Marianne mobilbanner

8 mdr sygemeldt med stress, nu er jeg fyldt med kærlighed. Og mit hovede har det meget bedre. Meget overvældende, rørende, varmende, afslappende og helt igennem fantastisk - Kærligst Pernille Kruuse
MK Banner2016 900

Foredrag: ...du forbandt de gamle præstinders visdom med den moderne læge!

Kære Marianne.

Du er bare så fantastisk- og får det bedste frem i os alle. Det må da kaldes lys og kærlighed. Tak for det.

Du er en modig kvinde, der ved eksempler  fra dig selv får os til at forstå " at der skal graves", at " man kan smide sig på gulvet og græde", - og det er bare det. Det er en del af menneskelivet.

Men bagved er der en hensigt+ frekvens der bare kan gøre en forskel.  Du brugte det og jeg har brugt det hver dag siden i lørdags (= workshop).

Ved du at du burde skrive en bog, eller være klar på, at det du kan er det som gode forfattere skriver om i det store udland!

Vi vil gerne have en dansker der skriver det-  og som fortæller om det feminine og sensitive univers og tør vedgå at sensitivitet er en stor brugbar og sund ressource.

Jeg mediterede igen i dag og fik dit foredrag at se, som en pyramide, 3 diminisional og som blev forvandlet til en diamant.

Det var som du formåede at forbinde de gamle præstinders visdom med den moderne læge. Flot gået.
kærlig hilsen Ulla

(Note: Ulla skrev til mig efter at have deltaget i Workshop om multidimensionalitet, Skanderborg, og foredrag  "At turde ikke at ville nøjes..." - om at være spirituel læge, Kolding.)

Stjernebroen Lægecenter

v/ Marianne Camille Tiffanie Kirkskov
Raffinaderivej 8
Kløverbyen Kontorfællesskab
2300 København S

Telefon 6169 4003

Sociale medier

Find Stjernebroen på Youtube og Facebook

 

KURSUSLOGIN

 

Galleri

452