Marianne mobilbanner

8 mdr sygemeldt med stress, nu er jeg fyldt med kærlighed. Og mit hovede har det meget bedre. Meget overvældende, rørende, varmende, afslappende og helt igennem fantastisk - Kærligst Pernille Kruuse
MK Banner2016 900

4 årig pige 1: Rask efter 2 år med tilbagevendende feber, 2012

(kinesiologi/healing)
Hej Marianne.

Jeg var forbi med min datter S. (4 år gammel) i starten af december for behandling af hendes febertilfælde. Og jeg tror endelig at vi har fundet den rigtige behandlingsform. For hun blev syg to dage efter med meget høj feber, og siden da har hun ikke haft sine febertilfælde. Det er nu to måneder siden hun blev rask, og vi har ikke haft så lang en friperiode. Hun har så til gengæld haft andre sygdomme, bla. en omgang med snot og hoste, og det er også bemærkelsesværdigt, da hun i nu to år stort set aldrig har været forkølet. Så det er helt rart at se at hun nu kan have en almindelig børnesygdom. :o)

Samtidig har hun været mindre øm under fødderne når vi var til zoneterapi, det svinger lidt, men nu kan vi nøjes med hver fjortende dag/3. uge uden at hun bliver voldsomt øm.

Jeg håber virkelig det er din behandling som har skubbet hende i den rigtige retning, for vi ønsker jo at hun slipper af med det.

Og derfor vil jeg gerne have en ny tid, så vi kan følge op på den første behandling.

Med venlig hilsen

JA
Group Financial Manager

Stjernebroen Lægecenter

v/ Marianne Camille Tiffanie Kirkskov
Raffinaderivej 8
Kløverbyen Kontorfællesskab
2300 København S

Telefon 6169 4003

Sociale medier

Find Stjernebroen på Youtube og Facebook

 

KURSUSLOGIN

 

Galleri

452