationer - videoudgave fra efterår '19 Forfrisk din krops systemer, så du kan SANSE, ELSKE & LEVE på ny. Få NY energividen om din krop - og DYB heling. Dette er hjælpen til dig hvis du... Føler dig generet af bestemte sanseindtryk...

Klar hjerne og friske organer

Klar hjerne og friske organer

6 Magiske Meditationer - videoudgave fra forår '19 Kick-start din krops energi og mærk dit fulde spektrum! Dette er hjælpen til dig når… - du ønsker mere energi til din krop og klarhed i din hjerne*! - du simpelthen gerne vil OPGRADERE dine indre...

NY bog i 2021

NY bog i 2021

Jeg er i gang med at brygge på en spændende bog... Jeg forventer at den udkommer i løbet af 2021... Hvis du er NYSGERRIG så klik ind på knappen herunder og skriv dig op til INTERESSELISTEN for min bog., så du hører nærmere... Når jeg ved mere, så...