Marianne mobilbanner

8 mdr sygemeldt med stress, nu er jeg fyldt med kærlighed. Og mit hovede har det meget bedre. Meget overvældende, rørende, varmende, afslappende og helt igennem fantastisk - Kærligst Pernille Kruuse
MK Banner2016 900

Magiske Hverdagsgudinder (ONLINE kursus): "...hvilken energi du kan formidle - jeg bliver helt rørt bare ved at skulle skrive om det..."

"Det har været en spændende rejse at deltage i Magiske Hverdagsgudinder på flere måder. Først var der det tekniske om hvordan det ville forløbe: Jeg klarede det, det var lettilgængeligt. På det åndelige plan fungerede det stærkt, hvilken energi du kan formidle. Jeg bliver helt rørt bare ved at skulle skrive om det. Jeg fanger din energi meget tæt, ved ofte hvad du har på sinde inden du udtaler det. Jeg glæder mig til at genhøre det hele igen. Én af øvelserne bruger jeg rigtigt meget - Har brugt den i forbindelse med et meditations forløb. Den er bare så stærk. PS: I dag fik jeg flere roser for noget arbejde. Første gang var jeg lige ved at gøre som jeg plejer: ”det var da ikke noget...” - men mærkede så Hverdagsgudinden og sagde tak m.m. Det kunne jeg så variere, da de næste kom og gav ros."

- Anne-Marie

Stjernebroen Lægecenter

v/ Marianne Camille Tiffanie Kirkskov
Raffinaderivej 8
Kløverbyen Kontorfællesskab
2300 København S

Telefon 6169 4003

Sociale medier

Find Stjernebroen på Youtube og Facebook

 

KURSUSLOGIN

 

Galleri

452