Marianne mobilbanner

8 mdr sygemeldt med stress, nu er jeg fyldt med kærlighed. Og mit hovede har det meget bedre. Meget overvældende, rørende, varmende, afslappende og helt igennem fantastisk - Kærligst Pernille Kruuse
MK Banner2016 900

Efter 1 healing, 72 årig kvinde: Smerterne i maven helt væk - Jeg er meget gladere...

70-årig kvinde som var trist, ked af det og med lav energi og tilbagevendende smerter i maven.

Havde også problemer med rygsmerter og mærkede en slags ”pladsmangel” mellem brystkassen og hoften. Det med ryggen havde varet i mange år – husker at hun som 47-årig følte det som at ”energien blev suget ud af hænder og fødder”.  Under behandlingen (healing, juni 2013) kunne hun mærke, at der kom en følelse af mere plads – blev ligesom ”dejligt bred” over brystkassen, og der kom ny energi til stede.

Effekt efter én behandling:  ”Alle omkring mig – incl. mig selv – har bemærket stor forandring…. Jeg fik det meget bedre med det samme”

Ved 2. behandling 4 mdr. senere fortæller hun, at hun efter første behandling (healing) fik det meget bedre med det samme. Smerterne i maven forsvandt faktisk helt og har ikke været der siden. Ægtefællen havde bemærket at hun pludselig var blevet meget gladere, og fysioterapeuten havde bemærket: ”Du er jo helt åbnet op nu i din venstre skulder!” Og selv beretter hun ligeledes at hun med det samme havde mærket en væsentlig forbedring. Hun var meget tæt på at aflyse en planlagt operation for galdesten, fordi der jo ikke længere var smerter.

Denne beskrivelse er skrevet af mig (Marianne Kirkskov) og godkendt af klienten ("MP")

Stjernebroen Lægecenter

v/ Marianne Camille Tiffanie Kirkskov
Raffinaderivej 8
Kløverbyen Kontorfællesskab
2300 København S

Telefon 6169 4003

Sociale medier

Find Stjernebroen på Youtube og Facebook

 

KURSUSLOGIN

 

Galleri

452