Marianne mobilbanner

MK Banner2016 900

Persondatapolitik for Stjernebroen Lægecenter, 20190606

V/ Marianne Kirkskov, mobil 61694003, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., Amager Strandvej 112G, 5. th, 2300 Kbh. S, CVR 25648358

Website: www.stjernebroen.dk er ejet af ovennævnte

Jeg vil altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Særligt: Journaloplysninger opsamlet i forbindelse med konsultation opbevares forsvarligt og fortroligt i sikker database online, og deles ikke med nogen i øvrigt (se yderligere nedenfor).

Beskrivelse af databehandlingen:

Formål:

  • Levering af mine produkter og tjenester: Personoplysninger anvendes til at kontakte dig med henblik på levering af produkter og tjenester, som du har købt, booket, tilmeldt dig og/eller tegnet abonnement på.
  • Levering af nyhedsbreve: Personoplysninger anvendes til at fremsende nyhedsbreve, som du har tilmeldt dig.
  • Journalpligt: I forbindelse med konsultationer optager jeg lovpligtig journal og medtager oplysninger, der sikrer optimalt behandlingsforløb og kontinuitet.
  • Kundeservice: Support i forbindelse med dine køb og tilmeldinger samt øvrige henvendelser.
  • Online markedsføring: Personoplysninger anvendes til online markedsføring f.eks. på Facebook. 

Kategorier af personoplysninger:

  • Jeg behandler flg. kategorier af personoplysninger: Almindelige personoplysninger, f.eks. navn, adresse, e-mail, telefonnummer, brug af digitale ydelser, herunder nyhedsbreve.
  • I forbindelse med konsultationer desuden visse private forhold, familieoplysninger, sundhedsoplysninger i nødvendigt omfang for optimal behandling.

Kilder:

Jeg har fået dine oplysninger:

  • Direkte fra dig via min hjemmesides tilmelding til nyhedsbreve eller tilmelding til nyhedsbrev andre steder på nettet, f.eks. Facebook.
  • Direkte fra dig i forbindelse med køb af produkter eller ydelser eller booking af konsultation (ex. samtykke til opbevaring af journaloplysninger).
  • Fra andre kilder der er offentligt tilgængelige f.eks. sociale medier.
  • Mine databehandlere er Easyme, Terapeutbooking og Stripe.

Behandlingsgrundlag:

Det er nødvendigt for mig at ligge inde med disse oplysninger så jeg kan:

  • Sikre at du kan modtage den ydelse du har købt.
  • Overholde en retlig forpligtelse f. eks. i henhold til bogføringsloven/journalpligt.
  • Gøre dig opmærksom på hvad jeg kan hjælpe dig med/Markedsføre mine produkter

Modtagere:

Jeg kan kun videregive dine personoplysninger under følgende omstændigheder og til følgende databehandlere:

  • Stripe til betaling af produkter og ydelser.
  • Easyme til håndtering af visse journaloplysninger, booking og køb af produkter og email nyhedsbreve.
  • Terapeutbooking til sikker opbevaring af journaloplysninger i forbindelse med konsultation.

Jeg har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er min garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger

Opbevaring:

Jeg opbevarer dine personoplysninger så længe det er nødvendigt til de formål, der er nævnt:

  • I forbindelse med nyhedsbreve: Så længe et afgivet samtykke til at modtage markedsføring ikke er trukket tilbage, og jeg ikke er forpligtet til at opbevare personoplysningerne f. eks. i forbindelse med en retlig forpligtelse.
  • I forbindelse med køb af ydelser eller produkter: I forbindelse med levering af mine produkter og tjenester vil jeg opbevare dine personoplysninger i op til 6 år efter afslutning af kundeforhold i henhold til bogføringsloven, med mindre der er specielle grunde til at opbevare informationerne i en længere periode, som f.eks fordi du har adgang til et online produkt du har købt.
  • Jævnfør journalopbevaringspligt for behandlere slettes journaloplysninger fra konsultationer tidligst, såfremt der ikke har været nogen fysisk eller telefonisk konsultation i 5 år, eller hvis det specifikt ønskes af klienten.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning:

Du kan altid kontakte mig for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger jeg ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til: Marianne Kirkskov, mobil 61694003, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., Amager Strandvej 112G, 5. th, 2300 Kbh. S, CVR 25648358

  • Hvis der er fejl i de oplysninger jeg har om dig, kan du altid bede om at få dem rettet, så jeg har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til mig på ovennævnte e-mailadresse.
  • Ønsker du ikke længere, at jeg skal behandle dine personoplysninger, eller at jeg skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende mig en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.
  • Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse  i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve og markedsføring kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.
  • Hvis du ønsker at klage over Stjernebroen Lægecenters behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Cookies

Sitet www.stjernebroen.dk bruger cookies til at tilpasse indhold og annoncer og til at analysere trafik. Jeg deler også oplysninger om din brug af websitet med mine partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Mine partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du samtykker til vores cookies, hvis du fortsætter med at anvende vores hjemmeside. Ønsker du ikke cookies, er du velkommen til at slå dem fra i din browser eller at forlade sitet.

Stjernebroen Lægecenter

v/ Marianne Camille Tiffanie Kirkskov
Raffinaderivej 8
Kløverbyen Kontorfællesskab
2300 København S

Telefon 6169 4003

Sociale medier

Find Stjernebroen på Youtube og Facebook

Galleri

452