Marianne mobilbanner

8 mdr sygemeldt med stress, nu er jeg fyldt med kærlighed. Og mit hovede har det meget bedre. Meget overvældende, rørende, varmende, afslappende og helt igennem fantastisk - Kærligst Pernille Kruuse
MK Banner2016 900

Antal gode immun-celler (neutrofile) øget fra 1,5 til 5,5 på blodprøver - afdelingen troede først det var en fejl... og jeg har det så meget bedre! Knuden på 5 cm var faktisk helt væk inden operation.       - Mie Jakobsen, (tidl.) brystkræftpatient

- immunsystem kraftigt forbedret under kemoterapi efter healing...

Healing og fjernhealing

Til følsomme teenagere & børn (alle aldre) - Følsomme voksne - Kroniske fysiske symptomer - Boost af immunsystem - Selvhelbredelse v sygdom - Stress - Uro - Sorg og angst - Overfølsomhed - Træthed - Mere energi - Selvudvikling - Spirituel udvikling - Indre fred NU!

 

BOOK DIN TID ONLINE NU

Stjernebroen Healings-session

Mit energisystem registrerer på et helt subtilt plan dit energisystem. Derigennem får jeg specifik information om, præcis hvor der sidder energimæssige ubalancer - både i følelserne og tankerne, samt i organerne, immunsystem, nervesystem og i andre fysiske strukturer. Via samarbejde med Universets kærlige energier forløses dette. Min oplevelse er, at det altid er uendeligt kærligt, rørende og forløsende. Alt i respekt for hvad der er bedst for dig. Dufte, krystaller, lyde, musik og Bach-essenser kan inddrages i healingen. Healingen er en sammensmeltning af al min viden og alle de uddannelser jeg har taget. Du får ikke lægelige diagnoser under healing. Du ligger eller sidder behageligt undervejs.

482

Støtte til healing til dig:

Jeg er skaber af min egen lykke – derfor tager jeg ansvar for mit liv
Jeg følger ALTID mit hjerte – uanset hvad der måtte komme
Jeg begynder med at elske det der er NU
Gør ikke livet sværere end det er!
Søg enkelheden, vær vis og ydmyg
In and do the job and out!

(Energien i disse sætninger er inspireret af mesteren Merlin)

Fjernhealing

Jeg udfører også fjernhealing. Det udføres efter aftale på et bestemt tidspunkt. Dette virker uanset afstand. Herunder er beskrevet, hvordan du selv kan forberede dig  til fjernhealingen. Jo mere du gør dig din intention klar på forhånd, desto bedre virker det   

Skriv en bøn ned inden fjernhealing:

Vælg de ord for ”det højeste” som virker rigtige for dig. Skriv ellers ned så ordret som muligt. Kun hvis der er noget, der strider imod dit inderste skal du ændre det eller udelade det. Teksten skal være skrevet før selve fjernhealingen.

At bede om hjælp åbner helt konkret døren for universet...

”Jeg beder nu det guddommelige plan/Gud/den højeste kraft/(andet der for dig er det højeste) om hjælp til at slippe de negative energier, der ligger omkring mig fra dette liv eller tidligere, således at det transformeres til lyse, kærlige og helbredende energier, og således at jeg kan leve mit liv på bedste måde for mig selv og alle andre. Jeg beder om, at transformationen og overførslen må være nænsom for mig og alle andre, der måtte være indblandet. Jeg takker for at det bedste sker for mig.”

Hvis du har lyst – eller det føles rigtigt kan du tilføje noget mere, der virker naturligt for dig:

Eksempler:

”Alt godt til mig og alle andre”
”Gud være med mig”
”? –  find selv på noget, der føles rigtigt for DIG!

Du kan også til slut tilføje et personligt emne, eller angive et specifikt problem, som du ønsker hjælp til. Dette er dog ikke nødvendigt, da der altid vil blive taget vare på dig på bedste måde.

Denne bøn kan også anvendes for dig selv uden aftalt fjernhealing, da bønnen rummer stor kraft i sig selv – og samtidig er en tilladelse til at der bliver healet.

God fornøjelse - de højeste energier er allerede med dig, hvis du vil det!

Stjernebroen Lægecenter

v/ Marianne Camille Tiffanie Kirkskov
Raffinaderivej 8
Kløverbyen Kontorfællesskab
2300 København S

Telefon 6169 4003

Sociale medier

Find Stjernebroen på Youtube og Facebook

Galleri

452