Marianne mobilbanner

8 mdr sygemeldt med stress, nu er jeg fyldt med kærlighed. Og mit hovede har det meget bedre. Meget overvældende, rørende, varmende, afslappende og helt igennem fantastisk - Kærligst Pernille Kruuse
MK Banner2016 900

Jeg tilbyder...

Konsultationer generelt
Jeg tilbyder konsultationer til børn, unge og voksne – så jeg har klienter i alle aldersgrupper. Mine konsultationer tager udgangspunkt i én af følgende kategorier: Kinesiologi - Healing - Kanalisering - Evt. konsultation/samtale.
Klienterne udtaler...
Her kan der læses klienthistorier, Sakset fra mailboks (med tilladelse) og Casestories (via spørgeskemaer).
Energimedicinsk NES scanning & behandling
Scanning af kroppens Bio-Felt (energifelt) med efterfølgende behandling med Infoceuticals (Informationsdråber).
Kinesiologi
Kinesiologi betyder "læren om bevægelse". Det er en alternativ behandlingsmetode, der er udviklet i USA. Metoden er en sammensmeltning af vestlig og orientalsk viden og filosofi.
Healing
Healing er formidling af universelle og kærlige energier fra universet til dig! I princippet er jeg blot en modtager eller ”pegepind” for universet – og energierne er særligt sammensat til præcis dig – i respekt for dine behov. I mit arbejde vil healing kunne forekomme i større eller mindre udstrækning i alle behandlinger.
Kanalisering - spirituel vejledning
Der er så meget vi ikke umiddelbart kan se og høre, alligevel er der masser af støtte og hjælp at hente fra universet. Kanalisering er spirituel vejledning. De åndelige mestre kommer gerne og hjælper os på vej i vores liv med deres kærlige, humoristiske og vise betragtninger og anvisninger.
Foredrag
Jeg holder gerne foredrag! Se herunder forslag til emner. Jeg sætter gerne noget sammen, der kan passe til din gruppe/organisation/forening.Pris efter aftale - afhængig af omstændigheder, ring og spørg.
Workshops & Homeparties
Varighed ca. 2 timer. Saml en gruppe veninder/venner, der har lyst til at være med. Minimum 5 deltagere og max. 10 deltagere. Desuden forestiller jeg mig te/kaffe/postevand til rådighed hjemme hos dig/i kursuslokalet. Der vil indgå en kort pause i forløbet, hvor du selv kan bestemme.
Wellness for sjælen
Der afholdes Fuldmåne-aftner i Stjernebroen, hvor du særligt kan ”bade” din sjæl i rolig og helende energi.
Priser
Se oversigt over mine priser.
Læs mere...

Stjernebroen Lægecenter

v/ Marianne Camille Tiffanie Kirkskov
Raffinaderivej 8
Kløverbyen Kontorfællesskab
2300 København S

Telefon 6169 4003

Sociale medier

Find Stjernebroen på Youtube og Facebook

Galleri

452