Marianne mobilbanner

8 mdr sygemeldt med stress, nu er jeg fyldt med kærlighed. Og mit hovede har det meget bedre. Meget overvældende, rørende, varmende, afslappende og helt igennem fantastisk - Kærligst Pernille Kruuse
MK Banner2016 900

Tilbagemelding CD - fra Tina

Kære Marianne

Mange tak for en rigtig dejlig CD. Her kommer lidt tilbagemelding på den:

Kærlighedens sværd”
Indledningen var supergod og gav mig en fin jordforbindelse og en mere fri vejrtrækning. Visualiseringen gav mig en god tyngde i kroppen. Jeg følte mig meget tilstede i mig selv. 

Oasen”
Specielt visualiseringsdelen med den grønne farve virkede godt for mig. Jeg følte mig meget fredfyldt og rummelig bagefter.

Urbs Solaris – Solens Hænder”
"Solens Hænder" gav mig en kærlig følelse i kroppen og en følelse af samhørighed.

"Silent Healing" 
Jeg følte, der var en god healing. Jeg mærkede det som en summen i kroppen samtidig med, at jeg følte meget glæde og følte mig meget afslappet.

Jeg tror, den første visualisering vil fungere rigtig fint for mig i situationer, hvor jeg føler mig forvirret og uklar omkring, hvad jeg skal. Og også i situationer, hvor jeg ikke føler, jeg er helt tilstede i kroppen. Jeg kunne forestille mig, at jeg vil bruge "Silent Healing", når jeg har noget specifikt, jeg gerne vil heales for.
Alle tracks fik mig til at føle mig meget veltilpas og afslappet. 

Jo, jeg vil anbefale CD'en til en veninde, jeg tror, vil kunne have god gavn af den.

K. har endnu ikke nået at høre hele CD'en. Men han har hørt "Oasen" og "Urbs Solaris". Han synes, det er 2 rigtig dejlige visualiseringer, som fik ham til at slappe godt af.

I øvrigt vil jeg også sige, at din stemme passer rigtig godt til visualiseringerne. Det var en rigtig god oplevelse. Så en stor tak for en skøn CD, som jeg er sikker på, at både K. og jeg kommer til at benytte os meget af.

Kh, Tina

Stjernebroen Lægecenter

v/ Marianne Camille Tiffanie Kirkskov
Raffinaderivej 8
Kløverbyen Kontorfællesskab
2300 København S

Telefon 6169 4003

Sociale medier

Find Stjernebroen på Youtube og Facebook

 

KURSUSLOGIN

 

Galleri

452