Marianne mobilbanner

8 mdr sygemeldt med stress, nu er jeg fyldt med kærlighed. Og mit hovede har det meget bedre. Meget overvældende, rørende, varmende, afslappende og helt igennem fantastisk - Kærligst Pernille Kruuse
MK Banner2016 900

Tekst om tilgivelse: Jeg har følt mig ensom og skyldig indtil jeg læste dine ord...

Kære Marianne

Jeg skriver til dig fordi du skal vide at du har betydet helt enormt meget for, at jeg har fået det godt med mig selv.

Jeg har brugt masser af tid ved psykolog men det har ikke hjulpet mig ift den styrke jeg har fået med dine ord i baghovedet.

Jeg er kommet til et sted i mit liv, hvor jeg nu ved at der venter mig en masse godt og at jeg har fantastisk meget kærlighed at give til de mennesker jeg møder på min vej.

Jeg har i det meste af mit liv troet, at jeg var et dårligt menneske, en der kunne finde på at lyve om at have ondt i maven for at få opmærksomhed, en der bare kunne aflure koderne til hvordan man kunne få folk til at synes om sig. I lang tid har jeg ikke kunne tilgive mig selv for at jeg havde løjet om to vigtige episoder i mit liv, jeg har følt mig så ensom og skyldig pga løgnene, indtil jeg læste dine ord om at tilgive sig selv. Det har virkelig gjort en forskel. Tusind tusind tak for dine meget meget kloge ord.

Offeret i mig (den del af mig, der har lidt under at tro, at jeg ikke var værdig til andres kærlighed eller anerkendelse) har næsten tilgivet mig selv, fordi det er helt tydeligt, at jeg bare manglede omsorg og opmærksomhed og tilladelse til at være andet end glad som barn. Jeg gjorde blot mit bedste for at få kærlighed og opmærksomhed fra mine forældre.

Kh M

(PS: M har ikke været til behandling hos mig men er blevet helet ved at læse og "indtage" den universelle energi der gives i en af mine tekster specifikt om TILGIVELSE, - se her: Guder, sundhed & sandhed...)

Stjernebroen Lægecenter

v/ Marianne Camille Tiffanie Kirkskov
Raffinaderivej 8
Kløverbyen Kontorfællesskab
2300 København S

Telefon 6169 4003

Sociale medier

Find Stjernebroen på Youtube og Facebook

 

KURSUSLOGIN

 

Galleri

452