Marianne mobilbanner

8 mdr sygemeldt med stress, nu er jeg fyldt med kærlighed. Og mit hovede har det meget bedre. Meget overvældende, rørende, varmende, afslappende og helt igennem fantastisk - Kærligst Pernille Kruuse
MK Banner2016 900
Kære Marianne. Tusind tak for sidst. Du er dog den mest skønne kvinde og helt vildt inspirerende... - Gitte Frydensbjerg (efter deltagelse i workshop)

Bestil Workshops & Homeparties

- læs anmeldelse af duftaften i Allerød Nyt.
- bestil Workshop eller Homeparty 61694003 Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
- se aktuelle workshops i kalenderen

Duftaften med healing for dig og veninderne - absolut guddommeligt! Læs evt. anmeldelse af duftaften i Allerød Nyt En aften/eftermiddag hvor jeg fortæller om healing, universets love - eller om andet efter aftale - og hvor alle får en personlig dufthealing, evt. med små beskeder/lyde/henvisninger eller andet - alt afhængig af kanaliseret information under seancen.                 
 
Vælg lykke nu!! Det er muligt – der er ingen grund til at vente! Lyder det for godt til at være sandt? Godt – så har du nu mulighed for at undersøge det selv. Dette er en intensiv work-shop for dig, der er parat til at vælge lykken. Dig der ønsker lykke og føler den ikke er til at få fat i! Du vil modtage vejledning, du vil blive healet (gruppe-healing), og du vil undervejs skabe din egen lykke-manual, som du kan bruge når du kommer hjem! Sidst men ikke mindst vil du få en personlig lykke-essens med hjem (kinesiologisk testet specielt til dig, f.eks. Bach´s blomstermedicin, div. energi-essenser der kan støtte din lykkefølelse hjemme.)

Guddommeligt Homeparty med kanalisering...: Om at finde din egen guddommelighed – eller opfinde den! Gør det sammen med dine venner på humoristisk men kærlig vis. Hvad tror du på – eller hvad kunne du tænke dig at tro på? Er der guddommelige love? Hvad er guddommeligt for dig? Hvis der er en gud, hvordan er han/hun/den/det så? Meditation/øvelser/oplæg. Kanalisering til gruppen. Du skal være indstillet på at komme frem med det du tænker, at lære nyt om dig selv og på fordomsfrihed!

Kinesiologi / Healing: Om terapiformerne med smagsprøver, visualisering mv.

Skjulte ressourcer: Oplæg/mini-foredrag om ressourcer. Alle har ressourcer, som er glemt eller gemt væk – både følelsesmæssige, tankemæssige, fysiske eller måske spirituelle. Deltagerne får hver testet en glemt ressource frem, som de med fordel igen kan tage i brug i deres liv. Efter dette en guidet meditation, hvor der fokuseres på at forstærke anvendelsen af den genfundne ressource.

Englenes visdom: Engle er ”på mode” lige nu – men du behøver ikke at tro på engle for at kunne bruge deres visdom til noget. Vi benytter os af vores egen måde at forstå og bruge de blide værdier og energier, som engle repræsenterer. Alle deltagere som ønsker det får testet et englekort frem – et generelt kort eller et kort, der giver vejledning i forhold til et specifikt emne. Hvordan har du lyst til at bruge det, som kortet fortæller om? Måske viser nye muligheder sig – f.eks. for mere glæde, selvaccept eller andet.

Dig og dit spædbarn:At kommunikere med dit spædbarn. At se på dit barn som et fuldt kompetent individ – en ligeværdig partner. Børn som energi-opsamlere i familien. Den ny tids børn – har børn andre behov i forhold til tidligere? Jeg bruger både min baggrund som praktiserende læge og som kinesiolog. Børnene er velkomne til at være med . Hvis det ønskes gives kinesiologisk mini-test af 1-2 spædbørn – f.eks. af hvilken følelse barnet gerne vil ”fortælle” forældrene, at det har.

Workshops kan arrangeres i min klinik eller hos dig. Varighed og pris efter aftale. Minimum 5 deltagere og max. 10 deltagere. Der vil indgå en kort pause i forløbet, hvor du selv kan bestemme, om der skal være lidt kage eller snacks. I fællesskab finder vi frem til et emne, der passer jeres gruppe. Ring og lad os tale om det! Glæder mig til at komme ud til jer!

Stjernebroen Lægecenter

v/ Marianne Camille Tiffanie Kirkskov
Raffinaderivej 8
Kløverbyen Kontorfællesskab
2300 København S

Telefon 6169 4003

Sociale medier

Find Stjernebroen på Youtube og Facebook

Galleri

452