Marianne mobilbanner

8 mdr sygemeldt med stress, nu er jeg fyldt med kærlighed. Og mit hovede har det meget bedre. Meget overvældende, rørende, varmende, afslappende og helt igennem fantastisk - Kærligst Pernille Kruuse
MK Banner2016 900

Ikke mindre end fantastisk... - foredrag Stjernebroens Sundhedsskole, sept. 08

Hej Marianne

I skrivende stund er jeg stadig helt høj af dit foredrag her til aften. Det var fantastisk. Jeg havde mest lyst til at sidde med åben mund og polypper, alene af den årsag, at der så var en sprække mere åben hos mig, som bare kunne suge og suge til mig. Utrolig mange ting faldt på plads for mig under dit foredrag, og da jeg kom hjem samlede jeg folk omkring mig og fortalte løs ud fra mine notater.

Jeg synes blot det er synd at dine budskaber kun kom ud til så lille en kreds. Emnet om sundhed er jo vigtigt, og jeg synes du evner at fremlægge og forklare på en fantastisk måde qua din gode uddannelse og al det du har snuset til. Du fanger dit publikum – Jeg mener at du har potentiale til at gå ud til et langt bredere publikum. Du ville være et oplagt valg som en pendant til f.eks. ”Lægens brod” på landsdækkende tv. Jeg synes virkelig du brænder igennem – Især fordi man kan mærke at du brænder for det her, og så er du dejlig fri og ikke manipulerende i din adfærd.

Det synes jeg blot du skulle vide..

 

Mange kærlige og taknemmelige hilsner

Helle

Stjernebroen Lægecenter

v/ Marianne Camille Tiffanie Kirkskov
Raffinaderivej 8
Kløverbyen Kontorfællesskab
2300 København S

Telefon 6169 4003

Sociale medier

Find Stjernebroen på Youtube og Facebook

 

KURSUSLOGIN

 

Galleri

452