Marianne mobilbanner

8 mdr sygemeldt med stress, nu er jeg fyldt med kærlighed. Og mit hovede har det meget bedre. Meget overvældende, rørende, varmende, afslappende og helt igennem fantastisk - Kærligst Pernille Kruuse
MK Banner2016 900

Mesterlære: "Det er fantastisk at opleve at så stærk energi opstår, når vi er flere samlede..." 2011

Kære Marianne.

Tak for to berigende, følelsesmæssige stærke og indsigtsfulde dage på dit kursus i mesterlære.

Personligt har jeg fået meget ud af indholdet på disse dage. De ting du præsenterede for os, gav rigtig meget mening for mig.

Jeg har længe holdt mig orienteret i det du tilbyder via din hjemmeside, men selv om der har været mange spændende ting, jeg godt har kunnet tænke mig at deltage i, har tidspunktet ikke været det rigtige før nu.

Jeg har nu fået hjælp til at slutte FRED med min forestilling om at det er for sent for mig, at gå i gang med og videreudvikle mig på bl.a. det spirituelle område, så jeg kan bruge det til at hjælpe andre. Jeg har nu fået ro i mig selv til at lade tingene komme, når jeg er klar til det.

Det har været meget stort og følelsesladet for mig at opleve og blive bevidst om, at det jeg har ønsket eller drømt om at være en del af ( være i kontakt med de universelle kræfter) er noget jeg allerede har i mig. Jeg har opnået ACCEPT af dette, og at jeg udvikler det mere og mere, hvis jeg selv giver det lov og plads i mit liv . Fantastisk og en kæmpe gave

Jeg har fået at vide, at jeg skal arbejde med min feminine/følelsesmæssige side af mig selv, for at bringe harmoni i mine feminine/maskuline energier. Dette har  jeg været bevidst om, men ikke vidst hvordan jeg skulle gribe det an. Det føler jeg nu, at jeg kan komme videre med.

Jeg har ligeledes fået svar på andre sammenhænge, som har krydset min vej.

Jeg har på disse to dage fået samlet endnu flere brikker til mit livs puslespil, og fået indsigt og forståelse, som jeg føler vil åbne nye spændende døre for mig. Jeg føler, at jer er på vej op ad næste trin på min udviklingstrappe.

Jeg føler at det er en stor gave, at have mødt dig, og kunne nyde godt at dine fantastiske evner.

Det er helt sikkert ikke sidste gang, at jeg vil drikke at ”dit nektars bæger”.

Det er fantastisk at opleve at så stærk energi opstår, når vi er flere samlede. Det har hjulpet mig til at være mere bevidste om at føle efter budskaber, også når hverdagen bliver hektisk og ”almindelig”.

Til sidst vil jeg lige kommentere at vi endte op med 2 lørdage i stedet for en samlet weekend. Det fandt jeg faktisk var meget positivt, fordi det gav mere tid til at reflektere mellem de 2 gange. Og så var der stadig noget tilbage af weekenden J

På gensyn d. 17.5.

Med kærlig hilsen

B. 

Stjernebroen Lægecenter

v/ Marianne Camille Tiffanie Kirkskov
Raffinaderivej 8
Kløverbyen Kontorfællesskab
2300 København S

Telefon 6169 4003

Sociale medier

Find Stjernebroen på Youtube og Facebook

 

KURSUSLOGIN

 

Galleri

452