Marianne mobilbanner

8 mdr sygemeldt med stress, nu er jeg fyldt med kærlighed. Og mit hovede har det meget bedre. Meget overvældende, rørende, varmende, afslappende og helt igennem fantastisk - Kærligst Pernille Kruuse
MK Banner2016 900

Magiske Hverdagsgudinder ONLINEkursus: "Disse udvidelser og energier jeg har modtaget fra dig, har virkelig hjulpet mig på et enestående plan"

”Kære Marianne. Tak for at have været med på denne forunderlige rejse. Jeg har mediteret i 30 år men efter Magiske Hverdagsgudinder-kurset er jeg meget hurtigere nede i kroppen, og modtager beskeder og får det jeg har brug for den dag. 

Disse udvidelser og energier jeg har modtaget fra dig, har virkelig hjulpet mig på et enestående plan. Særligt fordi jeg har haft et helt utroligt hårdt år. Har mistet min sjæle ven, kæreste, for nøjagtig et år siden og efterfølgende to meget tætte, spirituelle veninder. Især har jeg været fantastisk glad for plantemedicin* på magisk vis. Det er så godt for mig, fordi jeg har haft polio og derfor har smerter. Jeg har hørt plante-medicin-meditationen / healingen fra session 3, mange, mange gange, og det hjælper mig hver gang.

Allerede fra første session var jeg bare så høj. Under meditationen, og også det efterfølgende, var jeg som i ekstase. Det bare væltede ned over mig med healing, omstrukturering af celler, energier mm. Jeg flød rundt i farverne i begyndelsen.

Jeg er så glad for at materialet er tilgængeligt i et år. Jeg vil dykke ned i det igen igen. Og ja, jeg har i mange år bedt til at få hjælp til forskelligt, med stor held, men din metode har udvidet emnerne. Det er noget af det jeg ser frem til at udrette, øve mig på i det nye år.

Jeg fandt aldrig ud af hvordan jeg kunne skrive til dig, under sessionerne, så jeg fik aldrig stillet spørgsmål eller kommentarer online. Bad bare til at det jeg havde på sinde, kom op, og ja, hver gang fik jeg svar uden selv at spørge. Stort ikke?

Jeg har været søgende og har en stor tro på universets hjælpere. Har ofte kontakt til de store mestre, så der har ikke været noget af det du har udsendt, fortalt om, som ikke har været forstået eller troet på. Tværtimod har det været så skønt at du også har besøg af Maria Magdalena med flere. 

Du har fået en stor gave fra universet med dig i dette liv, og jeg er dybt taknemmelig over at være en af dem, som har modtaget noget af det, du mestrer. SÅ STORT!

Får lige lyst til at fortælle at jeg er uddannet Bio Kinesiolog for 25 år siden, hvor vi gik dybt, også tilbage til tidligere liv mm. Har efterfølgende også både være i meditationsgruppe i ca 20 år – og været føl under clairvoyance uddannelse – begge dele hos virkeligt fantastiske, dygtige og kendte folk, men det DU LAVER er helt unikt. Hold da op hvor er det flot og fantastisk hvad du får sendt til os.

Så endnu engang, af hjertet tak for hvad du har lært mig.”

-   Pia Frank

 

Stjernebroen Lægecenter

v/ Marianne Camille Tiffanie Kirkskov
Raffinaderivej 8
Kløverbyen Kontorfællesskab
2300 København S

Telefon 6169 4003

Sociale medier

Find Stjernebroen på Youtube og Facebook

 

KURSUSLOGIN

 

Galleri

452