Marianne mobilbanner

8 mdr sygemeldt med stress, nu er jeg fyldt med kærlighed. Og mit hovede har det meget bedre. Meget overvældende, rørende, varmende, afslappende og helt igennem fantastisk - Kærligst Pernille Kruuse
MK Banner2016 900

Tilbagemelding CD - fra Gunvor, overlæge

Til Lykke med et usædvanlig flot resultat. Den er helt overvældende dejlig, meget bedre end jeg havde forestillet mig muligt. Ikke sådan forstået at jeg ikke troede at den ville blive god, men SÅ GOD.

 
Overordnet er din stemmeføring og betoning meget tilladende til overgivelse, kærlig, tryghedsskabende, al rummende. Flot at du forstår at bringe nærvær, nuet  ind så det virkelig opleves og tilliden og troen på at det virkelig sker (ikke kun vil ske - men faktisk SKER lige NU). Der skabes åbning så kærligheden kan tages ind. Jeg føler ubetinget tillid, føler mig vejledt, båret og hjulpet. Får også følelsen at at være værdsat og af værdi også for andre. Og at det er tilladt uden skyld eller skam. Får følelse at at være en del af universet, at høre til på lige fod med andre. Og tilladelse til at tage imod den kærlighed som gives og at det er fint at give sig selv omsorg også.  Der er også trøst at hente. 
 

Underlægningsmusikken er vidunderlig, understøtter det jeg skriver ovenfor og din stemme.  Den også meget "lys og let og glædesfuld" i stemningen. Teknisk er den ligeledes helt perfekt, lydene fra syngeskål/ klokke er smukke, musikken toner smukt ud og Tracks er rigtig flotte.

Jeg var træt da indspilningen var, og lagde ikke i så høj grad mærke til detaljer.

 

"Kærlighedens sværd" er lige tilpas i længden, ligesom  de andre. Hvor er hostene?

Den giver ved sin røde farve  og krigeren med sværdet STYRKE, og samtidig oplevelse at at man er beskyttet, ikke alene, tilladelse til at bruge sværdet da det er med kærlighed. 

Opfordringer til at blive bevidst om sine begrænsende forestillinger, og stoppe med at leve efter dem og tilladelse og hjælp til nye frihed gennem bekræftelser og egne valg er rigtig flot. Også følelse at selv at kunne gøre noget, ikke opleve afmagt eller at være offer. Det er smukt.

Det er vist ikke bare mig der har brug for det.

 

"Oasen" er virkelig dejlig. Jeg føler mig badet og renset, fyldes med en dejlig energi som skal komme alle i universet til gavn. Jeg bliver rigtig glad af den. Får billeder af smuk natur, af krystallerne, af vandet, farverne, solen, varmen . Er i himmeriget og der er plads til alle andre samtidig. Jeg føler også kroppens fysiske renselse og de selvhelbredende kræfter i kroppen.

"Urbs solaris" er også rigtig dejlig.  Oplevelse af at blive løftet og båret af varme og kærlige hænder, tomhed og ensomhed eksisterer ikke, alt er jo som det lige skal være. Jeg giver slip på kontrol, overgiver mig til hvad der nu er, lige hvad jeg har brug for. 

 

Der er så meget HJERTE i den CD og ja, jeg oplever straks healingen på "Silent Healing", og den fortsætter efter klikket som tegn på at CD'en er slut. 

 

Den vil jeg selv høre med jævne mellemrum. Bare som afslapning, healing, men også hvis noget går mig på eller jeg er lidt fortravlet eller lige skal finde tilbage til "væren".

Jeg synes, at den ville være rigtig fin til stressede eller syge, hvadenten det er alvorlig fysisk eller psykisk sygdom. Den må svække angst, afmagt, fremme selvhelbredende kræfter, heale, give tryghed, svække ensomhedsfølelse og åbne for hjertet, være livgivende. Jeg kunne blive ved og ved.  Og vil absolut anbefale den til alle og enhver.

DEN ER BARE SÅÅÅÅÅÅÅÅÅ FLOT. ET STORT TIL LYKKE. 

 

Glæder mig til at se dig igen, dejlige kvinde og veninde 

Knus fra Gunvor
Gunvor Kramshøj Larsen, overlæge

Stjernebroen Lægecenter

v/ Marianne Camille Tiffanie Kirkskov
Raffinaderivej 8
Kløverbyen Kontorfællesskab
2300 København S

Telefon 6169 4003

Sociale medier

Find Stjernebroen på Youtube og Facebook

 

KURSUSLOGIN

 

Galleri

452