Marianne mobilbanner

8 mdr sygemeldt med stress, nu er jeg fyldt med kærlighed. Og mit hovede har det meget bedre. Meget overvældende, rørende, varmende, afslappende og helt igennem fantastisk - Kærligst Pernille Kruuse
MK Banner2016 900

Foredrag: Så stærk en healing under dit foredrag - jeg er smertefri!

Kære Marianne

Tusind tak for en dejlig aften i Kolding i mandags.Jeg vil gerne fortælle dig om mit lille mirakkel som er stort for mig, Jeg har i ca. en månedstid haft problemer med smerter i mine ben. Det startede med forstrækning i det ene ben og satte sig til en knæskade i foråret. Fra min læge i andet besøg i september, fik jeg at vide at det er gigt og jeg kunne tage nogle piller. og jeg kunne få en henvisning til fys.Da smerterne bredte sig til det andet ben,og jeg næsten ikke kunne komme ud af sengen, fik jeg 3 behandlinger hos en kiroprakter. Han satte ryggen på plads, men det var ikke godt. Så fik jeg en god behandling hos en kinisolog i Vejle og mærkede en bedring, men stadig humpede jeg..Fredag i sidste uge fik jeg så en rigtig god behandling hos Bill som er læge og akupunktør i bl.a. Kolding. Det var rigtigt godt og jeg kunne mærke hvordan spændingerne løsnede, smerterne blev mindre og jeg kunne gå uden at halte.

Så kommer du og giver så stærk en healing i salen under dit foredrag i Kolding. Jeg mærkede det meget stærkt og har siden været smertefri og er blevet mig selv igen. Det er da fantastisk og jeg er dig dybt taknemmelig. Jeg har det så godt.

Med venlig hilsen Elin Hansen

Stjernebroen Lægecenter

v/ Marianne Camille Tiffanie Kirkskov
Raffinaderivej 8
Kløverbyen Kontorfællesskab
2300 København S

Telefon 6169 4003

Sociale medier

Find Stjernebroen på Youtube og Facebook

 

KURSUSLOGIN

 

Galleri

452