Marianne mobilbanner

8 mdr sygemeldt med stress, nu er jeg fyldt med kærlighed. Og mit hovede har det meget bedre. Meget overvældende, rørende, varmende, afslappende og helt igennem fantastisk - Kærligst Pernille Kruuse
MK Banner2016 900

Lægesider

Healing og så videre... HELT ÆRLIGT!

Hvis du føler dig provokeret af min hjemmeside og alt dette om healing, energier, krystaller osv. Så kan jeg kun sige – velkommen i klubben...

Guderne skal vide, at jeg fra tid til anden har følt mig (og indimellem stadig føler mig) provokeret af ”denne mærkelige trang” i mit indre til at beskæftige mig med slige sager. Kort fortalt har jeg ofte følt mig ”langt ude”.
Læs mere...
 
 
Spirituelt Orienterede Læger
 
SOL i Danmark er et interesse-netværk for alle læger, der ærligt undersøger eller ønsker at undersøge nye koncepter og muligheder for sundhed, behandling, opnåelse af helhed og indre fred både for sig selv – og for klienter, pårørende eller patienter. Det er for de læger, der – som patienterne ofte gør – tænker: ”Der må være noget mere...”.
Læs mere...

 
Energimedicin
En klient, selvstændig erhvervsdrivende, kvinde omkring 40 år, henvendte sig pga. energiløshed og træthed. Hun følte, at hun ikke orkede at komme videre. Under behandlingen blev rod-chakraet renset og energien reetableret her. Årsagen (fundet ved muskeltestning) var et stort chok indenfor familiesammenhæng et par år tidligere, hvor hun havde følt, at ”tæppet blev trukket væk” under hende. Rod-chakraet rummer vores livskraft og livsmod, vores rødder.
 
Kurser for sundhedspersonale
Er du læge, sygeplejerske eller social- og sundhedsassistent – eller med anden plejefunktion?
 
Jeg arrangerer gerne foredrag eller temadag/eftermiddag for din afdeling/gruppe indenfor emner på denne hjemmeside – efter nærmere aftale.
Læs mere...

Stjernebroen Lægecenter

v/ Marianne Camille Tiffanie Kirkskov
Raffinaderivej 8
Kløverbyen Kontorfællesskab
2300 København S

Telefon 6169 4003

Sociale medier

Find Stjernebroen på Youtube og Facebook

Galleri

452