Marianne mobilbanner

8 mdr sygemeldt med stress, nu er jeg fyldt med kærlighed. Og mit hovede har det meget bedre. Meget overvældende, rørende, varmende, afslappende og helt igennem fantastisk - Kærligst Pernille Kruuse
MK Banner2016 900

NES scanning - klientresultater i Stjernebroen 2011

 
Stjernebroens eksempler på effekter:
 
  • 51-årig kvinde med kronisk bindevævssygdom samt Addison (kronisk sygdom), efter 3. NESscan:

    Overordnet set markant forbedring af almene tilstand jf. patienten selv. Større udholdenhed og alment overskud, færre muskelsmerter, mindre behov for hvile, større spontanitet og færre følelsesudbrud. Var f.eks. på havearbejde og opdagede at der ikke var de sædvanlige efterfølgende muskelsmerter. Klar bedring af nakke, øget bevægelighed. (Denne tekst er læst og godkendt af klienten.)

  • Teenager: Stærk reduktion af kroniske lændesmerter efter 1 md. med dråberne.
  • Ældre medborger med for lille vægt: Taget 4 kg på i løbet af 1 md.
  • Kvinde: Efter 1 md. mere udadvendt, begyndt sport og flere sociale aktiviteter.
  • Kvinde m. mangeårige kroniske smerter og muskeltræthed: Mere energi og udholdenhed i muskler, mere glæde, mindre brug af smertestillende, andre i omgangskredsen har bemærket denne forandring.
  • Yngre kvinde med kronisk håndeksem: Efter 2 mdr. mod sædvane intet sygefravær pga. hænderne. Bedring af hænder og større tiltro til at kunne forblive i det valgte erhverv.
     

Ovenstående korte angivelser er forfattet af Marianne CT Kirkskov udfra personlige erfaringer med egne NES-klienter i Stjernebroen Lægecenter.

Stjernebroen Lægecenter

v/ Marianne Camille Tiffanie Kirkskov
Raffinaderivej 8
Kløverbyen Kontorfællesskab
2300 København S

Telefon 6169 4003

Sociale medier

Find Stjernebroen på Youtube og Facebook

 

KURSUSLOGIN

 

Galleri

452