Marianne mobilbanner

8 mdr sygemeldt med stress, nu er jeg fyldt med kærlighed. Og mit hovede har det meget bedre. Meget overvældende, rørende, varmende, afslappende og helt igennem fantastisk - Kærligst Pernille Kruuse
MK Banner2016 900

Healing: Sygemeldt med stress - nu er jeg fyldt med kærlighed...

Jeg bliver simpelthen nødt til at dele en helt fantastisk oplevelse jeg har haft idag hos Marianne Kirkskov i stjernebroen.

Jeg har nu været sygemeldt med stress i knap 8 måneder og er ved at være temmelig desperat efter at få min "gamle fungerende hjerne" tilbage. Jeg har gjort alt det rigtige: sund kost, motion, ro og meditation, men der mangler ligesom noget.

Marianne healede mig i en times tid og hold da op for en oplevelse - jeg kan ikke sætte andre ord på end at det var meget overvældende, rørende, varmende, afslappende og helt igennem fantastisk - alt hvad hun sagde kunne jeg bruge til noget - jeg føler mig nu fyldt med kærlighed til mig selv og verden og klar til at gå min egen vej, hvor den nu fører mig hen. Og ikke mindst har mit hoved det meget bedre.Skal selvfølgelig derop til opfølgning om et par uger.  

Kh Pernille Kruse

Stjernebroen Lægecenter

v/ Marianne Camille Tiffanie Kirkskov
Raffinaderivej 8
Kløverbyen Kontorfællesskab
2300 København S

Telefon 6169 4003

Sociale medier

Find Stjernebroen på Youtube og Facebook

 

KURSUSLOGIN

 

Galleri

452