Marianne mobilbanner

8 mdr sygemeldt med stress, nu er jeg fyldt med kærlighed. Og mit hovede har det meget bedre. Meget overvældende, rørende, varmende, afslappende og helt igennem fantastisk - Kærligst Pernille Kruuse
MK Banner2016 900

Telefonkanalisering: NU giver det her lige pludselig så meget mening: At det er inden i mig og ikke udenfor, jeg skal finde roen og kærligheden til mig selv.

"Kære Marianne - Tusind tak. Jeg mærkede varme, nærmest som feber da du startede. Blev rørt i hjertet til tårer, da du nævnte Maria.

Det var anderledes, end jeg havde forventet. Og det ment positivt. At jeg faktisk altid har været fremmed i min krop og altid har søgt uden for min krop, det fysiske sted at bo, i relationer osv. Kombineret med den indre selvkritik, tanker der kørte i ring omkring, hvad jeg nu havde sagt eller gjort forkert. Bundet knuder på mig selv for at være ”rigtig og elsket”.

Jeg har været i rigtig, rigtig meget terapi, selvudvikling osv gennem mange år. NU giver det her lige pludselig så meget mening og en følelse af forståelse. At det er inden i mig og ikke udenfor, jeg skal finde roen og kærligheden til mig selv. Det er så indlysende, og alligevel har jeg ikke oplevet og mærket det før i dag.

En stærk, kærlig, blid, lyserød energi, hvor varmen skiftede til en behagelig kulde på hele bagsiden af kroppen, specielt overkroppen, nakke og hoved. Og så oplevede jeg, en stor hvid hund ved min venstre side, der så kærligt med skrå sort/brune øjne, der gav en ro og en glæde, sådan: Ja, dejligt nu skal vi snart ud og opleve naturen sammen. Mærker stadig energien. Igen tusind tak Marianne."

- Kærligst Kirsten Mortensen

Stjernebroen Lægecenter

v/ Marianne Camille Tiffanie Kirkskov
Raffinaderivej 8
Kløverbyen Kontorfællesskab
2300 København S

Telefon 6169 4003

Sociale medier

Find Stjernebroen på Youtube og Facebook

 

KURSUSLOGIN

 

Galleri

452