Marianne mobilbanner

8 mdr sygemeldt med stress, nu er jeg fyldt med kærlighed. Og mit hovede har det meget bedre. Meget overvældende, rørende, varmende, afslappende og helt igennem fantastisk - Kærligst Pernille Kruuse
MK Banner2016 900

Energimedicinsk NES Provision Scanning & Behandling

NES ProVision® systemet er et banebrydende, kvantemedicinsk scannings- og behandlingssystem, udviklet på baggrund af ny viden om energi og information i kroppens Bio-Felt. Når kroppen får den korrekte og nødvendige information, så vil den automatisk begynde at helbrede sig selv. Dette er det grundlæggende princip for NES-scanning og behandling med Infoceuticals (informationsdråber).

- læs radiodoktoren Carsten Vagn Hansens brevkassesvar om NES ProVision scanning i "Naturli´"

NES ProVision ® scanning

NES betyder "Nutri Energetics System". NES scanning giver information om blokeringer i dit energisystem ved at aflæse kroppens Bio-Magnetiske Felt (Human Body Field). Dette felt kan blokeres af gamle traumer, forgiftninger eller andre belastninger og forhindre din krop i at helbrede sig selv. Ved hjælp af behandling med "Infoceuticals" (dråber) korrigeres og gendannes din krops naturlige Bio-Felt, og kroppens selvhelbredende evne kemisk, fysisk, mentalt, emotionelt og informationsmæssigt forbedres.
 
Infoceuticals indeholder filtreret vand, 5 % alkohol – samt meget  små mængder spormineraler, som ved en patenteret proces er indkodet med specifik bio-information. Informationen interagerer med dit Bio-Felt. 

NES ProVision ® kan anvendes til

  • stress, kroniske symptomer og tilstande.
  • at øge evnen til at ”lade op” fysisk, følelsesmæssigt – og i dit aller inderste.
  • at øge generel sundhedstilstand og støtte udrensning fysisk, følelsesmæssigt og spirituelt.
  • at øge selvhelbredende evner på alle planer

Stjernebroens eksempler på effekter af NES scanning & behandling med infoceuticals (dråber):

  • 51-årig kvinde med kronisk bindevævssygdom samt Addison (kronisk sygdom), efter 3. NESscan:Overordnet set markant forbedring af almene tilstand jf. patienten selv. Større udholdenhed og alment overskud, færre muskelsmerter, mindre behov for hvile, større spontanitet og færre følelsesudbrud. Var f.eks. på havearbejde og opdagede at der ikke var de sædvanlige efterfølgende muskelsmerter. Klar bedring af nakke, øget bevægelighed. (Denne tekst er læst og godkendt af klienten.)

  • Teenager: Stærk reduktion af kroniske lændesmerter efter 1 md. med dråberne.

  • Kvinde: Efter 1 md. mere udadvendt, begyndt sport og flere sociale aktiviteter.

  • Kvinde m. mangeårige kroniske smerter og muskeltræthed: Mere energi og udholdenhed i muskler, mere glæde, mindre brug af smertestillende, andre i omgangskredsen har bemærket denne forandring.

  • Yngre kvinde med kronisk håndeksem: Efter 2 mdr. mod sædvane intet sygefravær pga. hænderne. Bedring af hænder og større tiltro til at kunne forblive i det valgte erhverv.

NES ProVision ® og energimedicin

NES ProVision® er et af de nyeste energi-medicinske systemer baseret på mange års forskning og udvikling. Flere tusinde behandlinger er gennemført bl.a. i Tyskland af læge Dr. Folker Meissner.

Energimedicin - kvantemedicin - er opstået i kølvandet på de seneste årtiers landvindinger indenfor kvantefysik, kvantebiologi. Forskning på dette område er i rivende udvikling og giver mulighed for at forstå sundhed og sygdom på helt nye måder. Denne nye kvanteviden – som beskæftiger sig med ”de allermindste deles natur” (dvs. mindre end atomer og elektroner) – synes at harmonere med østens gamle viden om f.eks. energibaner (meridianer). Tilstedeværelsen af ”energier” i forbindelse med f.eks. akupunktur, healing og andre komplementære metoder synes nu at kunne forklares.

 - læs mere om energimedicin

NES ProVision ® og stress

Vi er selvhelbredende væsener, og så snart vi ”holder op med at stå i vejen for os selv” – så vil mulighederne vise sig og heling ske. NES ProVision kan være med til at hjælpe dig med at opløse gamle (evt. ubevidste) stressende energimønstre, tanker og vaner, så der ikke længere står noget i vejen for at du kan finde fred og ro igen. Flere studier viser en positiv effekt af NES behandling på stress, uro og følelsesmæssig stabilitet, m.m. NES kan med stor fordel kombineres med andre metoder og teknikker i Stjernebroen. 

- læs mere...

NES ProVision ® og forskning

  • Et forskningsstudie med 200 deltagere har vist at 96 % af de patienter der modtog aktive dråber (infoceuticals) oplevede subjektiv bedring af det primære symptom. (Eks: vejrtrækning, mavesymptomer, smerter)

Der er udført flere mindre studier af virkningerne af NES scanning og behandling, deriblandt et studie, der viser effekt på stress. Læs mere om dette på www.neshealth.com ("Research").

NES ProVision ® og anden medicinsk behandling

Behandling med Infoceuticals er fuldt foreneligt med medicinsk behandling.

Stjernebroen Lægecenter

v/ Marianne Camille Tiffanie Kirkskov
Raffinaderivej 8
Kløverbyen Kontorfællesskab
2300 København S

Telefon 6169 4003

Sociale medier

Find Stjernebroen på Youtube og Facebook

 

KURSUSLOGIN

 

Galleri

452