Marianne mobilbanner

8 mdr sygemeldt med stress, nu er jeg fyldt med kærlighed. Og mit hovede har det meget bedre. Meget overvældende, rørende, varmende, afslappende og helt igennem fantastisk - Kærligst Pernille Kruuse
MK Banner2016 900

Ned på jorden.... Healingsworkshop 2008

 

Jeg har aldrig før været på nogen former for healingskurser, har altid set det som noget, som kun få udvalgte kunne lære. Du har formået at få det helt ned på jorden og gøre det meget ligetil. Noget alle har evne til. Selv har jeg tidl. oplevet, at ptt. har sagt, at jeg healede, men jeg har ikke selv kunnet "åbne" eller "lukke" når jeg ville. Du har så fint beskrevet hvordan man skaber et healingsrum, og det gør det væsentlig lettere. Der er så megen kærlighed i din beskrivelse i manualen, så der er energioverførsel bare ved at læse manualen igen og igen.

Men jeg har fortsat svært ved at tro på mine evner i den retning. Selv om healing jo er mange ting og mit nærvær også er en form for healing Jeg har læst manualen flere gange, men mest er det mig selv, jeg healer.

Jeg åbner mig for healingsenergierne, og det er skønt. Jeg føler, at der arbejdes så meget med mig fra åndelig side, og jeg tillader det i meget højere grad at ske.

Jeg har dog øvet lidt på sygeplejersker, og det har været fint. Og en enkelt yngre læge, som helt "smeltede". Så noget sker der.

Min opmærksomhed på energierne er blevet større, og jeg er klar over, at træning hjælper.

Og jeg har meldt mig til et weekendkursus hos Eskild Tjalve om åndelig forening med naturens Devavæsner Manualen er MEGET fin og brugbar. Mange af mine venner er healere, f.x.

Reiki. Overfor dem har jeg omtalt din workshop, men de har jo mange års erfaringer bag sig. Måske ville det være en god idé at have en at udveksle med for træning og vedligeholdelse.

:-)
A.

Stjernebroen Lægecenter

v/ Marianne Camille Tiffanie Kirkskov
Raffinaderivej 8
Kløverbyen Kontorfællesskab
2300 København S

Telefon 6169 4003

Sociale medier

Find Stjernebroen på Youtube og Facebook

 

KURSUSLOGIN

 

Galleri

452