Marianne mobilbanner

8 mdr sygemeldt med stress, nu er jeg fyldt med kærlighed. Og mit hovede har det meget bedre. Meget overvældende, rørende, varmende, afslappende og helt igennem fantastisk - Kærligst Pernille Kruuse
MK Banner2016 900

Konsultationer generelt - i klinikken og på afstand

Alle behandlingsformer undtaget NESscanning kan gives på afstand - book tid her til at få hjælp online direkte i din stue:

BOOK DIN ONLINE KONSULTATION HER

Vil du hellere komme i klinikken? Vil du bare have hjælp uden at vælge noget på forhånd - så book ANBEFALET KONSULTATION. Så er alle behandlingskombinationer åbne.

BOOK DIN KONSULTATION I KLINIKKEN HER

 

wooden hearts2 LHJeg tilbyder konsultationer til børn, unge og voksne – så jeg har klienter i alle aldersgrupper. 

 • Konsultationer i Stjernebroen Lægecenter
 • Konsultationer på afstand via SKYPE/mobil
 • Konsultation på sygehus (spørg om dette)

Behandlingsformer:

NES ProVision ® energimedicinsk scanning & behandlingTil kroniske symptomer og tilstande. Undersøgelser har vist effekt på bl.a. stress. Dit elektrodynamiske Krops-Felt scannes nemt via en hånd på en føler, og derfra vælges specifik behandling med Infoceuticals - informationsdråber. NES scanning kan med fordel kombineres med enhver af de andre terapiformer. Forskningsbaseret metode: www.neshealth.com

Stjernebroen Healing (og fjernhealing) går dybt ind i kroppen og genopretter naturlig funktion helt ind på celleplan og giver både fysiske og psykiske virkninger. Din healing er 100 % kanaliseret og skræddersyet til dig. Stor spirituel og fysisk rensning og fornyelse. God mulighed for at få hjælp uden at behøve at forklare – rigtig dejligt, befriende, forløsende og fornyende. Beskeder kan forekomme. Meget virksomt også på afstand. Omkodning og opgradering af dit DNA.

kinesiologi hand test farveKinesiologi - muskeltest: Bruges i perfekt sammenhæng med healingen. Afkodning/omkodning af adfærd. Afstressning og specifikke mål. Godt til børn og unge. Kan også udføres på afstand. Enkel vejledning om vigtigste vitaminer og mineraler, evt urter, for dig. 

Kanalisering er til dig, der har spørgsmål omkring det, der foregår i dit liv og gerne vil have åndelig vejledning. Mulighed for at tilkøbe optagelse på CD. Udføres også på afstand via mobil.

Bachs Blomsterssenser - en blanding testet specifikt til dig i forhold til din tilstand. Kan bestilles pr. mail og tilsendes separat (uden konsultation) - eller blandes under konsultation. Godt til både børn og voksne.

Fjernbehandling: Til dig der synes du bor for langt væk! Alle behandlingsformer undtaget NESscanning kan gives på afstand. Behandlinger på afstand foregår fra din egen stue - via din computer eller via mobil (almindeligt opkald eller skype). SKYPE er et gratis program på computer/mobil, som gør det muligt at ringe sammen gratis og med video - det er nemt at bruge. Du kan læse mere og downloade SKYPE HER: http://www.skype.com/da/what-is-skype/

Healing kender ingen afstand - jeg har lavet SKYPE konsultationer med klienter i Bangkok!

- se behandlings-priser i klinikken og på afstand

Kom til mig når du vil...

 • rosakvarts LHmindes om dit kærlige indre 
 • slippe stress og genskabe balance i krop, følelser, tanker og sjæl.
 • arbejde med et bestemt tema eller mål - fysisk, psykisk, spirituelt, arbejdsmæssigt eller noget helt andet!
 • komme til kræfter - finde ny energi og nyt livsmod.
 • have hjælp til at finde ud af, hvad dit mål er - og komme det nærmere.
 • overvinde magtesløshed, sorg, angst eller negative tanker. 
 • lære at lytte til, hvad kroppen fortæller.
 • arbejde med selvudvikling og spirituel udvikling 
 • overvinde frygt og genvinde selvtillid og troen på, at du kan det du vil.

Stjernebroen Lægecenter

v/ Marianne Camille Tiffanie Kirkskov
Raffinaderivej 8
Kløverbyen Kontorfællesskab
2300 København S

Telefon 6169 4003

Sociale medier

Find Stjernebroen på Youtube og Facebook

Galleri

452