Marianne mobilbanner

8 mdr sygemeldt med stress, nu er jeg fyldt med kærlighed. Og mit hovede har det meget bedre. Meget overvældende, rørende, varmende, afslappende og helt igennem fantastisk - Kærligst Pernille Kruuse
MK Banner2016 900

CD: Nogle helt skønne og varme energier - jeg kneb en tåre

1
 

Kære Marianne

 

Og tak for hurtig modtagelse af CD, og hvor er den vidunderlig at lytte til, der er virkelig gang i nogle helt skønne og varme energier.

Og jeg må indrømme, at lige da jeg hørte din stemme kneb jeg en tåre. Det er en dejlig varm og omsorgsfuld stemme du taler med, rigtig dejligt at lytte til.

 

Stor bamse-knus til dig fra Gunhild
 
2

Kære Marianne

 

Nu har jeg faktisk gået og lyttet til CDen nogle gange, hvor jeg har været igang med forskellige gøremål. For mig virker det sådan, at jeg lytter "mere" opmærksomt til det du siger, d.v.s. jeg falder ikke i søvn, det kan godt hænde sig, hvis jeg lægger mig. Det er mange gode ting du sætter gang i.

 

Nå, det var noget jeg opdagede, da jeg gik og lyttede til Nuets Kraft, hvor de anbefaler, man lytter, imens man er igang med andre gøremål og det virker godt for mig. Jeg vil selvfølgelig også lytte til Solens hænder til en god afslappende meditation.

 

Kærlige hilsner fra

Gunhild

 

Stjernebroen Lægecenter

v/ Marianne Camille Tiffanie Kirkskov
Raffinaderivej 8
Kløverbyen Kontorfællesskab
2300 København S

Telefon 6169 4003

Sociale medier

Find Stjernebroen på Youtube og Facebook

 

KURSUSLOGIN

 

Galleri

452