Marianne mobilbanner

8 mdr sygemeldt med stress, nu er jeg fyldt med kærlighed. Og mit hovede har det meget bedre. Meget overvældende, rørende, varmende, afslappende og helt igennem fantastisk - Kærligst Pernille Kruuse
MK Banner2016 900

Magiske Hverdagsgudinder (ONLINE kursus): "På arbejdet har jeg fået de arbejds opgaver, jeg holder allermest af"

"Kære Marianne - tusind tak for dit online forløb, som har været meget spændende og lærerigt. Jeg hoppede på, når jeg kom hjem fra undervisning. Det har undret mig, at selv om jeg kom midt i et forløb, har jeg kunne mærke energien strømme i mod mig. Hvad er der sket?

  • På arbejdet har jeg fået de arbejds opgaver, jeg holder allermest af. Det er ikke længere noget med overarbejde, det hele passer, med at folk selv har aflyst, så der bliver plads til det, jeg synes er sjov.
  • Jeg har altid godt kunne lide farver på tøj, men pga lidt tagen på i vægt, var jeg begyndt, at bruge mere dæmpede farver (grå, sorte bukser). Tænk - det kan jeg slet ikke få på efter mødegangen omkring farver. Må skifte til alt mit røde tøj, nogle gange lysblå/ mørkeblå. 
  • Plastervirksomhed og det at hjælpe folk har fået et boost
  • Den største oplevelse var til Allehelgen, hvor jeg var til Gudstjeneste i Løkken kirke. Da præsten går på talerstolen, kan jeg mærke den varme prikkende energi, som også kommer ved dine meditationer. Lige efter kommer lyset igennem vinduet og rammer ned på mig. Jeg kigger mig omkring, men det rammer kun mig. Jeg er badet i lys under hele prædiken.
  • I aftes sidder jeg og skal finde en mail adresse - så indkommer der en SMS fra vedkommende og vi får udvekslet besked, og selvfølgelig har jeg plads i min kalender dagen efter.

Der er magi i luften. Endnu engang tusind tak dit rare væsen og imødekommende måde at guide på."

 - Tove Pedersen

Stjernebroen Lægecenter

v/ Marianne Camille Tiffanie Kirkskov
Raffinaderivej 8
Kløverbyen Kontorfællesskab
2300 København S

Telefon 6169 4003

Sociale medier

Find Stjernebroen på Youtube og Facebook

 

KURSUSLOGIN

 

Galleri

452