Marianne mobilbanner

8 mdr sygemeldt med stress, nu er jeg fyldt med kærlighed. Og mit hovede har det meget bedre. Meget overvældende, rørende, varmende, afslappende og helt igennem fantastisk - Kærligst Pernille Kruuse
MK Banner2016 900

Så kommer du og giver så stærk en healing i salen under dit foredrag i Kolding. Jeg mærkede det meget stærkt og har siden været smertefri og er blevet mig selv igen. Det er da fantastisk og jeg er dig dybt taknemmelig. Jeg har det så godt.      - Med venlig hilsen Elin Hansen

- 66 mennesker til foredrag i Kolding - flere mærkede healing under guidet meditation.

Bestil Foredrag

Jeg fortæller om sundhed, spiritualitet, hjælp til selvhjælp - samt om min vej "fra kitler til krystaller."

Guidet, healende meditation indgår med stærk HEALING til alle deltagere undervejs!
 
-  ring/mail og spørg 61694003 Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tidligere foredrag har handlet om...

  1. Kroppens flydende kommunikation: Om sammenhængen mellem immunsystem, hormonsystem og nervesystem igennem "flydende informations-molekyler" i kroppen. Forståeligt for ikke fag-folk.
  2. Ny Tids Sundhed. F.eks. energimedicin, vitaminer & mineraler, gamle og ny paradigmer indenfor sundhed og sygdom.
  3. At turde "ikke at ville nøjes" - om at være spirituelt arbejde læge og menneske. Historien om min vej fra almindelig læge - til læge på en ny måde. Om pludselig at føle sig draget af krystaller, indre liv, intuition, inspirationer fra den åndelige verden, kinesiologi og andre alternative terapiformer. Om kolbøtterne undervejs - om alle de indre spørgsmål, domme, glæder, frygt og forhåbninger på vejen.
  4. Healing, Spirituel Vejledning, Kinesiologi:  Information om behandlingsformerne, hvad de kan bruges til, hvad baggrunden er etc. Evt. mini-kursus. Også kanalisering til grupper.

Se og læs også

"Du forbandt de gamle præstinders visdom med den moderne læge!

 
Du er bare så fantastisk og får det bedste frem i os alle. Det må da kaldes lys og kærlighed. Tak for det. 
Du er en modig kvinde, der ved eksempler fra dig selv får os til at forstå " at der skal graves", at " man kan smide sig på gulvet og græde", - og det er bare det. Det er en del af menneskelivet.
Ved du at du burde skrive en bog, eller være klar på, at det du kan er det som gode forfattere skriver om i det store udland!
Vi vil gerne have en dansker der skriver det - og som fortæller om det feminine og sensitive univers og tør vedgå at sensitivitet er en stor brugbar og sund ressource."
- Ulla Balle Laursen (udtalelse efter foredrag i Kolding)

Stjernebroen Lægecenter

v/ Marianne Camille Tiffanie Kirkskov
Raffinaderivej 8
Kløverbyen Kontorfællesskab
2300 København S

Telefon 6169 4003

Sociale medier

Find Stjernebroen på Youtube og Facebook

Galleri

452