Aktivering af kosmisk moderlys

Aktivering af kosmisk moderlys

AKTIVERING AF KOSMISK MODERLYS i din krop

Meditationen er kanaliseret og optaget LIVE i maj 2019 i forbindelse med en session med min Magisk Modercirkel spirituelle gruppe – både med kvinder og mænd :o). De har siden berettet om magiske forandringer i deres liv…

Meditationen hjælper dig til grundlæggende DYB STYRKELSE af din FYSISKE LIVSENERGI i kroppen – og din jordforbindelse.

Læs mere om produktet

Moderenergien er SÅ nødvendig i denne tid med ALLE de forandringer der er!

Forsøg ikke at forstå… men overgiv dig til alle lyde – og lyt helt til enden… – der vil være lidt ”liv” ved siden af min tale – det du kan høre er rysten af hænder, lidt klappen, vejrtrækninger – alt sammen kanaliseret igennem min krop til støtte af DIN healing og rensning.

Du dykker ind i fantastisk RUBINSTØV undervejs…

Grundlæggende DYB STYRKELSE af din FYSISKE LIVSENERGI i kroppen – og din jordforbindelse.

Pris: 97kr inkl. moms

Relaterede varer

Bog Magiske Hverdagsgudinder, ONLINE version (pdf)

Bog Magiske Hverdagsgudinder, ONLINE version (pdf)

Det er NU – midt i verdens kaos – at du har brug for den gudindekraft, som du ikke tror, du har!  Her er bogen om og til de dejlige, magiske hverdagsgudinder (M/K) som vi inderst inde ALLE er - der er allerede knapt 400, der har købt bogen lige fra...

Sensitivitet, hormoner & sanser

Sensitivitet, hormoner & sanser

6 Magiske Meditationer - videoudgave fra efterår '19 Forfrisk din krops systemer, så du kan SANSE, ELSKE & LEVE på ny. Få NY energividen om din krop - og DYB heling. Dette er hjælpen til dig hvis du... Føler dig generet af bestemte sanseindtryk...

Klar hjerne og friske organer

Klar hjerne og friske organer

6 Magiske Meditationer - videoudgave fra forår '19 Kick-start din krops energi og mærk dit fulde spektrum! Dette er hjælpen til dig når… - du ønsker mere energi til din krop og klarhed i din hjerne*! - du simpelthen gerne vil OPGRADERE dine indre...