Marianne mobilbanner

8 mdr sygemeldt med stress, nu er jeg fyldt med kærlighed. Og mit hovede har det meget bedre. Meget overvældende, rørende, varmende, afslappende og helt igennem fantastisk - Kærligst Pernille Kruuse
MK Banner2016 900

Meditationsaften/CD: Jeg har stort udbytte af, at du fortæller om, hvad der rører sig i universet.

"Jeg nyder dine healingsaftner. Jeg har stort udbytte af, at du fortæller om, hvad der rører sig i universet. Det giver som oftest stor mening for mig, på den måde at jeg får en oplevelse af, at det ikke kun er mit personlige, der er i spil; men at jeg sanser også det mere universelle, og det giver mig en ro i det personlige felt. Mht i torsdags så havde jeg under healingen en følelse af, at min hovedbund blev helt elektisk dernæst bredte der sig en kolosal varme ud i hele min krop og jeg blev fuldstændig tung- behagelig tung i hele kroppen. 
Jeg står i en sorgfuld situation lige nu, hvor man kan sige at fortid er blevet nutid. Healingen og din CD som jeg lytter til herhjemme, hjælper mig med at rumme og være med det, der er. Indtil jeg har vished om, hvad jeg skal gøre. Efter i torsdags er min proces kommmet et nyt sted hen."
 
- Kærlig hilsen Annette

Stjernebroen Lægecenter

v/ Marianne Camille Tiffanie Kirkskov
Raffinaderivej 8
Kløverbyen Kontorfællesskab
2300 København S

Telefon 6169 4003

Sociale medier

Find Stjernebroen på Youtube og Facebook

 

KURSUSLOGIN

 

Galleri

452